Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
И официјално Јове нема да игра во недела :confused:
Човече немаме играчи ни една постава да собереме :eek:
НИЕДЕН НАПАЃАЧ немаме...
Баш шампионски...

Костовски во Белгиски Лувен завршил, искрено прв пат слушам за тимов или овие лошо го спелуваат :confused:

Leuven :D прволигаш. Сигурен сум дека е послаб тим од Вардар.

F71E865666A5EF43B01787F0125D4B99.jpg
:icon_lol:

Панчев па Захов!:icon_lol:

И официјално Јове нема да игра во недела :confused:
Човече немаме играчи ни една постава да собереме :eek:
НИЕДЕН НАПАЃАЧ немаме...
Баш шампионски...

Костовски во Белгиски Лувен завршил, искрено прв пат слушам за тимов или овие лошо го спелуваат :confused:

Со Тричковски во тандем ќе бидат сеа :D

После 6,7 години заедно во иста лига другарчињава :D Само што едниот направи каква таква кариера и догура до Бриж(сега мислам дека е на позајмица пак некаде) а другиов допрва ќе видиме што ќе направи.

ima negde prenos? streem?

На собраниски гледам, на тв...
Не знам како да гледаш надвор од Македонија, на зулу, на идивиди, мислам дека не може надвор од Македонија...

бар играме нешто? ова со лажна 9ка играме а? :pos:

овие сељаците гарант ништо страшно се усрале 100%

Имаа и они и ние неколку шанси, фудбал со многу прекини, шутеви претежно од далеку, типичен фудбал за нашево првенство. Јас би бил задоволен и со бод, со оглед на тоа дека кај нас и да има шанса нема кој да даде гол, ептен од корнер, од прекин нешто, или шут од 30 метри :D а и Турново беа опасни на моменти :)

Имаа и они и ние неколку шанси, фудбал со многу прекини, шутеви претежно од далеку, типичен фудбал за нашево првенство. Јас би бил задоволен и со бод, со оглед на тоа дека кај нас и да има шанса нема кој да даде гол, ептен од корнер, од прекин нешто, или шут од 30 метри :D а и Турново беа опасни на моменти :)

0-1 завршува оваа, Хименез ќе ги реши

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom