Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Дај бе нека се научат да пишуваат колумни... не ми е јасно кого се критикува, Вардар, Илчо или изјавата на Илчо? Ништо конкретно нема пишано да ме заинтригира и да ме наведе да размислувам на некој негов начин, работи добро познати кои дел по дел беа изнесувани во јавност во минатата година и сите тука ги знаеме само што сега се склопени во еден текст. Не ми е јасно зошто не ги разграничат и разберат структурите Вардар како клуб, Шишко како претседател, Илчо како тренер. Па и крај краева не е толку лоша таа изјава ако е целта да се осоколат играчите и да им се даде до знаење дека на нив се размислува и наредната сезона за Европа само што треба да напредуваат и се разбира поискусни за тој еден квалификациски циклус. Јас во моментов Илчо го кривам само за 2 работи ... сади краставици кај што е опасно ФФМ, и што не понуди ништо ново на реваншот каде требаше да има некој џокер во ракав сепак е ова Европа а не Напредок...
Некаде по ФБ прочитав дека нема да има официјално видео...колку и дали е точно незнам, нека се изјасни некој од комитиве.Абе ќе излезе видеото некогаш?
Па и да нема официјално видео не е некоја катастрофа, навијачкиве групе ептен станаја комерцијални, уште не тргнале на стадион слике, ставаа, клипчиња ова она кортео, разни работе, и после ајде ќе кометирамо малу биле многу биле, пееле не пееле разни глупосто, ова зборим онака, општо што се дешава, по мене искрено ми смета комерцијализација на навијачкиве групе, па дај видите еден Наполи у Италија има со сигурност да се каже едни од најјаките, најмогубројните навијачи не само у Италија него и пошироко низ европа, види седни дали ќе најдеш нешто на youtube клипче официјално ова она , нема брат тиа са такви какви што са, едноставно свите ги знаа какви ултраси са и крај, и дај сега ајде ќе обарамо рекорди и ќе се карамо кој појќе имал гледаност, и да има некој клип све тоа е аматерски и од поедници напраено а друго официјално многу ретко скоро ич, ја сум за тој модел, слика да може, трајна вредност ама клипчиња кој дојде со телефон снима, по една минута по 30 секунде,кој криво , кој наопкау снимил, катастрофа.Некаде по ФБ прочитав дека нема да има официјално видео...колку и дали е точно незнам, нека се изјасни некој од комитиве.
Фановите на Наполи се феноменални, мислам дека такво нешто нема никогаш да се деси на македонски стадион.Па и да нема официјално видео не е некоја катастрофа, навијачкиве групе ептен станаја комерцијални, уште не тргнале на стадион слике, ставаа, клипчиња ова она кортео, разни работе, и после ајде ќе кометирамо малу биле многу биле, пееле не пееле разни глупосто, ова зборим онака, општо што се дешава, по мене искрено ми смета комерцијализација на навијачкиве групе, па дај видите еден Наполи у Италија има со сигурност да се каже едни од најјаките, најмогубројните навијачи не само у Италија него и пошироко низ европа, види седни дали ќе најдеш нешто на youtube клипче официјално ова она , нема брат тиа са такви какви што са, едноставно свите ги знаа какви ултраси са и крај, и дај сега ајде ќе обарамо рекорди и ќе се карамо кој појќе имал гледаност, и да има некој клип све тоа е аматерски и од поедници напраено а друго официјално многу ретко скоро ич, ја сум за тој модел, слика да може, трајна вредност ама клипчиња кој дојде со телефон снима, по една минута по 30 секунде,кој криво , кој наопкау снимил, катастрофа.
Па и да нема официјално видео не е некоја катастрофа, навијачкиве групе ептен станаја комерцијални, уште не тргнале на стадион слике, ставаа, клипчиња ова она кортео, разни работе, и после ајде ќе кометирамо малу биле многу биле, пееле не пееле разни глупосто, ова зборим онака, општо што се дешава, по мене искрено ми смета комерцијализација на навијачкиве групе, па дај видите еден Наполи у Италија има со сигурност да се каже едни од најјаките, најмогубројните навијачи не само у Италија него и пошироко низ европа, види седни дали ќе најдеш нешто на youtube клипче официјално ова она , нема брат тиа са такви какви што са, едноставно свите ги знаа какви ултраси са и крај, и дај сега ајде ќе обарамо рекорди и ќе се карамо кој појќе имал гледаност, и да има некој клип све тоа е аматерски и од поедници напраено а друго официјално многу ретко скоро ич, ја сум за тој модел, слика да може, трајна вредност ама клипчиња кој дојде со телефон снима, по една минута по 30 секунде,кој криво , кој наопкау снимил, катастрофа.