Ivica^
Confident Liar
- Член од
- 14 август 2007
- Мислења
- 11.431
- Поени од реакции
- 16.749
Зошто Вардар е повеќе од клуб...
![]()
...затоа што живее во сите нас
Детската љубов е најискрена зар не ?![]()
Детенцево му го собра шишето со вода на голманот од Бате

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Зошто Вардар е повеќе од клуб...
![]()
...затоа што живее во сите нас
Детската љубов е најискрена зар не ?![]()

Сите станавте стручнаци и критичари, те што сме пееле, каки кореографии сме ваделе, па уште клипови ни ставате или преку ноќ сите Комити станавте? 
Што има лошо клипов ако го ставив? Да не треба од Шкендија да ставам? не сум ни од скопје па комита да станам...Зошто се избацувате вака како циган на семафори ? Има ставено клип на неколку страни поназад, има кој да става клиповиСите станавте стручнаци и критичари, те што сме пееле, каки кореографии сме ваделе, па уште клипови ни ставате или преку ноќ сите Комити станавте?
![]()

Слободно нека оди и така он е за кошарка постручен...А баш сабајлево ми спомнаа дека Шишковски дека ќе си оди зашо го планирале за КК Работнички?! Прво не ми беше за верување, ама еве испадна дека не било само празен муабет. Да го жалам сигурно нема. И онака од фудбал три чисти нема. Само да не стават пак некое муле како него.
Nishto od Vasoski on e trener na mladite kategorii vo metalurgАјде сега Панчев нека го ставаат или пак Васовски на местото на Шишко.
Шишко си ја заврши својата реабота беше поставен да го трансформира клубот во Ад и да го стабилизираат тоа го направија фала многу и нека му е со среќа на селднаата функција.
Точно, нема шанси дса го земат сега. Кога имаше време не го земаа во Вардар, а сега веќе касно е.Nishto od Vasoski on e trener na mladite kategorii vo metalurg