Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Еден осврт на ждрепката:БАТЕ Борисов шампион на БЛР, 2х учесник во ЛШ, 2-2 со Јувентус прв славен натпревар и резултат со кој можат да се гордеат како ние што се гордееме со ЦСКА...
Втор огромен резултат 1-1 со Милан и 1-1 со Викторија Плзењ...
Понатаму, речиси секоја година се во плус од трансфери.Апстрактен поим за нашите екипи...:(
Поседуваат ростер што ветува дека и оваа година по 3 пат ќе игра во ЛШ, но не се баш сигурни во тоа зашто на патот им стои нашата гордост и нашата чест...Вардар.
Мотивирани до бесконечност со желба да се докажат дека можат и знаат да ја повторат, а и да ја надминат 2003 година нашите момци ќе им се спротистават на (за нас титани) момците од Бате.
Тежок противник против кој би требало да одиграме цврсто, борбено и секако да ги победиме.
Зошто да се откажеме предвреме (ете на пример јас- кога видов кој ни се падна се изнервирав знаејќи коои се тие,ама мислам дека е похрабро да се пресметаш отколку предвреме да се откажеш)?!

Во Минск ќе имаат шанса Ѓоргиев и Хименез уште одма да си ги исплатат платите , овој Хименез го немам гледано ама Ѓоргиев е екстремно брз му се укаже ли шанса за контра тешко дека тие двометрашите ќе го запрат.
П.С Имате поздрав од Ред Блек и он е на припреми во Охрид се спрема за во Европа:D

Се сеќавате ли на Цезар де Брито што играше за Македонија?
Каков напаѓач беше тоа, ептен ми го правеше ќефот кога го гледав како игра.Беше брз и знаеше, колку што се сеќавам добро, да дрибла одлично .
Мислам дека веќе кога секој си ги кажува желбите, ете редот е мој па јас викам да се проба со него во нападот.:icon_mrgr:
И ова сум го заборавил, знаеше и голови да дава...

Фак. Полош противник и термин за домашната утакмица амин..... Бар за мене.
Иначе ако мисли стручниот штаб да не носи нови засилувања а со тоа и да се откаже од пробив во следна фаза подобро и да не играме.....
181121_4238097075397_2118916662_n.jpg

А кај играат тие напаѓачите на МЃП од времето.Вашингтон итн.?Ако више се бара напаѓач тие мислам дека би биле супер засилувања,во споредба со Маневски....

А кај играат тие напаѓачите на МЃП од времето.Вашингтон итн.?Ако више се бара напаѓач тие мислам дека би биле супер засилувања,во споредба со Маневски....
Овој мислам дека е слободен играч... партизан не му продолжи договор... А де Брито мислам дека уште кога освои ѓорче наредна сезона се здебели многу и мислам дека не најде клуб после македонија....

Илчо Ѓорѓиевски најсериозен кандидат за претседател на ФФМ

http://www.kurir.mk/sport/fudbal/75682-Ilco-Gorgievski-najseriozen-kandidat-za-pretsedatel-na-FFM
Ако сварно ова се деси ,би било добор Чеде Јаневски да го донесат за тренер.

Инаку нешто тренерот на Бате заборавил да каже можда е ист град ,ист стадион,ист тренер ама нека не заброава дека Вардар не е Македонија Ѓ.П. :D

Мислам дека е подобро што првата се игра на гости, ако се извлече поволен резултат би требало да им биде пеколно тешко на Бате да возвратат.

Ајде бе подобро Бате отколку Базел/Партизан/Загреб и уште неколку...
Така да, можно е да се издвојува победа ! Само опасен шпиц е потребен, не се оди против силни противници така

http://www.transfermarkt.co.uk/en/washington/profil/spieler_86260.html
Еве го, нема екипа во моментов, не би бил лош, од Маневски милион пати подобар.

Спрема мене вардар би имал шанси за поминување понатаму само јака физичка подготвеност и со орање на теренот.А за ова шансите незнам колкави се не го следма македонскиов фудбал толку мн :(

Ај некој нека ми потврди дали играше Маневски против нас во Маџари. Ако тој им беше напаѓач, според мене добро се држеше со дефанзивците, дури еднаш и убаво им избега само не знам дали тогаш примивме гол.

http://www.transfermarkt.co.uk/en/washington/profil/spieler_86260.html
Еве го, нема екипа во моментов, не би бил лош, од Маневски милион пати подобар.
A од каде знаете во каква форма е во моментов? Сигурно не е истиот каков што беше во ЃП
ако беше толку јак тој сигурно ноемаше да остане без клуб

Ај некој нека ми потврди дали играше Маневски против нас во Маџари. Ако тој им беше напаѓач, според мене добро се држеше со дефанзивците, дури еднаш и убаво им избега само не знам дали тогаш примивме гол.
И да им избегал, сигурно не дал гол :pos:
Оти шансите да даде Маневски гол се 1 од 30...
Во УЕФА бар 4-5 пати беше сам со голман и не даде гол :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom