Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Skopje Rossonera знам дека ти си по овие работи, дали знаеш од кого е и како се вика песнава што иде на почетокот од видеово? :)
http://www.youtube.com/watch?v=26X2UNZNADI
Ванчо Тарабунов - Здраво Вардар

Sega se vidov so Vanco toj duri se iznenadi kako sum ja nasol..Taa pesna bila napravena koga Vardar stana Sampion vo 1988 ama posle nekoj mu je zemal snimkata i toj licno ja nema..Koga mu ja pustiv ostana podzinat:) Mi rece ke proba da ja najde i ke mi ja dade

Ако успеам да ја најдам, ќе ја споделам тука.

T26DV.jpg

1SoGQ.jpg

5E0g.jpg

S7wAn.jpg

g50m.jpg

5IBR.jpg

OqKcL.jpg

JXk4v.jpg

b85R9.jpg

hW8XH.jpg

Y6APi.jpg

B7CWE.jpg

k60f.jpg

HmWJX.jpg

IBkJD.jpg

a9l5C.jpg

wTnF.jpg

P7QFS.jpg

А зошто би играле вон Скопје кога теренот во Ѓорче е достапен?:)
Од кај ви е инфото за Штип или Куманово? :eek:

А зошто би играле вон Скопје кога теренот во Ѓорче е достапен?:)
Од кај ви е инфото за Штип или Куманово? :eek:[/quote
Катастрофа е изгледа во Ѓорче,така вртат муабети,ништо не е сигурно...:)

Со Напредок изгледа ќе се игра или во Куманово или во Штип...
Кога го спомна ова, ме потсети дека Вардар всушност за таков тип на инцидент, требаше да добие казна за играње на 100 км оддалеченост од Скопје, а не да игра без публика. И низ минатото, кога имало pitch invasion, се суспендирал теренот на Градски. Така беше и после оној веќе легендарен инцидент со Силекс, така беше и после нападот на зелките со Шљога, а во поново време и со Ренова кога Гризли ги давеше судиите за врат :D Зашто сега ФФМ постапија обратно од вообичаената пракса... ич не им е јасно. Вака ем Вардар ќе си направеше реклама по Македонија (нашиве обично го бираа Кочани или Виница), ем играчите ќе имаа поддршка од Комити, а и обична публика сигурно би имало повеќе од Скопје.
Незнам само кој му влезе на Хименез во вториот дел, го искоси со две нозе и судијава не свирна фаул :facepalm:
Пандо беше и тогаш. Он се чуваше цело време со Хименез.

Спонзор со влог од 1,5 милиони евра годишноОд канцеларијата на нашиот главен град информираат дека е стартувана постапка за продажба на уделот единствено на Град Скопје, при што во условите од идниот финансиер на клубот се бара најмалку 1,5 милиони евра на годишно ниво спонзорство во следните десет години.
http://sport.com.mk/?ItemID=B2F3D027D32E574DA54B081385E29CC6

Почеток на крајот...
Камчев официјално во Вардар или не, што мислите?:unsure:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom