Чичко Кумплунг
деца на транзицијата
На зима само еден класичен напаѓач и да ни се врати и Влатче и фураме.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Такви се најавите, лев бек како стартер и десен бек како замена сигурно ќе не освежеле во пролетниот дел...Дал ќе земеме?! Да не продолжат со мерки на штедење и да тераме со истиве играчи и во пролетниот дел?! Искрено од тоа ми е страв...
Од кај знаеш дека ќе е стартер?Такви се најавите, лев бек како стартер и десен бек како замена сигурно ќе не освежеле во пролетниот дел...
За другото ќе видиме![]()
Добро ако се такви најавите, али останува да видиме што ќе превземе нашава управа за зимскиот преоден рок во врска со појачување на екипата...Такви се најавите, лев бек како стартер и десен бек како замена сигурно ќе не освежеле во пролетниот дел...
За другото ќе видиме![]()
Каков спонзор нов, што е најавувано?Јас мислам дека ќе треба да почекаме до превземањето од новиот спонзор па да размислуваме за засилувања. Ќе видиме и што ќе каже Скопјанец деновиве...
ШеицииКаков спонзор нов, што е најавувано?
Градот Скопје ќе ги продава акциите во ФК Вардар, под услов да новиот спонзор да инвестира 1,5 милиони годишно по ред неколку години.Каков спонзор нов, што е најавувано?
Ја заборавате и ЕВН, реновирањето на помошните игралишта е со нивни средства, а веројатно е тоа и почеток ваљда на спознорството нема на тоа да останат само најверојатноГрадот Скопје ќе ги продава акциите во ФК Вардар, под услов да новиот спонзор да инвестира 1,5 милиони годишно по ред неколку години.
Со нов спонзор, би можеле да се привлечат и неколку мали и да стигне сумата барем до 2-2,5 милиони, што е и повеќе од добро.
Се се мислам дека Тинекс или Камчев ќе го земат, ако биде некој друг ќе биде супер, со овие не сум баш сигурен.
Малце ја покачија струјата, се си плаќамеЈа заборавате и ЕВН, реновирањето на помошните игралишта е со нивни средства, а веројатно е тоа и почеток ваљда на спознорството нема на тоа да останат само најверојатно![]()
Мислев на Оса де
--- надополнето: 4 ноември 2012 во 15:55 ---
Гледам сеа и дека Дејан Милошески(http://www.transfermarkt.co.uk/en/dejan-miloseski/profil/spieler_25607.html) немал клуб, не знам зашто никој не го земал.