Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Ти имаше убаво пишано мислам баш за Костовски,дека пунел мрежи само на полесни противници,кога беше најпотребно,кога требаше да реши некое дерби он промашуваше зицери.Претходната сезона не беше таква ситуацијата со Фичо.

Јас мислам дека приоритет на управата треба да им биде донесување на квалитетен напаѓач,да не залажуваат со џукели.
И стојам ја зад тоа :D Ги даде пола и више гола на Дрита, Тетекс и Силекс, ама кога се крши резултат, не можеш да се потпреш на него. Само мислам дека ако остане, нема сврха да се носи Кировски. Еден покрај друг не можат никако да бидат во ист состав, а дека некој од нив ќе сака клупа да држи гарантирам дека нема теорија. Проблемот едино е што кутриот Ѓешо не е ни за клупа :D

И стојам ја зад тоа :D Ги даде пола и више гола на Дрита, Тетекс и Силекс, ама кога се крши резултат, не можеш да се потпреш на него. Само мислам дека ако остане, нема сврха да се носи Кировски. Еден покрај друг не можат никако да бидат во ист состав, а дека некој од нив ќе сака клупа да држи гарантирам дека нема теорија. Проблемот едино е што кутриот Ѓешо не е ни за клупа :D
Епа тоа е муабетот.Ние неможеме да се потпираме на Јове кога играме со Шкендија,со Металург,а камоли па у Европа кога ќе искочиме.

Ама под хитно да му се носи здрава,квалитетна конкуренција...
Не мора да биде Кировски :D,нека биде некој друг,само да не го гледам Ѓешо.

Факт е дека Костовски не е играч што може да земе топка и сам да си створи шанса, затоа мора да се донесе поуниверзален играч, многу кочи тоа што играме преку крила а плус шпицот ни е статичен па лесни сме за читање во акциите. Само не верувам дека ќе се носи напаѓач зимава.

Во подготовка е 3тото издание на списанието Трибина Запад доколку имате било какви идеи или барања слободно предложете!!

http://ekipa.mk/News.aspx?newsId=13895

Русинов од ЖРК ќе ја праел салата во Аеродром. Мора овој некако да го наканиме во фудбалот. Ние со помошни сме задоволни и со некое милионче за појачување на екипата. Не ни треба сала :D
http://www.mkd.mk/88030/makedonija/vo-drisla-ke-se-proizveduva-i-energija/
Иначе според Миленко, италијанската компанија ФЦЛ Амбиенте, која го добива ЈП Дрисла на концесија од 35 години од Град Скопје, ќе биде новиот мнозински сопственик на Вардар. Всушност условот да ја добијат Дрисла бил да го превземат пакетот акции од Градот. Односно 51 % од акциите ќе бидат на Италијаните, а 49 % остануваат на ЈПСДП. Врската за целава работа е поранешниот фудбалер на Вардар, Сандре Маневски - Мацола.

http://ekipa.mk/News.aspx?newsId=13895

Русинов од ЖРК ќе ја праел салата во Аеродром. Мора овој некако да го наканиме во фудбалот. Ние со помошни сме задоволни и со некое милионче за појачување на екипата. Не ни треба сала :D
http://www.mkd.mk/88030/makedonija/vo-drisla-ke-se-proizveduva-i-energija/
Иначе според Миленко, италијанската компанија ФЦЛ Амбиенте, која го добива ЈП Дрисла на концесија од 35 години од Град Скопје, ќе биде новиот мнозински сопственик на Вардар. Всушност условот да ја добијат Дрисла бил да го превземат пакетот акции од Градот. Односно 51 % од акциите ќе бидат на Италијаните, а 49 % остануваат на ЈПСДП. Врската за целава работа е поранешниот фудбалер на Вардар, Сандре Маневски - Мацола.

bas ke go prasame Macola, sekoj den go gleam vo Aerodrom si mava pivo , do sea nema nisto takvo kazano

Се издала преведувачката :D

http://www.utrinski.com.mk/default.asp?ItemID=143692CF8361074FA586A6DA8D7BC63E
Конзорциумот го мерка и ФК „Вардар“
Италијанците вчера не успеаја да сокријат дека се заинтересирани за купување на Фудбалскиот клуб „Вардар“. Иако градоначалникот Коце Трајановски изјави дека тоа е само шпекулација, Доменико Ферацоли изусти збор-два кои наведуваат дека со градските власти разговарале, а можеби веќе и договориле нешто на таа тема.

„Не, не, овие информации не се точни. Од каде сега купување на ФК ‘Вардар’? Денес сме тука за потпишување на договорот за ‘Дрисла’“, се уфрли Трајановски на новинарско прашање за наводниот интерес на Италијанците на „Вардар“ кое му беше упатено на Ферацоли.

„Тоа требаше да остане тајна, вие откривте тајна“, едвај се слушна официјалната преведувачка, која Трајановски несмасно ја прекина со убедувањето дека се' е шпекулација, додека на Ферацоли од очите му се читаше дека, сепак, има нешто во целата приказна.

Инаку, „Амбиенте“ е дел од финансиска групација со седиште во Рим.

Градските власти, пак, неодамна ја почнаа постапката за продажба на својот удел од 51 отсто во ФК „Вардар“.

Super ke bide da vlezat italjanite, barem ke imame nekolku godini stabilen sponzor so 1-1,5mil godisno. Ako se pametni, nema da frlaat pari na nedokvakani srbi i ke go soberat najdobroto od Makedonija i 2-3 kvalitetni stranci, toa treba da bide strategijata, zaedno so mladinskata skola.

Добро ќе биде ако влезат, класика стана само со уцени да се спонзорираат клубови во Македонија :D Земи го клубов, ќе ти наместиме тендер и слично :D

Добро ќе биде ако влезат, класика стана само со уцени да се спонзорираат клубови во Македонија :D Земи го клубов, ќе ти наместиме тендер и слично :D
Така врват работите кај нас. Буквално сите фирми што стојат на дресот на МЗТ се условени да одвојат кеш ако сакаат да добијат тендер во Општина Аеродром.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom