И тој стигна курот да си го игра со нас 
Иначе според македонски спорт сме биле заинтересирани за Благојче Главевски

Иначе според македонски спорт сме биле заинтересирани за Благојче Главевски

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Sho igrase ovoj Glavevski?И тој стигна курот да си го игра со нас
Иначе според македонски спорт сме биле заинтересирани за Благојче Главевски![]()
Напад слично на ГешовскиSho igrase ovoj Glavevski?
Нека ни е со лесно ако дојде и ако е како Ѓешо.Напад слично на Гешовски

Ќе ја покориме Европа со овие тројца.Главевски-Ѓешоски-Маневски
Трио фантастико![]()
![]()

Ние не сме ни заинтересирани за Кировски, така да не не занима многу. Бара клубови во странство, ако не најде оди во Работнички.Нека ни е со лесно ако дојде и ако е како Ѓешо.
Шо бидна со Кировски,знаеш нешто?
Tие Спорт веќе секој втор играч го поврзаа со премин во Вардар, а за 90 % од нив благе везе нема. Али нешто мора да се пишува. Јас би рекол да сочекаме...И тој стигна курот да си го игра со нас
Иначе според македонски спорт сме биле заинтересирани за Благојче Главевски![]()
Не сме заинтересирани,зошто нашава управа зима напаѓачи-пилиштарци.Ние не сме ни заинтересирани за Кировски, така да не не занима многу. Бара клубови во странство, ако не најде оди во Работнички.
Работата е што од е тоа типови на играчи што сака договор "можам да си одам кога ќе ми дојде понуда од странство па дури и сред сезона, а кај вас само си одржувам форма".Не сме заинтересирани,зошто нашава управа зима напаѓачи-пилиштарци.
Да се врати во нашава лига,он би бил дефинитивниоубедливо најдобриот напаѓач.Тоа што е ѓубре го тргам на страна.
Ако остане Костовски, реално не ни е потребен. Башка не ми свиѓа што у просек во еден клуб се задржува мање од година дена. Такви играчи ја би ги баталил.Не сме заинтересирани,зошто нашава управа зима напаѓачи-пилиштарци.
Да се врати во нашава лига,он би бил дефинитивниоубедливо најдобриот напаѓач.Тоа што е ѓубре како човек го тргам на страна.
Со моменталниве напаѓачи најголем дострел ни е двојна титула и прво коло во Европа.Работата е што од е тоа типови на играчи што сака договор "можам да си одам кога ќе ми дојде понуда од странство па дури и сред сезона, а кај вас само си одржувам форма".
Работнички не е во ситуација да бира, така да и инстант договори до крај на сезона им одговараат во моментов.
Нас таков играч не ни треба, туку ни требаат играчи кои ќе бидат посветени на клубот, а не да им лета паметот...
Маневски реално нема што дабара во странство, така да Вардар му е најдобра опција. Костовски е во слична ситуација, иако може да добие некој повик...
За Гешоски нема ни што да се збори, мада он уште сега треба да добие шут карта.
Ти имаше убаво пишано мислам баш за Костовски,дека пунел мрежи само на полесни противници,кога беше најпотребно,кога требаше да реши некое дерби он промашуваше зицери.Претходната сезона не беше таква ситуацијата со Фичо.Ако остане Костовски, реално не ни е потребен. Башка не ми свиѓа што у просек во еден клуб се задржува мање од година дена. Такви играчи ја би ги баталил.
Некако ми се чини дека и нашиве како да немаат доволно јасна идеја каде треба да се засилат.