Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
И тој стигна курот да си го игра со нас :facepalm:

Иначе според македонски спорт сме биле заинтересирани за Благојче Главевски :facepalm::facepalm:

Нека ни е со лесно ако дојде и ако е како Ѓешо.

Шо бидна со Кировски,знаеш нешто?
Ние не сме ни заинтересирани за Кировски, така да не не занима многу. Бара клубови во странство, ако не најде оди во Работнички.

И тој стигна курот да си го игра со нас :facepalm:

Иначе според македонски спорт сме биле заинтересирани за Благојче Главевски :facepalm::facepalm:
Tие Спорт веќе секој втор играч го поврзаа со премин во Вардар, а за 90 % од нив благе везе нема. Али нешто мора да се пишува. Јас би рекол да сочекаме...

Ние не сме ни заинтересирани за Кировски, така да не не занима многу. Бара клубови во странство, ако не најде оди во Работнички.
Не сме заинтересирани,зошто нашава управа зима напаѓачи-пилиштарци.
Да се врати во нашава лига,он би бил дефинитивниоубедливо најдобриот напаѓач.Тоа што е ѓубре како човек го тргам на страна.

Да се врати во нашава лига,он би бил дефинитивниоубедливо најдобриот напаѓач.Тоа што е ѓубре го тргам на страна.
Работата е што од е тоа типови на играчи што сака договор "можам да си одам кога ќе ми дојде понуда од странство па дури и сред сезона, а кај вас само си одржувам форма".
Работнички не е во ситуација да бира, така да и инстант договори до крај на сезона им одговараат во моментов.
Нас таков играч не ни треба, туку ни требаат играчи кои ќе бидат посветени на клубот, а не да им лета паметот...
Маневски реално нема што дабара во странство, така да Вардар му е најдобра опција. Костовски е во слична ситуација, иако може да добие некој повик...
За Гешоски нема ни што да се збори, мада он уште сега треба да добие шут карта.

Да се врати во нашава лига,он би бил дефинитивниоубедливо најдобриот напаѓач.Тоа што е ѓубре како човек го тргам на страна.
Ако остане Костовски, реално не ни е потребен. Башка не ми свиѓа што у просек во еден клуб се задржува мање од година дена. Такви играчи ја би ги баталил.
Некако ми се чини дека и нашиве како да немаат доволно јасна идеја каде треба да се засилат.

Работата е што од е тоа типови на играчи што сака договор "можам да си одам кога ќе ми дојде понуда од странство па дури и сред сезона, а кај вас само си одржувам форма".
Работнички не е во ситуација да бира, така да и инстант договори до крај на сезона им одговараат во моментов.
Нас таков играч не ни треба, туку ни требаат играчи кои ќе бидат посветени на клубот, а не да им лета паметот...
Маневски реално нема што дабара во странство, така да Вардар му е најдобра опција. Костовски е во слична ситуација, иако може да добие некој повик...
За Гешоски нема ни што да се збори, мада он уште сега треба да добие шут карта.
Со моменталниве напаѓачи најголем дострел ни е двојна титула и прво коло во Европа.

Ама така идат работите кај нас,кој друг квалитетен напаѓач може дојде да игра во оваа посрана лига?
Нека го обврзаат со договор,ако некој клуб сака да го земе ќе плати пари,ако не ќе си седи кај нас,и то је то.
--- надополнето: 3 јануари 2013 во 17:28 ---
Ако остане Костовски, реално не ни е потребен. Башка не ми свиѓа што у просек во еден клуб се задржува мање од година дена. Такви играчи ја би ги баталил.
Некако ми се чини дека и нашиве како да немаат доволно јасна идеја каде треба да се засилат.
Ти имаше убаво пишано мислам баш за Костовски,дека пунел мрежи само на полесни противници,кога беше најпотребно,кога требаше да реши некое дерби он промашуваше зицери.Претходната сезона не беше таква ситуацијата со Фичо.

Јас мислам дека приоритет на управата треба да им биде донесување на квалитетен напаѓач,да не залажуваат со џукели.

Неможе со ваков буџет да се очекува којзнае што...
Реално играчи како Илиоски и Кировски на пример, нема шанси да ги донесеме посд некаков договор освен како тоа што го напишав погоре, да си отидат кога сакаат.
Да имавме повеќе пари и тоа ќе беше изводливо, се е до парите...
Едино постари играчи може да се носат, некои што веќе собрале доволно пари и им дошло време да се вратат во татковината.
Затоа секогаш Србите се опција во нашава лига, пошто имаат поголем фонд на играчи од нас, па и во нивните екипи оние кои што се квалитетни за нашава лига, таму седат на клупа затоа што има поквалитетни од нив кои истотака имаат сон за странство. Затоа ваквиот тип на играчи е секогаш опција за посилните Македонски екипи.

Со парите кои ги имаме на располагање, се сложувам да се носат помладите играчи осд лигава од кои би можеле да имаме некаква корист и кои нема уште сега да размислуваат на странство. Затоа несакам да се носат играчи ко Илиоски, Деспотовски, Кировски, Георгиевски, итн кои овде би дошле само за одржување форма. Веројатно и Гроздановски не им е интересен од истите причини, иако Влатче бар со срце би играл во времето што би го поминал во нашиот дрес.

Играчите се тие, ако некое време играат заедно, без поголеми промени во составот, со добра ждребка би го минале првото коло во квалификациите (не го рачунам тоа нубското коло во кое играат шампионите на Андора, Сан Марино итн). Така се прави постепен напредок во шеширите, па ако испаднеш од вториот круг одиш во квалификациите за ЛЕ, ако ништо друго добиваш повеќе пари од карти.

Епа у екипа имаме играчи,ко Борче и Игор,што зимаат најголеми плати,а немаат покажано ама баш ништо,сосема непотребно расфрлање со пари.Според многумина Јове бил најдобриот наш играч оваа полусезона,а дале знаетте дека Јове зима смешна плата во однос на споменатите погоре двајца курајбери?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom