Фан Клуб: Вардар

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.544
Поени од реакции
29.116
Ај се надевам тактички игра Самс, го става директорчево на Б.Трајковски и автоматски бесплатно ќе ја користиме салата дур не се префрлиме во Јане, а после шут карта ќе добие. Или сепак не. :cautious:

Чичко Кумплунг

деца на транзицијата
Член од
3 декември 2011
Мислења
4.194
Поени од реакции
4.400
Ај се надевам тактички игра Самс, го става директорчево на Б.Трајковски и автоматски бесплатно ќе ја користиме салата дур не се префрлиме во Јане, а после шут карта ќе добие. Или сепак не. :cautious:
Сеа последната со Металург седеа еден до друг во ложа.
Како и да е упикан е таму од премиерот, фала Богу дека така лесно нема да го препуштат клубот.

F

FARANG

Гостин
Добро ај да тргнеме на страна политика има некој тука што мисли дека некој изградил/направил подобар објект од БТ во државата? Ако е ставен да среди терени и спортски комплекс дај кажете ми еден што подобро ги знае работите од него?

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.063
Поени од реакции
74.706
Има ли пилот во авионов бе?

--- надополнето: 26 декември 2013 во 17:49 ---
Добро ај да тргнеме на страна политика има некој тука што мисли дека некој изградил/направил подобар објект од БТ во државата? Ако е ставен да среди терени и спортски комплекс дај кажете ми еден што подобро ги знае работите од него?
Yea sure :icon_mrgr:

Чичко Кумплунг

деца на транзицијата
Член од
3 декември 2011
Мислења
4.194
Поени од реакции
4.400

:pos:
Не биди отракан. Сигурно прроектот БТ не е на мисиров.
Мајкооо оваа несреќава спортски директор ќе ни е :pos: :facepalm:

F

FARANG

Гостин
Не е, ама сигурно он ги бркал процедурите за добивање дозволи итн...За во клуб ти требаат и луге кој знаат и не фудбалски работи, ако е ставен за тоа тогаш е ОК, ако е одговорен за трансфери тогаш е друга работа.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.327
Поени од реакции
15.586
Дечкото поим нема, ниту е негов проект, ниту бил дел од процесот на формирањето на СЦБТ. Проектот е на Град Скопје, а потоа поради недостиг на финансиски средства е финансиран и оддржуван од Влада на Р.М., односно од централно ниво, не на општинско ниво. За спортски терени пред се ти требаат пари, а за спремни дечки сигурно повеќе ќе најдат од него, во Шутка барем 2-3ца ќе се најдат. Што има он постигнато со СЦБТ?

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.544
Поени од реакции
29.116
Значи дечково врска си нема од животов. Дечкото има диплома "адвокатска" од ФОН. Еднаш преку сила 2 пати дали го имам видено. Со мој братучед на факс беа колеги и се дружеа и самиот кажуваше дека е ставен само за место да попуни, уште па БТ негово дело :pos: Не ме јеби дечково уште гзот незнае да си го избрише, а не пак да е директор на ЕВРОПСКИ клуб. Мизерија...

Член од
11 мај 2008
Мислења
3.358
Поени од реакции
7.343
Не е, ама сигурно он ги бркал процедурите за добивање дозволи итн...За во клуб ти требаат и луге кој знаат и не фудбалски работи, ако е ставен за тоа тогаш е ОК, ако е одговорен за трансфери тогаш е друга работа.
Абе лигушов секоја година го носи СЦ Борис Трајковски во огромни загуби. Ќе бил директор тој на ФК Вардар... ма дај не ме јеби! Дечкото нема три чисти од фудбал. Класично лигаво скопско мамино и татино синче, на кое се му е пружено и удоволено. Искрено не можам да го поверувам дека некој со цел памет го планира да биде спортски директор на клуб со толкави фудбалски икони позади себе?! Па не е ова некој кондом клуб, без историја, успеси, традиција, легенди, па да треба мочково да добие вака исклучително одговорна функција. Кој го има катанецот, најпаметно да го стави... да не се брукаме без потреба!

Член од
11 ноември 2012
Мислења
1.407
Поени од реакции
4.266
Дечково нема никаква допирна точка со изградбата на салата. Малце погоре @beneamata опиша детално како одеше изградбата на Борис Трајковски. Клинецов кој претходно работно искуство му било тоа што бил менаџер во Колосеум го замени во Борис Змејковски две-три години по пуштањето на објектот во употреба.

Јебао вас европски Вардар. :mad:

F

FARANG

Гостин
Дечково нема никаква допирна точка со изградбата на салата. Малце погоре @beneamata опиша детално како одеше изградбата на Борис Трајковски. Клинецов кој претходно работно искуство му било тоа што бил менаџер во Колосеум го замени во Борис Змејковски две-три години по пуштањето на објектот во употреба.

Јебао вас европски Вардар. :mad:

Znam ubavo kako se gradese salata, ama od togas do sega ima eden cel kup novi propratni objekti izgradeno dur on bese direktor. So ogled na toa sto znam sto sve treba da pomines za da dobies edna ebena dozvola za da gradis vo SK zatoa i vikam on si e na mesto staven ako ingurencii mu bidat izgradbata na sportskite objekti koj se planirani. Ke znae kako najbrzo da zavrsi rabota plus si e partiski vrzan za site sto treba da udrat pecat. Od toj aspekt ne e tolku strasno.

Член од
14 април 2010
Мислења
4.701
Поени од реакции
6.087
Абе јас како што разбрав ова копуков требало да биед директор на СЦ Јане Сандаски, и мисалм дека пвоеќе не е директор токму затоа на СЦ Борис Трајковски. Е сеа ако е виситнита инфроамциава на ЦЦС, не знма што да кажам, ама знам што треба да се направи.
@FARANG брат и мене да ме ставеа и ја ќе ги изградев тие објкети, нормално кога владаа г игради многу јасно дека без проблем ќе се извадат сите дозовли, плус ако го додадеш фактот дека он е само пиунче колку да се појауввуа пред камерите кога има ова отварање на објкетите, да не му била партиајта позади него.

Kajgana Shop

На врв Bottom