Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
FK Vardar Има во сите салони на Тобако Тугедер, можеш да си набавиш од најблискиот, а според најавите ќе има и пред стадион.

Овие ни од самиот клуб незнаат што прават :pos:
СПОРЕД НАЈАВИТЕ :pos::pos::pos:
--- надополнето: 12 август 2012 во 13:17 ---
Добро бре како можеше толку играчи да пропуштиме не ми е јасно.
Го имавме слободен Мазнов, не го ни контактираа.
Го имаме слободен Игор Митревски никој не го контактира.

Неможе да се извадат на тоа дека несакаат да играат во Макесдонија, пошто имаат активни преговори со Металург :tapp:

Зарем не ни се потребни играчи од нивни калибар...
Па така се почнува со градење на тим, ќе викнеш некои постари играчи кои имаат што да покажат, па лека полека со одредени успеси ќе привлечеш и подобр млади таленти.

И многу се курчам за Владе Лазаревски. И онака немаме замена на десен бек, зошто не се потрудија да го донесат. Иако поголд период нема играно нешто многу, сепак би бил одлично засилување за нас. Погодете каде потпиша? СМЕДЕРЕВО :facepalm:

FK Vardar Има во сите салони на Тобако Тугедер, можеш да си набавиш од најблискиот, а според најавите ќе има и пред стадион.

Неможе да се извадат на тоа дека несакаат да играат во Макесдонија, пошто имаат активни преговори со Металург :tapp:

Па така се почнува со градење на тим, ќе викнеш некои постари играчи кои имаат што да покажат, па лека полека со одредени успеси ќе привлечеш и подобр млади таленти.

И многу се курчам за Владе Лазаревски. И онака немаме замена на десен бек, зошто не се потрудија да го донесат. Иако поголд период нема играно нешто многу, сепак би бил одлично засилување за нас. Погодете каде потпиша? СМЕДЕРЕВО :facepalm:

Zaso ne svatis deka sve se semi, odamna go svativ toa koa bajevski nekea da go zemat pa zimaa drugi igraci, jasno e ko den toa

Zaso ne svatis deka sve se semi, odamna go svativ toa koa bajevski nekea da go zemat pa zimaa drugi igraci, jasno e ko den toa
Изјасни се, не ги сваќам шемиве искрено :icon_mrgr:

Иначе вечер се надевам ќе стартуваме со двајца напаѓачи, време е да играме малку понапаѓачки...
Се надевам дека составот ќе биде ваков:

Захов

Мичка Таневски Бојовиќ Цикарски (не ни имаме друг избор...)

Хименез Ранѓеловиќ Темелков Георгиев

Маневски Костовски

Иначе вечер се надевам ќе стартуваме со двајца напаѓачи, време е да играме малку понапаѓачки...

Захов

Маневски Костовски

Оваа комбинација е идеална и јас ја заговарам со тоа што гледам да не испадне мешање во работа на стручен штаб.

Нема никакви шеми за земање играчи. А за трансферите (кој играч треба а кој не треба) можам да кажам дека тоа е на стручниот штаб (како што имам кажано и претходно), а на Одборот работа е да обезбеди услови за доаѓање на играчите што ќе бидат кажани како засилувања. Па секој нека си одговара за својата работа.

А за ова за картите и мене ме збуни, зошто и досега ги продаваше Тобако тугедер и во нивните продажни места и на билетарата пред стадион.

Захов

Маневски Костовски

Brat si ima koj igraci treba da dojdat, sto mora da igraat kaj nas e uvek e taka,zatoa propadnaa i mn talenti radi tie semi

Оваа комбинација е идеална и јас ја заговарам со тоа што гледам да не испадне мешање во работа на стручен штаб.

Нема никакви шеми за земање играчи. А за трансферите (кој играч треба а кој не треба) можам да кажам дека тоа е на стручниот штаб (како што имам кажано и претходно), а на Одборот работа е да обезбеди услови за доаѓање на играчите што ќе бидат кажани како засилувања. Па секој нека си одговара за својата работа.

А за ова за картите и мене ме збуни, зошто и досега ги продаваше Тобако тугедер и во нивните продажни места и на билетарата пред стадион.
Значи официјално за другите трибини ќе има карти пред стадион?

Значи официјално за другите трибини ќе има карти пред стадион?

Има за јужна, запад е на комитите, другите во зависност од интересот.

Туку мене ме интересира што мислите за присуство на гостински навивачи, пример чкембари и останати што би сакале да дојдат на градски кога ќе играат против Вардар

Туку мене ме интересира што мислите за присуство на гостински навивачи, пример чкембари и останати што би сакале да дојдат на градски кога ќе играат против Вардар
Што треба да мислиме?:D
Отворени врати за сите што ни овозможуваат реципроцитет (не примаат на нивни стадион).
Затворени врати за сите навивачки групи чии клубови забрануваат наше гостување (во моментов Шкендија).

Паанче .. претеруваш со масонскиве заговори. И Мазнов и Митревски да им се играше во нашава лига до сега ќе беа во Металург...Минчо да не нема пари да ги плати? Парите ќе ги дадеше и до сега ќе беа играчи на Металург... ама не е тоа проблемот гледаш дека се они кучиња и тактизираат до последен момент на преоден рок за да фатат некој трансфер во странство. Епа мене такви кучиња ме нервираат да ти кажам , искрајно се надевам дека овој состав на Вардар ќе изгради добар тимски дух меѓу играчите и корекциите за наредна сезона за во Лига на Шампиони да бидат минимални и по можност извршени уште на паузата зимоска...
Стварно не ги разбирам бе преферираат Казакстан, Грчка втора лига ... каде не само поради парите кои во Вардар или друг македонски тим може нема да бидат исти но сигурно во нивните тимови ќе бидат први на платната листа со најголеми примања ...

Daj boze da ima gostinski navivaci najsrekni ke bideme no... osven ckembari drugi i da nema recisi... koa stanuva zbor za balisti ako veke gi narekuvame navivaci da ne im se dozvoli pristap na gradski osven vo slucaj oni ako ni dozvolat vo tetovo da ideme , do sega nemalo takva rabota se naadevam godinava ke ima!

Голема грешка си, овој играше у 10 лига у Франција, а ни таму не играше наводно поради тоа што таму им барале пари на играчите за да играат. Помина неговото.
Мичка е одличен на десен бек, може само брзината е проблем, али топка знае да даде ко никој друг у лигава.

Голема грешка си, овој играше у 10 лига у Франција, а ни таму не играше наводно поради тоа што таму им барале пари на играчите за да играат. Помина неговото.
Мичка е одличен на десен бек, може само брзината е проблем, али топка знае да даде ко никој друг у лигава.

Играше во Амиен во Франција 3 но немаше ниту еден официјален настап за тој тим..но сепак за наша лига би бил екстра засилување.Мора да се собираат така некој поранешни репрезентативци со искуство и некој од сегашниот тим ако сакаш бар добри квалификации или пласман во Европа.

Знам дека заглави по Франција во последниве години, но за нашава лига сигурно ќе биде екстра играч.
Незнам зошто али секогаш ми се допаѓаше како играше во репрезентација, особено ми се допаѓа што има добра брзина што за нашава лига е клучен фактор...

Играше во Амиен во Франција 3 но немаше ниту еден официјален настап за тој тим..но сепак за наша лига би бил екстра засилување.Мора да се собираат така некој поранешни репрезентативци со искуство и некој од сегашниот тим ако сакаш бар добри квалификации или пласман во Европа.
10 лига, така е зборот. Знам дека игра у 3,4-та таму. Многу јакиов играч па да го соберат, у моментов неможе ни за Дрита да игра, не ја рамните македонска лига со 3-та француска, не сме до толку утепани.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom