Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
не замара човекот,едноставно бара подршка и доста веќе од поделби, не спомнувајте дека сте ја почнале борбата пред 5 години,знаеме, само дајте да ја завршиме до крај, нема потреба од вакви коментари.

не замара човекот,едноставно бара подршка и доста веќе од поделби, не спомнувајте дека сте ја почнале борбата пред 5 години,знаеме, само дајте да ја завршиме до крај, нема потреба од вакви коментари.
Благодарам :)

Нека не ја труе темава со работи шо не се поврзани со Вардар. За Хари си има кај да си го искаже своето мислење на форумов. Овде неам намера да читам за него!

DA MU PREPORACAM na VLATCE ....Te molan ne jadi kineska hrana .... Moj sovet :cautious: (y)

chinese_food.jpg

Има најави дека можно е Вардар-Тетекс да се игра во Маџари (y)
--- надополнето: 7 март 2012 во 18:43 ---
Илчо веќе го знае првиот тим на Вардар
978D5247709A8247B14B2884E9418992.jpg
Сосема извесно со формациска поставеност 4-2-3-1 "вардарците" пролетва ќе атакуваат на двојната круна
Со завршувањето на контролните натпревари во зимскиот подготвителен период сосема извесно веќе е издвоен стартниот вардаров состав кој треба да го понесе товарот во трката за бодови на почетокот од пролетната сезона

ВЕРОЈАТНИОТ ПРВ ВАРДАРОВ ТИМ ЗА СТАРТОТ НА ПРОЛЕТТА (4-2-3-1) Захов
Илиевски Таневски Вајс Цикарски
Оса Стјепановиќ
Петров Стојаковиќ Лико
Ивановски

Епа вака сега да ви кажам,зборев со човек што работи како тренер на помладата генерација на Маџари Солидарност.Денес бил Илчо на стадионот да го види и се одлучил во Недела со Тетекс да се игра тука,а ваљда ке бидеме домакини на овој стадин док не се среди тревата на градски што многу ме радува :D значи за Недела 90 % ке се игра во Маџари,ке се каже за официјално во теков на неделава,а за ова другово ке видиме во иднина,а скоро сите викаат дека во Маџари стадионот е подобар,тревата е каде каде подобра од таа во Ѓорче,и подобро ехо вади знаеме како добро навивање падна со против наркоманите.

одлична одлука. Маџари во секој сегмент е подобро и за Комити и за Вардар. Мене не ми одговара ( ќе патувам пола ден ) ама мора да се направи некоја жртва :D

Мене па не ми одговара Маџари, треба со 23ка да идам, а слободна имам... Али така па може татко ми ќе го натерам да иде, па да не се влечам со автобуси :)

Мене па не ми одговара Маџари, треба со 23ка да идам, а слободна имам... Али така па може татко ми ќе го натерам да иде, па да не се влечам со автобуси :)

Не важи слободна и за приватни автобуси? Пред некој ден прочитав на некој приватен автобус дека важат, имаше и број за да се пријават нерегуларности...

Не важи слободна и за приватни автобуси? Пред некој ден прочитав на некој приватен автобус дека важат, имаше и број за да се пријават нерегуларности...
Ти личам на средношколец бе море :)

Ти личам на средношколец бе море :)

Извини другар :pos: Знам само дека видов налепница некаква, а немам врска дали важи, за кого важи, дали е потребна истата слободна како во градските автобуси или пак некоја друга. Битно 23ка те носи пред стадион :)

Back
На врв Bottom