Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Можеби ќе дојдат 20 000 гледачи :pos: Абе 70...

Човеков е бетер од Шуми во тоа главата, Вардар и меѓуверски односи му се преокупација. Да имаше малку мозок ќе сфатеше дека Тетекс и Ренова исто така го јадат стапот, посебно Тетекс кој се бори за опстанок.

scaled.php

Шкендија-Вардар ќе се игра во Струга.

Тетекс ќе игра во Маџари како домаќин, што значи теренот за во недела со Металург ќе биде бутни ме мајко да кинисам :icon_lol:

https://www.facebook.com/photo.php?...802448342.40861.176297269131962&type=1&ref=nf

Мислам дека е недопустливо да се прават рејтинзи на играчите од страна на клубот, тоа треба да им се остави на спортските „новинари“.
Искрено не би сакал да ги коментирам оценките поединечно, но пристрасноста се гледа од километар. Се надевам дека Скопјанец ќе реагира на ова, бидејќи ова не е практика на ниеден клуб во светот(според она што сум јас запознаен), мислам дека нема потреба да биде и наша, особено зашто се создава и можност за појава на незадоволство на некои играчи иако според мене ова е сосема ирелевантно.

https://www.facebook.com/photo.php?...802448342.40861.176297269131962&type=1&ref=nf

Мислам дека е недопустливо да се прават рејтинзи на играчите од страна на клубот, тоа треба да им се остави на спортските „новинари“.
Искрено не би сакал да ги коментирам оценките поединечно, но пристрасноста се гледа од километар. Се надевам дека Скопјанец ќе реагира на ова, бидејќи ова не е практика на ниеден клуб во светот(според она што сум јас запознаен), мислам дека нема потреба да биде и наша, особено зашто се создава и можност за појава на незадоволство на некои играчи иако според мене ова е сосема ирелевантно.
Оценките се исти како од Мак спорт, само што е доадено +5 на секоја :)

Каква пристрасност виде во оценките, не ми е јасно?! Ако не се лажам се превземени од Мак Спорт, само што наместо од 1 до 5, тука се движат од 6 до 10. Ако грешам, поправете ме. Непотребно дигате узбуна.
Не разбирам?!

Каква пристрасност виде во оценките, не ми е јасно?! Ако не се лажам се превземени од Мак Спорт, само што наместо од 1 до 5, тука се движат од 6 до 10. Ако грешам, поправете ме. Непотребно дигате узбуна.

Не разбирам?!
Исите оценки се од Мак спорт, само што е додадено +5.

Сликата за Илир Елмазовски и неговата изјава. Кој следи rage comics ќе ја разбере :icon_mrgr:

Оценките се исти како од Мак спорт, само што е доадено +5 на секоја :)

Не разбирам?!
Тогаш уште полошо, копирале од Мак спорт и ги направиле како нивни :D

Е ај кажете што покажа Огбона, повеќе од 5ка не би му дал(ако иде од 1 до 10, со 6 како просечна оценка), еднаш не се состави со топката и плус ја утна најдобрата шанса на натпреварот. Да не ги коментирам и другите...

Сега ги видов и оценките од Мак спорт, кој што уствари иделе од 1 до 4, а со од 6 до 10 се прави математичка грешка ако се додаваат плус 5 на сите. Како и да е, сметам дека нема потреба од давање рејтинзи на играчите од страна на клубот, мислам дека поентата на моето мислење е јасна.

Тогаш уште полошо, копирале од Мак спорт и ги направиле како нивни :D

Е ај кажете што покажа Огбона, повеќе од 5ка не би му дал(ако иде од 1 до 10, со 6 како просечна оценка), еднаш не се состави со топката и плус ја утна најдобрата шанса на натпреварот. Да не ги коментирам и другите...

Сега ги видов и оценките од Мак спорт, кој што уствари иделе од 1 до 4, а со од 6 до 10 се прави математичка грешка ако се додаваат плус 5 на сите. Како и да е, сметам дека нема потреба од давање рејтинзи на играчите од страна на клубот, мислам дека поентата на моето мислење е јасна.
Епа грешка си! Од 1 до 5 идат оцените во Мак Спорт, само што многу ретко да се случи некој да добие 5ка. А за Огбона буни се кај Мак Спорт, тие му стаиле таква оцена. Ја уште од сега типувам дека Огбона ќе лета на крај од сезона. Не знам со кој памет го носеа?! Све ми беше јасно кога му видов во каков правец му оди кариерата во задњиве години. Физичката состојба му е ужас! Па ај 8 кила што наводно ги симнал во текот на зимските припреми, тој треба уште добри 15 кила накнадно да симне.

Ја уште од сега типувам дека Огбона ќе лета на крај од сезона. Не знам со кој памет го носеа?! Све ми беше јасно кога му видов во каков правец му оди кариерата во задњиве години. Физичката состојба му е ужас! Па ај 8 кила што наводно ги симнал во текот на зимските припреми, тој треба уште добри 15 кила накнадно да симне.
Ке видиш сеа со шкониве коа ке играме што ке им праи огбона како што му тежи една нога 60 кила , ке ги фрла у воздух шконите :D омилен играч ке ти стане , ај па и ти една т.е пола утакмица му судиш ццц

По одлуката на Фудбалската федерација на Македонија, а на барање на МВР на РМ, за пренасочување на натпреварите на тетовските прволигаши престојниве две првенствени кола, дерби натпреварот од 20. коло утре од 14 часот меѓу Шкендија и Вардар ќе се игра на Градскиот стадион во Струга.

Од таборот на Шкендија, кои во текот на вчерашниот ден изразија силно негодување на ваквата одлука на ФФМ, одлучија средбата да се игра во Струга а за тоа денеска до 10 часот треба и официјално да го известат Комесарот за натпревари.

Вардар во досегашниот дел од сезоната 2011/2012 досега единствениот пораз на официјалните натпревари го доживеа токму во Струга кога на реванш средбата од четвртфиналето во Купот на Македонија загуби од 11 Октомври со 2-1.

Вториот натпревар од 20. Коло во Првата лига кој исто така мора да се игра надвор од Тетово меѓу Тетекс и Напредок во четврток (15 март) од 14 часот најверојатно ќе се игра на стадионот „Борис Трајковски“ во Маџари.

ФФМ по барање на МВР, донесе одлука натпреварите Шкендија - Вардар (14.03.2012), Тетекс - Напредок (15.03.2012), Шкендија - Тетекс (18.03.2012) и Ренова - Напредок (18.03.2012) да не се играат во Тетово, туку домашните екипи мора да одберат друг терен примен и лиценциран во ФФМ за горенаведените натпревари.

Инаку утре мамлазиве од ФФМ ќе ја даваат Тутново - Силекс! :tapp:
Скопјанец 1987, кажи им на Митев и на Шишко нека се јават во ФФМ нека направат притисок, со денови се чека утакмицава, што им е на тие будалите таму!​

Back
На врв Bottom