Реално слаб почеток на првенството ако се земе во предвид дека ние одамна почнавме со тренажен процес, игравме со скоро ист состав од лани, и тоа против екипата која според мене е најслаба во лигата.
Македонија ЃП беше прилично рамноправен противник, иако колку и да беа блиску сда дадат уште некој гол можеа и да изгубат уште повеќе.
Поведовме со 2-0 после два корнери. Се гледа дека убаво ги имаме уиграно корнерите, ама во тој период ништо повеќе не покажавме.
Бековите човече
Резил жив, и Рибарот и Рељиќ.
Јас мислев подобар играч добивме од Мичка, тоа исти курац
Рибарот...
ОДМА ШУТ КАРТА, човече Цикарски е Роберто Карлос за него.
Ради него Ѓорче дојде до неколку шанси, како магаре си го играше противничкиот играч со број 24 ако не се лажам.
На 2-0 пред пеналот за Ѓорче претпоставувам имаше уште еден. Го измотаа Рибарот, па некој стртуваше и мислам дека беше чист пенал.
Ѓорче ја превзема иницијативата и ние изгледавме многу смешно во тие моменти.
Тандемот во средината ни е легендарен.
НЕМА ТЕОРИЈА ДА ОСВОИМЕ ТИТУЛА со таков тандем. Темелков и Петровиќ.
Овој Петровиќ човече е камен невиден, со душа чекам Симјановски да почне да игра, па дури и Мики Јовановски постабилен ми изгледаше.
Петров како полушпиц одново промашена замисла. Хименез според мене една од најслабите утакмици ја одигра. Се изнапромаши, ниеднаш не успеа да дрибне некого, многу лоша партија.
На 3-1 имаше две-три шанси, и цело време биеше во противничките играчи.
И Стојков дрво невидено. Го мрзи да оди, не знам што чека зошто не го игра Гаго како стартер.
Сите ги искриткував иако тепавме со 4-1.
На 2-1, Костовски се посрамноти со многу лошо изведениот пенал...
Таман го искритикував ја покажа класата за нашава лига.
Во тие минути гостинскиот голман имаше свои моменти. Се изнабрани. Пеналот, плус 2-3 зицери особено шансата на Петров.
Цикарски изигра одлично второ полувреме, не мрднаа по негова страна, а во прво полувреме таму беа најопасни. Павловиќ имаше по една успешна парада во двата дела.
Костовски им го кажа вицот по утнатиот пенал. Прво сам ги нанижа и зголеми на 3-1, после тоа со малку среќа зголеми и на 4-1.
Видовме многу голови, ама мечот пак беше некако без жар.
На трибините според моја процвенка имаше повеќе фанови на Ѓорче. Запад празен, па дури и владиниве поттрчковци го почитуваа бојкотот
ДХ во бројка околу 80-тина души солидно навиваа во текот на целиот меч. Не знам само што им е со тоа свадбарските ритмови во некои моменти
Уште еден пех на нашата управа.
НЕМАШЕ КАРТИ ЗА ЈУЖНА????!!!!!!!!!
Се направи мешаница од 50 души пред билетара пошто дебилите имаа карти за север а таа трибина НЕ БИЛА ОТВОРЕНА
Какви дебилштини се ова, со тапија човче.
Па ни шиткаа карти за запад и со нив пуштаа на југ...
Македонија ЃП беше прилично рамноправен противник, иако колку и да беа блиску сда дадат уште некој гол можеа и да изгубат уште повеќе.
Поведовме со 2-0 после два корнери. Се гледа дека убаво ги имаме уиграно корнерите, ама во тој период ништо повеќе не покажавме.
Бековите човече

Резил жив, и Рибарот и Рељиќ.
Јас мислев подобар играч добивме од Мичка, тоа исти курац

Рибарот...
ОДМА ШУТ КАРТА, човече Цикарски е Роберто Карлос за него.
Ради него Ѓорче дојде до неколку шанси, како магаре си го играше противничкиот играч со број 24 ако не се лажам.
На 2-0 пред пеналот за Ѓорче претпоставувам имаше уште еден. Го измотаа Рибарот, па некој стртуваше и мислам дека беше чист пенал.
Ѓорче ја превзема иницијативата и ние изгледавме многу смешно во тие моменти.
Тандемот во средината ни е легендарен.
НЕМА ТЕОРИЈА ДА ОСВОИМЕ ТИТУЛА со таков тандем. Темелков и Петровиќ.
Овој Петровиќ човече е камен невиден, со душа чекам Симјановски да почне да игра, па дури и Мики Јовановски постабилен ми изгледаше.
Петров како полушпиц одново промашена замисла. Хименез според мене една од најслабите утакмици ја одигра. Се изнапромаши, ниеднаш не успеа да дрибне некого, многу лоша партија.
На 3-1 имаше две-три шанси, и цело време биеше во противничките играчи.
И Стојков дрво невидено. Го мрзи да оди, не знам што чека зошто не го игра Гаго како стартер.
Сите ги искриткував иако тепавме со 4-1.
На 2-1, Костовски се посрамноти со многу лошо изведениот пенал...
Таман го искритикував ја покажа класата за нашава лига.
Во тие минути гостинскиот голман имаше свои моменти. Се изнабрани. Пеналот, плус 2-3 зицери особено шансата на Петров.
Цикарски изигра одлично второ полувреме, не мрднаа по негова страна, а во прво полувреме таму беа најопасни. Павловиќ имаше по една успешна парада во двата дела.
Костовски им го кажа вицот по утнатиот пенал. Прво сам ги нанижа и зголеми на 3-1, после тоа со малку среќа зголеми и на 4-1.
Видовме многу голови, ама мечот пак беше некако без жар.
На трибините според моја процвенка имаше повеќе фанови на Ѓорче. Запад празен, па дури и владиниве поттрчковци го почитуваа бојкотот

ДХ во бројка околу 80-тина души солидно навиваа во текот на целиот меч. Не знам само што им е со тоа свадбарските ритмови во некои моменти

Уште еден пех на нашата управа.
НЕМАШЕ КАРТИ ЗА ЈУЖНА????!!!!!!!!!
Се направи мешаница од 50 души пред билетара пошто дебилите имаа карти за север а таа трибина НЕ БИЛА ОТВОРЕНА

Какви дебилштини се ова, со тапија човче.
Па ни шиткаа карти за запад и со нив пуштаа на југ...