Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Колку ми се смешни србиве на youtube и нивните коментари.
![]()
битно еден од типците што го држи знамето од УГЕ е србин што живее во Германија .... и тоа не го пушта
![]()
Засилување од еуромилк? Бујчевски?Кој е овој бе?
Пола тим ни се повредил против копитана од Зајас, тоа е тоа што го зборам, место на куп мечеви да си го ладат со втор тим, ние пошто немаме втор тим играме со првотимци
Стојков аут, Георгиев се жали и најверојатно е аут, Цикарски се разболел, Бојовиќ му го расекле носот, Петровиќ повреда на скочен зглоб
Автоматски едвај ќе имаме тим за еден состав...
Дади ќе покрие место Бојовиќ, Рибар лев бек, на лево крило ќе крпиме со Петров, претпоставувам Мики Јовановски и Темелков ќе бидат средина, Адемовиќ или Симјановски AMC и се надевам Костовски нападАко го нема и Костовски не знам што би правеле...
И јас сакам Бујчевски да го земат. Ептен е напреднат од порано, а и подруго е кога некој е наш играч, а со позајмица ништо не правиме. Одењето на Јове ќе биде голем удар, а имбецилите кај немаме играчи уште ја позајмуваат единствената замена Заревски. Мороништа.
Костовски уште не е заминат. Сеуште ништо не е дефинирано.
А за Ивановски нема логика да се зема на позајмица. Ќе биде еден од најплатените, а знаеш дека ќе треба да се врати на крај на сезона.
Иначе јас сум да се земат и Деспотовски и Спировски, а да се брка Петровиќ. И онака зима 3500 евра, а за таа плата сигурно и двајцата ќе прифатат да дојдат.
Ама следното лето му завршува договор, а 100 посто нема да му го продолжат, а ако го дадат на позајмица, тие таму индијанците ќе продолжат да му исплаќаат месечна плата, само гледаат да го макнат.
А ја би ги земал и Фичо и Бујчевски. Кога игравме со Еуромилк, го утепа на Бојќе, а и мислам дека он беше кривецот за неговиот црвен картон.
Висок напаѓач, а брз, то ми се свиџа.
Да почекаме прво со Јове што ќе биде. Ако остане, може Бујчевски да дојде. Ако си оди, треба двајца да земат. Нема никаква логика со еден шпиц да останеме. Само Брацо да не почне да се занесува нешто за Бујчевски
Иначе и ја го запритемив со нас. Цело време им праеше проблеми на нашава одбрана.