Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Аман бе уште не се научивте ПИВОЛЕНД не пивофест :D
Небитно, го бојкотирам дур не го вратат на Кале :)

Што сакаат нека прават, али тие што приоритет ќе им биде еден смрдлив фестивал а не Вардар, се избришани од мене на листата на Комити :cool:

Ne se pali i ti pa :D

Taman posle utakmica ideme na pivo fest Sars pocinja nakaj 9ipol do 11 negde eden saat ke gi fatime pa Riblja Corba taman :D

Ne se pali i ti pa :D

Taman posle utakmica ideme na pivo fest Sars pocinja nakaj 9ipol do 11 negde eden saat ke gi fatime pa Riblja Corba taman :D
Каква Рибља Чорба, не заебавај друже! Само бесилка за таа гнида четничка!

Гнидата сам си има изјавено дека е националиста и има анти Македонија зборено во повеќе наврати!

Лошо, лошо, сепак се надеваме на победа...
Темелков ќе го замени Оса, Стјепановиќ место Ранѓеловиќ, Петров место Хименез, Симов место Захов...
Ќе биде интересно...
Не е лошо да почнеме со Стојаковиќ, колку и да е хејтан на форумов сметам дека заслужува да игра.

Може Стојаковиќ да го заземе местото на Маневски а овој да иде на десно крило. Петров да остане на клупа. Ама под услов борче да се враќа и назад да покрива, а не да дреме напред ко што си знае....

Шо се стискате бе,денес осеќам ќе ги отвориме...
И јас мислам денес дека треба да играат и Борче и Игор,нејќам со Петров у прва постава,оваа сезона е изгубен дечкото.

Шо се стискате бе,денес осеќам ќе ги отвориме...
И јас мислам денес дека треба да играат и Борче и Игор,нејќам со Петров у прва постава,оваа сезона е изгубен дечкото.
Не е изгубен себичен е никако да подаде кога ќе ја добие топката сака да се покаже пошто знае дека Хименез е прва постава и сега пробува да се наметне ама на тој начин никако нема да успее, и пак кога ќе се врати Хименез ќе седне на клупа

Не е изгубен себичен е никако да подаде кога ќе ја добие топката сака да се покаже пошто знае дека Хименез е прва постава и сега пробува да се наметне ама на тој начин никако нема да успее, и пак кога ќе се врати Хименез ќе седне на клупа
Петров има одлични предиспозиции за нашава лига,брз е,продорен,има дриблинг,ама е мутав.
Кога треба да подаде он ја спушта главата доле и дрибла,не гледа свои играчи,а кога има простор за продор,тогаш дава некој лош пас,ни крадат топка и ни прават контра,така игра Фичо...
Со малце повеќе размислување би ни бил од голема корист.

Кој сака да го види голот на Ѓоргиев од мечот со Ренова пуштете на Спортклуб Ван перси го глуми Ѓоргиев :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom