Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Почеток на крајот...
Камчев официјално во Вардар или не, што мислите?:unsure:
Камчев влезе во ептен појаки бизниси што мајка бара во Вардар... има медиуми (весниците што ги купи) Систина парче прави со браќава од Косово.... Текстилните компании му работат + орка си работи нирмално... освен начин за перење на пари преку Вардар не гледам друга корист да се вмеша...

Камчев влезе во ептен појаки бизниси што мајка бара во Вардар... има медиуми (весниците што ги купи) Систина парче прави со браќава од Косово.... Текстилните компании му работат + орка си работи нирмално... освен начин за перење на пари преку Вардар не гледам друга корист да се вмеша...
Абе тој си е во Вардар и сега, само што како божем се крие тоа. Кој мислите дека раководи со клубот? Па гледате дека којзнае колку време немаме претседател на тимот по заминувањето на Шишковски...
Сите овие се поставени како пиуни, а имало некој а немало исто ти се фаќа кога друг раководи со тимот :)
Коце да не раководи случајно? :icon_mrgr:

Абе тој си е во Вардар и сега, само што како божем се крие тоа. Кој мислите дека раководи со клубот? Па гледате дека којзнае колку време немаме претседател на тимот по заминувањето на Шишковски...
Сите овие се поставени како пиуни, а имало некој а немало исто ти се фаќа кога друг раководи со тимот :)
Коце да не раководи случајно? :icon_mrgr:
Што раководат бе... употребуваш погрешен збор! Единствено раководење овие 2 години беше трансформацијата во АД. Тимот го состави Илчо што друго е раководено ова време? Организирани припреми што?
Доколку би оценувал од 1 до 10 работата во Вардар во овие две сезони ќе ставам 4 за титулата + трансформацијата. Креативност им е огромна НУЛА!

Добро е ќе не даваат во недела на МТВ :icon_mrgr:
Инаку натпреварот ке го играте во Куманово.
Требало во сабота да го играте,но поради пренос на Мтв сте решиле во недела да играте.

Го знае некој распоредот до крај на полусезона?
Напредок (дома), Тетекс(гости), Ренова(дома), Дрита(гости),Турново(гости),Силекс(дома),Пелистер(гости),Шкендија(дома), Метларуг(гости), Брегалница(дома) вака е сега ама има уште 6 кола до полусеозната така да есенска титула би требало да славиме со Силекс дома :)

Напредок (дома), Тетекс(гости), Ренова(дома), Дрита(гости),Турново(гости),Силекс(дома),Пелистер(гости),Шкендија(дома), Метларуг(гости), Брегалница(дома) вака е сега ама има уште 6 кола до полусеозната така да есенска титула би требало да славиме со Силекс дома :)
точно, со Пелистер на гости ни е прва утакмица на пролет. Можеби во најдобро можно време ќе ни дојде зимската пауза.

Значи до зима играме со:
Напредок (дома)
Тетекс (гости)
Ренова (дома)
Турново (гости)
Силекс (дома)

Три домашни мечеви кои МОРА да ги добиеме. Нпредок се слаби на гости, но сепак да не се радуваме предвреме. Ренова падна и во Тетово, а мора да паѓа и кај нас колку и да биле незгоден противник во минатото. И Силекс ни скина бодови на гости, ама на Градски мора да паднат.

Тетекс зема залет... Искено мислам дека нема да победиме во Тетово... Сто посто нерешено ќе заврши...
А во Турново битно е да не загубиме. Ако тепаме ондак голем исчекор ќе биде.

Јас и со 11 бода од овие 5 меча би бил задоволен, со 13 презадоволен, 15 невозможна мисија според мене.

точно, со Пелистер на гости ни е прва утакмица на пролет. Можеби во најдобро можно време ќе ни дојде зимската пауза.

Значи до зима играме со:
Напредок (дома)
Тетекс (гости)
Ренова (дома)
Турново (гости)
Силекс (дома)

Три домашни мечеви кои МОРА да ги добиеме. Нпредок се слаби на гости, но сепак да не се радуваме предвреме. Ренова падна и во Тетово, а мора да паѓа и кај нас колку и да биле незгоден противник во минатото. И Силекс ни скина бодови на гости, ама на Градски мора да паднат.

Тетекс зема залет... Искено мислам дека нема да победиме во Тетово... Сто посто нерешено ќе заврши...
А во Турново битно е да не загубиме. Ако тепаме ондак голем исчекор ќе биде.

Јас и со 11 бода од овие 5 меча би бил задоволен, со 13 презадоволен, 15 невозможна мисија според мене.
И Дрита ја заборави во гости ама не сум сигруен дали играме прво со Дрита во гости па со Турново или обратно .

И Дрита ја заборави во гости ама не сум сигруен дали играме прво со Дрита во гости па со Турново или обратно .
Да да, моја грешка...

Вака оди:
Напредок (дома)
Тетекс (гости)
Ренова (дома)
Турново (гости)
Дрита (гости)
Силекс (дома)

Епа во овој случај се надвам на победа против Тетекс, пошто во Боговиње тешко дека ќе тепаме :)

Ај бе куров ми од вакви калкулации.Има се да тепаме до крај........ :D
Шампиони сме или не сме ? Имаме најјак тим во лигата заедно со Шкендија ? Имаме.......
Епа кој кур.....се освен 18 бода во тие 6 утакмици за мене е неуспех.....евентуално 16 бода.

Ме потсеќа ова на Слободна Далмација весникот кога си прави калкулации како Хајдук ќе го стигнел Динамо.
На крај секогаш к** им испаѓа.....

Инаку натпреварот ке го играте во Куманово.
Требало во сабота да го играте,но поради пренос на Мтв сте решиле во недела да играте.

Нема врска дека е заради преносот на Мтв. Се игра во недела зошто Напредок се тешки “фраери“ и атакуваат на титула и не сакаа да играат во сабота.Мислат така дека ќе не заебат и ќе изгубиме бодови.
[
quote="TheTrooper, post: 5423005, member: 29848"]Ај бе куров ми од вакви калкулации.Има се да тепаме до крај........ :D
Шампиони сме или не сме ? Имаме најјак тим во лигата заедно со Шкендија ? Имаме.......
Епа кој кур.....се освен 18 бода во тие 6 утакмици за мене е неуспех.....евентуално 16 бода.

Ме потсеќа ова на Слободна Далмација весникот кога си прави калкулации како Хајдук ќе го стигнел Динамо.
На крај секогаш к** им испаѓа.....[/quote]

И јас се сложувам со тебе се освен 18 бода е срамота и за мене е неуспех. Доста беа заебанции треба се да се освои до крај.

Во однос на продажбата на акциите за некој ден ќе пишам подетална информација

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom