Ај, ај, ај... Се се прави во 5 до 12 па се чудиме после
Наместо да го кренеме просекот оваа сезона... сега да речеме 1 000 души што планираат да одат утре на Запад дали 100 знаат дека ќе нема карти пред влез..Па и тие што знаат како мене сигурно нема да одат до Карпош денес само за карта ако немаат работа и не поминуваат натаму..Па има луѓе што одат од Драчево, Илинден од цело Скопје и од каде се не, па треба 2 саати да утепаат за карта
Чиста утка ќе биде ова али ајде, такви се правилата...само треба порано да се каже и зар ова ќе важи низ сите стадиони во Македонија
Ајде ќе ги чекаме членските, до тогаш снаоѓање
утре на Југ ќе идам нема шанси да одам 10 км само за карта
![]()
i ti go tupis ako ne ti se ide na zapad ne doagjaj! svarno ste ligushi ej ne mi se veruva, ke dojdete utre nakaj 5 i gotovo ako tolku nemozete da dojdete idete si na jug i kraj nema sto na zapad da barate koa veke tolku vi smeta pola saat porano da se dojde
--- надополнето: 11 август 2012 во 18:19 ---
Брат не е проблем тоа, проблем е НЕИНФОМИРАНОСТА!
Управата не дава никаков напор да ги информира луѓето. Нека излезат со соопштение нека кажат што како. Кој имбецил се согласил на нешто вакво незнам. Па зар луѓево што ќе си дојдат на утакмица нема да можат да купат карта од билетарата пред стадион (зборам за тие што се обична публика)?
Нигде не ни има известување дека карти ќе има само во тобако ни ништо.
Ние ќе информираме за тие што се навивачи, али за другите и тешко нас.
Не сме мало гратче кај што една вест се шири за 5 минути, треба убаво да се инфомира народот. Според мене ова ќе влијае трагично за Вардар, пошто на трибини нема да има повеќе од 300 души сосе нас.
okolu upravata da ama za toa utre sto nemozat da dojdat porano pola saat da zemat karta od fan shop ne me jebi me iritira na gotovo se ceka se epa ne ide toa , fan shopot zosto e otvoren , karti prodavanje na ulica nema vise zabraneto e toa...