- Член од
- 13 октомври 2009
- Мислења
- 2.641
- Поени од реакции
- 1.240
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Со кој памет бе?
Ај се надевам тактички игра Самс, го става директорчево на Б.Трајковски и автоматски бесплатно ќе ја користиме салата дур не се префрлиме во Јане, а после шут карта ќе добие. Или сепак не.![]()
Има ли пилот во авионов бе?
Yea sureДобро ај да тргнеме на страна политика има некој тука што мисли дека некој изградил/направил подобар објект од БТ во државата? Ако е ставен да среди терени и спортски комплекс дај кажете ми еден што подобро ги знае работите од него?
Добро ај да тргнеме на страна политика има некој тука што мисли дека некој изградил/направил подобар објект од БТ во државата? Ако е ставен да среди терени и спортски комплекс дај кажете ми еден што подобро ги знае работите од него?
Дечкото поим нема, ниту е негов проект, ниту бил дел од процесот на формирањето на СЦБТ. Проектот е на Град Скопје, а потоа поради недостиг на финансиски средства е финансиран и оддржуван од Влада на Р.М., односно од централно ниво, не на општинско ниво. За спортски терени пред се ти требаат пари, а за спремни дечки сигурно повеќе ќе најдат од него, во Шутка барем 2-3ца ќе се најдат. Што има он постигнато со СЦБТ?Добро ај да тргнеме на страна политика има некој тука што мисли дека некој изградил/направил подобар објект од БТ во државата? Ако е ставен да среди терени и спортски комплекс дај кажете ми еден што подобро ги знае работите од него?
Не е, ама сигурно он ги бркал процедурите за добивање дозволи итн...За во клуб ти требаат и луге кој знаат и не фудбалски работи, ако е ставен за тоа тогаш е ОК, ако е одговорен за трансфери тогаш е друга работа.
Не е, ама сигурно он ги бркал процедурите за добивање дозволи итн...За во клуб ти требаат и луге кој знаат и не фудбалски работи, ако е ставен за тоа тогаш е ОК, ако е одговорен за трансфери тогаш е друга работа.
Дечково нема никаква допирна точка со изградбата на салата. Малце погоре @beneamata опиша детално како одеше изградбата на Борис Трајковски. Клинецов кој претходно работно искуство му било тоа што бил менаџер во Колосеум го замени во Борис Змејковски две-три години по пуштањето на објектот во употреба.
Јебао вас европски Вардар.![]()