Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Ти викав дојди ти нејќеше,незнаеш што си пропушил:)
Ќе требаше Весли пешки да иде за да не се гужваме :)

Знам, јбг, ептен сум утепан деновиве, и утре нема да идам на стадион а цела сезона дали 2-3 домашни утакмици пропуштив.

Ќе требаше Весли пешки да иде за да не се гужваме :)

Знам, јбг, ептен сум утепан деновиве, и утре нема да идам на стадион а цела сезона дали 2-3 домашни утакмици пропуштив.

Излеа си се изнервирал за Паласио,па неможеше да се радуваш :D

Башка ке седеше во средина,мегу КОМИТКИТЕ :D
За пласман ЛШ чувајте ми го местото :D
--- надополнето: 23 мај 2012 во 00:31 ---
Излеа си се изнервирал за Паласио,па неможеше да се радуваш :D
Ќути, не го виделе Фичо, и него ќе го земат :icon_mrgr:

Утре се спрема тешка приотехника,баш зборев со едни дечки,спремиле многу јаки димни цел стадион има да го запалиме.Ах уште да беше вечерен термин да се играше,на рефлектори али ете ни го спопикаа со стадионот.

Само времето утре да не заебе работа и да ја намали бројката,бидејки во Ѓорче нема покрив. Иначе утре според мене се очекува најмалце 1,500 Комити , да се играше на градски во вечерен термин сигурно ке бевме и 2,000 али сепак тоа е,утре да грмиме,Скопје нека гори ,Вардар зима титула,и за крај да напоменам дека се спрема пиротехничко шоу какво не е видено до сега во Македонија:)

Одлична најава направивме за утрешниот ден, момци! Го разбудивме Градот за момент од апатијата во која е пропаднат. Само Вардар може да го дигне Скопје на нозе и никој друг!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom