Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
многу не е на арно. со оваа лига сите скопјани ке се вратеа на стадион и клубот ке тргнеше напред со уште поголема брзина. Мора да се обидат некако да дојдат до место во лигата.

U P.M edinstveno ni ostanuva da cekame,ne mi se veruva deka ruskite timovi ke prifatat da igraat zosto tie se standardni ucesnici vo evropskite kupovi,ama mnogu e loso koga uste na samiot start te nema na spisokot.Ke mora upravava dopolnitelno da se angazira.
A ako me drzi dobro pamtenjevo nie imavme pokana za ova neznam od kaj ispadna ova deka ne nema na mapata na balkanskata liga.....
--- надополнето: Nov 9, 2011 12:16 PM ---
Ima li negde da se gleda utakmicava?????

ПРееска сакав сда пишам дека осеќам дека ќе отпаднеме денес:pos:
Еден минимален пораз добро ќе ни дојде, ем фудбалерите нема да летаат во иднина, ем ќе одиме во полуфинале.
Инаку Вардар денес не добива поддршка само од Комити туку и од навивачката група паткари Струга која дошла да го поддржи нашиот тим и тоа од спротивната трибина. БРАВО!
--- надополнето: Nov 9, 2011 1:34 PM ---
Гооол 1-1 :D

2-1 али треба да примиме уште два да отпаднеме. А тоа нема шанса да се случи за 5 минути:D

2-1 али треба да примиме уште два да отпаднеме. А тоа нема шанса да се случи за 5 минути:D
Хехе... на крај ќе стои дека инвалидиве 11 Октомври ни го нанеле првиот пораз :D Али мање више. Битно одиме понатаму!

Е ако де у куп,важно у лига да неаме пораз
ај сеа отидов да поучам уште малце

П.С што напраивте вие сабајле?

Е ако де у куп,важно у лига да неаме пораз
ај сеа отидов да поучам уште малце

П.С што напраивте вие сабајле?
Ако прашуваш за факс, јас топ поминав :D
Очекувам 80+ бодови од вкупно 100 :D
--- надополнето: Nov 9, 2011 2:16 PM ---
Ми текна дека овој дуел дојде во одличен тајминг. Гроздановски црвениот картон го одработи на овој меч, па ќе биде во можност да игра веќе на следниот првенствен меч со Напредок:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom