Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Ај и едно мое видување на утакмицава.
Ќе почнам од најдобрите по мене.
Павловиќ, ако погодија засилување сезонава, тогаш дефинитивно тоа е он. Најзаслужен што Вардар не прими 10тина гола во двомечов. Захов по се изгледа ќе си преседи на клупа сезонава.
Костовски, доби најголем дел од воздушните дуели, не пимплаше со топката, даде гол. Единствена мана му е тоа што на моменти делува премногу незаинтересирано. Иако на крај ме разочара со промашениот зицер...
Стојков, солидна утакмица изигра, ми го расипа впечатокот со тоа што на моменти глумеше ѕвезда па пробуваше некои дриблинзи безврска...
Останатите не вреди ни да се споменат,али чим почнав ај...
Цикарски ТРУП. Темелков незнам како да го опишам, се води као деструктивец а една топка не пресече, милион пасови у празно ги даде, ама буквално у празно. Тој Петровиќ или као и да се презиваше, прво полувреме го немаше нигде, второ нешто се разбуди изигра нешто. Петров..... Боби дали си нормален на која позиција го играш Петров ?!?! Човекот нема осет за додавање а ти го играш позади напаѓачот.... Хименез се трудеше,доста трчаше али не ми остави добар впечаток. Одбраната е посебна приказна. Таневски ептен ме разочара, како почетник ми делуваше а толку многу очекував од него. Раденко не беше лош, единствено него би му дал прелазна оценка од одбранбените. Рељич е тапа, подобро Мичка да останеше. Боља фаца има за пцуење :icon_mrgr:
Борче Маневски :facepalm:

Јасно е дека индивидуално сме многу послаби од Романците, али и колективно ептен заостануваме. Катастрофална одбрана игравме, не знаеа дечките кај тераат, лошо покривање, лоша координација, слабо помош од крилните играчи на бековите, катастрофални деструктивци.. За у напад солидни сме, видов доста акции што ги правеа и у првенството, на неколку пати им успеаа преку крило, али очигледно е дека ни фали плејмејкер. Нема играч што може да задржи топка, да повлече. Некој играч како Ранѓеловиќ, или Стојкович што беше ( Џиџи семката да ти ја ебам златен играч го избрка ! )
Се на се, колку пари толку музика. По се изгледа уште долго време ќе се задоволуваме само со 2 евро натпревари годишно. Се молам само да не дојдеме пак на она дереџе од пред неколку години....

Абе треба еднаш на дерби да се договориме меѓу нас да не се тепаме и овие од ЕБР сите на болница да ги пуштиме,значи поќе ги замразив и од љопите :D:D

Сеа ако не стапите у бојкот,ебр у тек на сезона 100% ке ви врати барем еднаш за денеска:)

Сакаш да кажеш дека уствари комитите ги распукаа желките? Ако е така срцето ми е полно како што курва е полна после тежок напорен ден. :)

Сакаш да кажеш дека уствари комитите ги распукаа желките? Ако е така срцето ми е полно како што курва е полна после тежок напорен ден. :)
Никој неможе нив целосно да ги распука,али и да имало повредени од кај ебр(а така кажаа),тогаш мислам дека ке сакаат да вратат:)

Според ова што го прикажуват, дали и титула годинава ќе осовиме, а не како што најавуваат демек тројна круна ќе освоеле.

Не знам. Катастрофа организираноста и протокот на информации. Јас слушнав дека треба по 100че за запад и на другаров што инаку првпат доаѓа на вардар му реков да земе и да почека(се туширав:)). Не фати најголемата гужва 2бомби до нас експлодираа. Чоеков ми вика ако е вака секад брат, не ме рачунај за вардар веќе.
Прашањето е дали договорот беше за комити да се пуштат безпари или како?

А кој кур не излезете и ги кажете причините за дешавката синоќа, распукајте и кажете се без влакна на јазикот. А не овде кажувате демек не било за јавност, синоќа ви ја растурија групата вие не сакате да зборувате за тоа што се десило.
Или у краен случај викнете прес, нека разбере цела јавност што у ствари се дешава у нашава ни држава, а не навијачите да бидат нарекувани хулигани, наркомани, пијаници, криминалци и слично.

А кој кур не излезете и ги кажете причините за дешавката синоќа, распукајте и кажете се без влакна на јазикот. А не овде кажувате демек не било за јавност, синоќа ви ја растурија групата вие не сакате да зборувате за тоа што се десило.
Или у краен случај викнете прес, нека разбере цела јавност што у ствари се дешава у нашава ни држава, а не навијачите да бидат нарекувани хулигани, наркомани, пијаници, криминалци и слично.
Зошто да објаснуваме внатрешни проблеми на групата кои треба меѓусебно да се решат? Што фајде имаме да ви кажеме на вас, на секој писмен што знае да чита, за да се ситат? За да ја искористуваат таа ситуација?

Тие што треба да знаат, знаат и ситуацијата е таква каква што е никој не оспорува, се надеваме на подобри денови, а до тогаш...

Зошто да објаснуваме внатрешни проблеми на групата кои треба меѓусебно да се решат? Што фајде имаме да ви кажеме на вас, на секој писмен што знае да чита, за да се ситат? За да ја искористуваат таа ситуација?

Тие што треба да знаат, знаат и ситуацијата е таква каква што е никој не оспорува, се надеваме на подобри денови, а до тогаш...

Друже, полиција ве мава, ве бркаат ко криминалци низ парк. А ако полицијата е дел од вашите внатрешни проблеми, тогаш во ред.

Еве мене ме интересира стварно што е работава, во Вардар сум играл како мал и ете едноставно сакам да знам и што се случува со навивачката група Комити. Политика била умешана но што конкретно се случува, колкава е бројката на тие што ја вмешуваат политиката ?
Што е поентава на тие што ја носат политиката у клубот, толку ли се бројни, нема ли механизам да се отстранат ? Што имаат за цел ? скроз да ја растурат ли ?

Еве мене ме интересира стварно што е работава, во Вардар сум играл како мал и ете едноставно сакам да знам и што се случува со навивачката група Комити. Политика била умешана но што конкретно се случува, колкава е бројката на тие што ја вмешуваат политиката ?
Што е поентава на тие што ја носат политиката у клубот, толку ли се бројни, нема ли механизам да се отстранат ? Што имаат за цел ? скроз да ја растурат ли ?

Ne e rasturanje na grupata, tuku tuka ima svoi licni interesi, a toa ne e dozvolivo od pogolemiot del na grupata. Dovolno info ti dadov nema potreba od poveke. Sekoj sto e clen na Komiti i ide podolgo vreme znae sto e kako e

Друже, полиција ве мава, ве бркаат ко криминалци низ парк. А ако полицијата е дел од вашите внатрешни проблеми, тогаш во ред.
Полицијата најмалце е крива во овој случај, запрашај се ти и сите останати кој ги затвори вратите, полицијата нема такво овластување. Тој и неговата екипа што затворија врати се криви по што почна незадоволството и на тоа реагираше полицијата и се префрли во инцидент со полицијата. Да не се умешаше полицијата, среќа на време стигнаа кога се искршија вратите. Да закаснеа обезбедувањето на групна терапија ќе беше.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom