Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Ви текнува на фацава? :D Беше прилично актуелен кај нас пред некоја година:

Мене и ми пројде еуфорија за славење годишнина, требаше да се направи оваа година во Април, сега барем за мене не ми е тоа тоа :D
Ако успееме да се договориме со Шалке, во било кое време би било одлично, сепак со нив сме збратимени, ако не, убаво би било со нивните браќа Нинберг, плус градот е збратимен со Скопје. А за тимови како Динамо, Партизан искрено јас сум против, зошто да ги величиме овие тимови кога можеме да го прославиме роденденот на Вардар и со некоја екипа од домашното првенство кога веќе не би можело со Шалке...Со било кој тим ќе има публика кога се работи за годишнина :) Ете може да биде со Силекс ако не се лажам, супер би било и да се слави есенска титула, лани имаше доста публика во Ѓорче со Брегалница, сигурно ќе има и сега на Градски, вечерен термин, годишнина, прослава на есенска титула :)

Гроздановски и Ивановски присутни на денешната изложба, се крчка ли нивно враќање во Вардар? :sneaky:
Беа присутни и сите останати од стручниот штаб како и капитенот Мичка. Беше и Васоски :)

Влатче и Фичо да дојдат, а колку што разбрав ќе дојдат 90 % ( дај боже ) И одма нека ги избркаат Борче и Гешовски, плус овој првиов сигурно е и добро платен не е под 4 000 евра сигурно, само џабе парите ги зима :D Еден добар лев бек и имаме топ тим (y) Фичо гарантирам дека пак ќе биде голгетериште во оваа наша лига :icon_lol: Какви само крила ќе имаме Влатче, Хорхе, Гаго, па и Петров ау ау ау :icon_mrgr:
Ако дојдат овие двајца пак ќе мрчат дека се знае шампионот 10 кола пред крај на сезона и дека се знаело и се било местено :ROFLMAO:

Влатче и Фичо да дојдат, а колку што разбрав ќе дојдат 90 % ( дај боже ) И одма нека ги избркаат Борче и Гешовски, плус овој првиов сигурно е и добро платен не е под 4 000 евра сигурно, само џабе парите ги зима :D Еден добар лев бек и имаме топ тим (y) Фичо гарантирам дека пак ќе биде голгетериште во оваа наша лига :icon_lol: Какви само крила ќе имаме Влатче, Хорхе, Гаго, па и Петров ау ау ау :icon_mrgr:
Ако дојдат овие двајца пак ќе мрчат дека се знае шампионот 10 кола пред крај на сезона и дека се знаело и се било местено :ROFLMAO:
Ако дојде Влатче ќе го потисне Гаго, па се надевам на овој конечно ќе му дојде паметот и ќе дава се од себе, а не како сега знае нема конкуренција и си го прчи.
Костовски обавезно да остане, а убаво би било да играме со двајца напаѓачи и он и Ивановски ако дојде.
За полушпицови Стојаковиќ е одличен, а Маневски јас сепак би го задржал како за трет шпиц или за полушпиц но под услов да зема помала плата.
Да се освежиме на бековска позиција и ќе тргне работата. Малце кубуриме со креативци ама за да дојде креативец ќе треба да лета некој од Оса, Тамелков или Стјепановиќ а реално не би сакал никој од овие да си оди.

Би било одлично ако дојде барем 1 од нив,мада јас повеќе сакам Влатче да дојде ни фали уште 1 ептен јако крило,а и мислам дека неговото доаѓање е пореално.
Ако дојдат двајцата ќе бидеме во одлична позиција во втората полусезона.

Иначе под итно ни треба еден прав бек,лев или десен не е битно битно бек да е.Само Мичка ни е примарно бек во екипата :confused:

Би било одлично ако дојде барем 1 од нив,мада јас повеќе сакам Влатче да дојде ни фали уште 1 ептен јако крило,а и мислам дека неговото доаѓање е пореално.
Ако дојдат двајцата ќе бидеме во одлична позиција во втората полусезона.

Иначе под итно ни треба еден прав бек,лев или десен не е битно битно бек да е.Само Мичка ни е примарно бек во екипата :confused:

И тоа Мичка со центаршутевине е како лев бек принуден да игра на десна страна :icon_mrgr:

Јас на еден од Игор или Борче,би му дал шут карта.И двајцата се едни од најплатените играчи,а немаат ништо покажано,посебно ова важи за Игор.Освен голот со Тетекс за победа прошлата сезона,и чат пат некои други минимални придонеси,друго нема ништо покажано,а еве го веќе година ипол е во клубот...
Или еден од нов да си оди,да се ослободи место,или и на двајцата да им се намалат платите упола.

А имаме и нов помошник тренер,уствари веќе месец дека е кај нас,може е повеќе,кој знае од кај долетал па тој.:icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom