Изглеа не знаат како стојат кај нас стварите со медиумиНе е баш веродостојно ова, напишано е врз база на шпекулации во наши медиуми...
Се надевам дека ќе излезе вистинито на крај...
EDIT: Фактички само го превеле текстот во мкд.мк![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Изглеа не знаат како стојат кај нас стварите со медиумиНе е баш веродостојно ова, напишано е врз база на шпекулации во наши медиуми...
Се надевам дека ќе излезе вистинито на крај...
EDIT: Фактички само го превеле текстот во мкд.мк![]()
http://www.ekipa.mk/News.aspx?newsId=9057
Денес прв собир на екипата...
Јас искрено се надевам дека Ивановски ќе остане(знам дека нема, ама пуста надеж), бидејќи сакам да остане, браво за управата што го донесе Георгиев, палец доле за преговорите со Деспотовски и Маневски...
Не го продаваат Ивановски, туку е слободен играч и си бара ангажман во странство.Јас мислев сериозен клуб е Вардар ама со продажбава на Фичо, не ми изгледа така, туку си продолжува традицијата на нашите клубови да ги продаваат најдобрите играчи по 1 сезона и пред да играат во Европа. Жално...
Не го продаваат Ивановски, туку е слободен играч и си бара ангажман во странство.
Сепак, донекаде си во право, слушнав дека во зимскиот преоден рок на неколку екипи го нуделе за 100.000 евра.
Почнавме со таков тренд, нема веќе потпишување на договори со кои играчот може да си отиде кога сака во текот на сезоната како што беше случај во минатото...Епа ете уште еден потег кој не ме мотивира дека Вардар прави промена некоја кај нас. Зема играч за 1 година а го нуди и зимата за нешто пари. Во нашиов фудбал таа практика треба да се искорени трендот за понуда на 1 година на играчите а најчесто и со опција да го напуштат клубот коа ќе имаат понуда од странство, нешто што е всушност аматерски договор, што воопшто не е добро за нашата лига. Вардар треба да почне прв со тоа, зашто моментално сепак е најсериозен како клуб, во поглед на структурата и потенцијалот. Фичо како најдобар играч требаше да му се понуди нов договор, секако незнам дали дали е понудено пред тоа и дали тој прифатил такво нешто, па да биде продаван, ете, барем зимава или после квалификациите за Европа, по можен неуспех и завршеток без натпревари во септември во Европа. Фичо и така не е потенцијал за само екипи кои имаат настапи во Европа па нешто да го кочи идниот клуб околу тоа што он изиграл некои натправари во Европа за Вардар летово. Али ете...
Е.Се чека во понеделниик да се појави на тренинг или така некако колку што знам.Не го гледам Драган Горгиев (Гаго) на сликава уште не е кај вас или ?
Одамна си е тоа бе милсам дека има две такви едното црно и едното црвеноДа да, италјани... ко што арапи беа заинтересирани за Тетекс, американци за Пелистер и тако даље... Освен инвестирање на некој локален спонзор, не се надевајте на друго.
Требаше градот да фрли пари уште година две...
Туку, ме интересира, знамето со грбот на градот, го носите на трибина од сезонава или од порано !?![]()
http://www.mkd.mk/38016/sport/arena...-do-evronatprevarite-kal-kal-i-samo-kal-foto/
![]()
И кај ќе играме? Куманово, Приштина, Софија ?![]()
Абе брат за нашата утакмица има уше месец дена ,а за овие шкендија ,метларуг ич не ми чуе бе кај сакаат нека играат и во Тирана и во Софија ,важно за нас ќе биде готов стадионот и доколку поминат некој од овие шабанскиве екипи прво коло и они второ коло ќе играат на градскиhttp://www.mkd.mk/38016/sport/arena...-do-evronatprevarite-kal-kal-i-samo-kal-foto/
![]()
И кај ќе играме? Куманово, Приштина, Софија ?![]()
Па само за тревата да биде како што треба потребни се повеќе од месец дена.Абе брат за нашата утакмица има уше месец дена ,а за овие шкендија ,метларуг ич не ми чуе бе кај сакаат нека играат и во Тирана и во Софија ,важно за нас ќе биде готов стадионот и доколку поминат некој од овие шабанскиве екипи прво коло и они второ коло ќе играат на градски
Па нема да има некој голем проблем една недела помалку ако стои ,и така како што се гелда веќе спремно за поставување на тревата ,и сега работат на патекатаПа само за тревата да биде како што треба потребни се повеќе од месец дена.