Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
CRVENO - CRNO SEMEJSTVO
Внимание внимание внимание

Доне Бошковски останува тренер на РК ВАРДАР, затоа што:

СЕРГЕЈ САМСОНЕНКО ВЛЕГУВА ВО ФК ВАРДАР !!!!

ЧЕСТИТО ВАРДАРЕЕЕЕЕ

:vozbud::vozbud::vozbud:

Епа браќа честито нека ни е новиот спонзор и да се надеваме за едно 3-4 години дека ќе играме ЛШ:..пошо се разбира преку ноќ ништо не е можно...ако ништо друг бар ЛЕ за 2 години да играме :D

neka se oficijalizira prvo ke praime se kako sto treba :D

И тоа шо викаш, додека не го видам Самс со печатите во рака да идеме со резерваа :)

Мајкооо почнав да си правам веќе филмови :D

И тоа шо викаш, додека не го видам Самс со печатите во рака да идеме со резерваа :)

Мајкооо почнав да си правам веќе филмови :D

Poleka ke bide, dzabe film ako u kafana ne sredime togas i te kakvi filmovi ke ima :D

Малце смеење со браЧата Балисти, пред неделниот меч.
Стандард муабети :icon_mrgr:
-Kuroottt ke ni ja jadete taka
-nie kur nema da jademe ama vie svinsko sigurno kje jadete...
-Majkata ke ti ja jadam o bogorodica

-Petar o skopsko picko e ebemti sestra

-DA DADE GOSPOD PAK DASE SLUCI 1963 I CELLO SKOPJE PAK DASE RUSHI I SITE KAURI KURR DA MI PUSHIII AAAAAAAAAAAAAAALEEEEEEEEEEEEEEEEE AAALEEEEEEEEEEEEE AAAALEEEEE ALEEEEEEEEEEEEEE

-aleksandar toa krst u kur ke mi staes

-so shkendija koga dojdeshe ti be ivan majmunnn

-da vi ebem to zname sto ne vredi za nishto kako ventillator ,,,drzava bez imeee ncncnc idite u karpat

-Bojan jajcat qe ni gi lupite
:vozbud:

Аууууу ако се исполнат најавиве за Сергеј !! Интересна сезона ќе има догодина, Вардар со Сергеј, Шкендија со Еколог, Работнички со Норвежаните .. конечно живнува фудбалов, а и плус Вардар наредна сезона во групи на ЛЕ :P

Газда Сергеј во недела ќе присаствуе на Градски. Ваљда сефте ќе му биде. После ова очекувам Стојков и Хименез да се опорават преку ноќ :P

Читам негде ако влезел буџет ке има од 2 милиони евра, реално не е баш некој буџет за европа ама се зависи како се работи а сигурно ке се работи добро ако дојде.. а друга работа у едно интервју вика ПСЖ ( ракомет ) вложи 7 пати повеќе од нас а видете кај се наоѓаат, да се потсетиме псж вложи 13.5 милиони евра што значи дека ако инвестирал околу 1.5-2 милиони у ракомет тогаш за фудбал цифрава е нула :D а за ракомет и сам си кажа дека вложените пари не се враќаат... ватевр.. нека го земе само :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom