Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Бетер сме10 лига, така е зборот. Знам дека игра у 3,4-та таму. Многу јакиов играч па да го соберат, у моментов неможе ни за Дрита да игра, не ја рамните македонска лига со 3-та француска, не сме до толку утепани.
,можам слободно да кажам дека првото полувреме до сеа беше едно од најдобрито од нас бидејки беше во Аргентинска атмосфера
.Второ малце паднавме али сепак не застанвме со навивање и покрај примените 2 гола,според моја проценка бевме околу 800 Комити и плус обична публика околу 4,000 . И да кажам дека ако игра Вардар со секој противник како во првото полувреме,нема шанси некој да не победи,едноставно везевме на терен,Работнички не мрдна од половина,али штета што во второ се опушитвме и им дадовме шанса да се понадеваат за бод,како и дае почнавме со победа тоа е најбитно
,следно коло гостуваме во Кичево.
Мислам дека се заљубив таму 

Ѓоргиев.....труп бе.Само зуеше и пробуваше на брзина да пројде,али не му идеше ништо.Само 1 шанса створи.Не знам што си видел во негокако се вика 11ката??? добро играше бар мене така ми се виде![]()

како се вика 11ката??? добро играше бар мене така ми се виде![]()

Сум бил и на јужна и на запад.........без увреда за девојчињата на запад,али не можат ни да им се фатат на тие од ЈУЖНААко ви е за пи.... имате и на запад бе ,сигурно имаше едно 50,кој бил знае![]()

Се заебааме бе па тиАко ви е за пи.... имате и на запад бе ,сигурно имаше едно 50,кој бил знае![]()

Сум бил и на јужна и на запад.........без увреда за девојчињата на запад,али не можат ни да им се фатат на тие од ЈУЖНА![]()

Абе ова испаѓа сме ги изнагледале
нема да им текне друг пат на јужна 
работава