Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Син му 3 голови цела кариера нема постигнато, а колку ручеци се дадени за него :)
Кај вас игра?
Знам он имаше многу проблеми со повредите пред неколку години дури и се откажа од фудбал некое време...поради нив...

Кај вас игра?
Знам он имаше многу проблеми со повредите пред неколку години дури и се откажа од фудбал некое време...поради нив...
Не игра...

Абе он вечито беше повреден, само кривеше, а всушност поим немаше од фудбал :)

Не игра...

Абе он вечито беше повреден, само кривеше, а всушност поим немаше од фудбал :)
Не знаев воопшто дека кај вас се води/ел како запишан играч.
Но во секој случај, таткото играл многу добро... сеуште и на стари години ја има техниката... а играше и на мечот Вардар-Партизан што беше пријателскиот 2008ма ако не се лажам на градски :D

Не знаев воопшто дека кај вас се води/ел како запишан играч.
Но во секој случај, таткото играл многу добро... сеуште и на стари години ја има техниката... а играше и на мечот Вардар-Партизан што беше пријателскиот 2008ма ако не се лажам на градски :D
Не зборев за играч како на Вардар, не знам кај се не играше он, го знам од Цементарница, сега не игра мислам нигде, игра по турнири, ако го викнат...

Еуфорија ваљда,посебно ако им влегол таа сезона клубот во прва лига и играл добро.Башка утакмиците со Партизан и Звезда сигурно пунеле стадион затоа што тие 2 клуба секаде низ Србија имаат голема навивачка база.Секогаш имало по некој индијанец во првите клубови по посетеност.Едно време на еден друг форум ги гледав од повеќето сезони посетеностите.Вардар најчесто бил во првите 5-6.....една сезона кога испаѓа од лигата само видов дека има скроз потфрлено.Тогаш просекот на гледачи бил дури и послаб него овој сега во македонска лига што го имаме.
--- надополнето: 19 ноември 2012 во 15:17 ---
Еве ја таа сезона 89/90 каде што сме катастрофа....последни убедливо со 17 бода,посетеност без дерби утакмиците и послаба од мак. лига....има неколку утакмици каде што имаме по 300-400-500 гледачи...

scan0017.jpg

scan0049.jpg

scan0048.jpg

scan0047.jpg

--- надополнето: 19 ноември 2012 во 15:21 ---
Еве ги и резултатите од купот таа сезона.....тука сме биле подобри у 1/4 финале испаѓаме од Хајдук.

scan0050.jpg

scan0051.jpg

scan0054.jpg

scan0053.jpg

scan0052.jpg

Toa bese sezonata koga SILEKS kako mak ligas gi eliminira saraevo i zeljo :pos:. Se sekavam sarajlii go tupea kako mozel zheljo da ispadne od planinari i kako demek na saraevo nemalo sansi da mu se desi vakva sramota za vo idnoto kolo saraevo da go izede od planinarite... Edno od najgolemite kup iznenaduvanja vo eks ju

Не зборев за играч како на Вардар, не знам кај се не играше он, го знам од Цементарница, сега не игра мислам нигде, игра по турнири, ако го викнат...
Лани играше во Маџари, и беше дрво невидено :)
Сите тимови од Скопје ги има поминато од втора и трета лига во последниве госдини...

На кој датум славите 25 години?

Нема врска! Од кај ти ова?!
Грешка во чекори. Немам компјитер и неможам на нашиот форум да се умклучам, па за точни ги прифатв (дез)информациите на некои запалени деца на фејсбук.

Грешка во чекори. Немам компјитер и неможам на нашиот форум да се умклучам, па за точни ги прифатв (дез)информациите на некои запалени деца на фејсбук.

Ne se letaj ti pred vreme koa veze nemas , ke se objavi ponatamu koa ke bide proslavata

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom