Фан Клуб: Вардар

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.412
Поени од реакции
16.675
В

Ваздух

Гостин
Само спомнав, не се тепајте одма. Мое мислење е дека така е подобро. Тие работи, водат кон уште полоши работи за кои не би сакал да зборувам.

Иначе, добро е што излезе подолго видео, и со подобра снимка. Запад крцка! Е сега зошто е од косина фатено, не се гледа баш добро кога се ракоплеска, кога се скока, се е исто, нема некоја разлика, но кога нема подобро, супер е.
Баш ме интересира сега, што ќе зборат гомнојадците кои викаа дека Комити не се слушале и дека биле срање, впрочем и целата атмосфера.
Кога Шкендија и Слога би направиле такво лудило, слободно нека ми се јават...

Незапирливи 1903/87

Изгорен за Вардар
Член од
20 јули 2011
Мислења
3.530
Поени од реакции
10.235
Зошто се избацувате вака како циган на семафори ? Има ставено клип на неколку страни поназад, има кој да става клипови ;) Сите станавте стручнаци и критичари, те што сме пееле, каки кореографии сме ваделе, па уште клипови ни ставате или преку ноќ сите Комити станавте? :вонзем:

N

Nicky Santoro

Гостин
Зошто се избацувате вака како циган на семафори ? Има ставено клип на неколку страни поназад, има кој да става клипови ;) Сите станавте стручнаци и критичари, те што сме пееле, каки кореографии сме ваделе, па уште клипови ни ставате или преку ноќ сите Комити станавте? :вонзем:
Што има лошо клипов ако го ставив? Да не треба од Шкендија да ставам? не сум ни од скопје па комита да станам...

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.954
Поени од реакции
73.744
Милевски :facepalm:
Ајде може ќе изненади...

Лигата одложена за едсна недела, стартува на 12 август.

Член од
11 мај 2008
Мислења
3.358
Поени од реакции
7.343
А баш сабајлево ми спомнаа дека Шишковски дека ќе си оди зашо го планирале за КК Работнички?! Прво не ми беше за верување, ама еве испадна дека не било само празен муабет. Да го жалам сигурно нема. И онака од фудбал три чисти нема. Само да не стават пак некое муле како него.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.954
Поени од реакции
73.744
А баш сабајлево ми спомнаа дека Шишковски дека ќе си оди зашо го планирале за КК Работнички?! Прво не ми беше за верување, ама еве испадна дека не било само празен муабет. Да го жалам сигурно нема. И онака од фудбал три чисти нема. Само да не стават пак некое муле како него.
Слободно нека оди и така он е за кошарка постручен...
Ајде нека си ги чукнат тие тимбите и нека стават некои кои стварно се разбираат од фудбалот...

Член од
14 април 2010
Мислења
4.695
Поени од реакции
6.058
Ајде сега Панчев нека го ставаат или пак Васовски на местото на Шишко.
Шишко си ја заврши својата реабота беше поставен да го трансформира клубот во Ад и да го стабилизираат тоа го направија фала многу и нека му е со среќа на селднаата функција.

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.279
Поени од реакции
8.445
Моја желба е Чеде...

Иначе Шишко ќе остане член на одборот на директори , така да незнам дали е возможно да извршува 2 функции паралелно знаејќи дека оваа му доаѓа еден вид на јавна функција.
За замерки секој може да дава после загубена војна секој е генерал... и да имаше доста пропусти ама за мене ќе остане човек што го застана Вардар на нозе по 5-6 апла никакви сезони и носење на титула после 9 години! За мене директор со 1 година работа и овие претходно наброени карактеристики , ќе го окарактеризирам како успешен директор.
Е сега пробувам да изанализирам причини зошто се случи ова и некако не ми идат во глава, некој да си земе при срце и да го окривува зошто не продолживме во европа и покрај таква ждрепка и се тоа што ни се случи во рок од 12 месеци не ми е логично, баш и дури спротивно за мене беше успешен периодот ако се одземе несреќата со Ренова сезонава и она што ни се дешаваше во купот. Едино логично ми е што еве помина една сезона Вардар застана на нозе , дојде во ситуација да го наполни градски али уште нема с од спонзори. Беа најавувани компании што се имиња во приватниот сектор на РМ, а уште брада. И стварно не ми е јасно што се чека со спонзори зошто не инвестираат 30 000 народ се собра што уште треба да направи било кој македонски спортски колектив за да им текне да ивестираат?

Член од
24 октомври 2011
Мислења
222
Поени од реакции
224
Не сакаме луѓе кој ФК Вардар го гледат само како политички интерес! Сакаме луѓе кој се разбират од фудбал и кој го сакат ФК Вардар со срце и кој ќе работат со срце! До сега да не се лажеме ФК Вардар можеш да направи многу на организациски план, маркетинг, инфраструктура.. Благодариме на досега направеното и нивниот труд но ние го сакаме ФК Вардар и сакаме да продолжи да сјае уште многу години, и д
а биде бренд во вистинска смисла на зборот. Зборам така за ова управа и ќе дадам неколку примери за тоа:
1. Дресовите на ФК Вардар, и ова година се од Ли Нинг знаеме кој стои позади Ли Нинг, и покрај негодувањата од многу луѓе, иако беше издаден тендер, се тоа се изгуби и пак Ли Нинг, дресовите не вредат за ништо(да напоменам и Адидас го имавме како варијанта)
2. Илчо Георгиевски кога најмногу му требаше на ФК Вардар тој беше орентиран на фотеља во ФФМ... Исто така со отпуштање на Лико иако многумина го негират тоа.
3. ФанШоп требаше и мораше да има но нема...
4. Маркетинг и официјалната страна се катастрофа иако има платено луѓе за истата да се одржува... Многу страни на ФБ дава повеќе и понавремени информации за ФК Вардар иако тоа го праве за џабе, само за љубов спрема ФК Вардар!
5. Со одењето на најдобриот играч, без оштета и продавање и доведување на неколку играчи..
И на крај би додал сакам во ФК Вардар да има легенди кој дресот го носеле со гордост и кој многу знат за фудбалот да ни помогнат и да добијат некој функција во ФК Вардар.. Вардар има многу легенди.. Кој можат да помогнат и во развивање на млади таленти и во развивање на клубот во иднина!

Член од
23 март 2011
Мислења
88
Поени од реакции
16
Ајде сега Панчев нека го ставаат или пак Васовски на местото на Шишко.
Шишко си ја заврши својата реабота беше поставен да го трансформира клубот во Ад и да го стабилизираат тоа го направија фала многу и нека му е со среќа на селднаата функција.
Nishto od Vasoski on e trener na mladite kategorii vo metalurg

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.954
Поени од реакции
73.744
Nishto od Vasoski on e trener na mladite kategorii vo metalurg
Точно, нема шанси дса го земат сега. Кога имаше време не го земаа во Вардар, а сега веќе касно е.
Мада сепак не би ризикувал сеуште со неискусни тренери, али за во младински категории мораше да има место за него. Младиве играчи на Металург биле презадоволни од неговата работа.

Kajgana Shop

На врв Bottom