Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Ехххх ми скрши филм сега :(
Исто како помал кога немаше да ми купат сликички од некој албум а цел ден сум го чекал татко ми да дојде од работа и да ми донесе некое пакетче:place:
Ајде да се порадуваме посабајлечки ондак. Утринска сесија :icon_lol::pos:
Народски кажано, утринска куродрвка :D
пс. Собираш уште, имаш нешто друпликати ? :D

ПС
И јас го јадев од желките, бев до оградата од куќата на ѓупците, кога ме притиснаа се сруши оградата и неколку души врз мене паднаа, имам модрици по нозеве, ама кој ги ебе нозете, Вардар победи, сета болка исчезнува! :D
Тука негде сме биле:D
Тек вечерва си го видов грбов. Помодрен на неколку места, испогребан насекаде....
Али се согласувам, по победата ништо друго не е важно:D
--- надополнето: Nov 6, 2011 12:53 AM ---
Народски кажано, утринска куродрвка :D
пс. Собираш уште, имаш нешто друпликати ? :D
Паааа одма до компјутеров имам едно 400 дупликати од светското 1998:D
За друго ќе најдам нешто можеби :D

Требаше да ви исклуча играч за да тепате ?? :D Сила сте годинава и број 1 моментално...Се повеќе и повеќе ви се смешка титулата!! Честитки и од уште еден Војвода :)

Denes slavev vo marakana daska pijan normalno :D i so salot Komiti nadov na mnogu pozitivni rekacii od mnogu lugje, a posebno od nekoi devojcnja so se slikaa :D ednostavno cest e da si Komita , mozam da kazam deka MAKEDONIJA NAVIVA ZA VARDAR!!!!

Da ne se povtoruvam so predhodnite,ali utakmica ludilo od pocetok do kraj.Izlegov od doma vo 11 a se vrativ vo 00:00.Vo kakva sostojba samo babami znae :D.Nego preku k*r od toa zelkite.Kako najgolemi dusmani da sme im :mad: sea koga stanav cela desna raka potecena i jaknata na tatkomi sum ja iskinal.
Pozdrav do deckite do Cento,ne gi znaev site ama ludo si navivavme
Dokaz deka VARDAR go obedinuva SKOPJE(y)
I ajde stavajte toa klipot ne sum stanal vaka rano za dzabe

Бидејќи до сега не беше поставена, конечно се најде слика и од оваа парола.
312732_2194812593862_1353614791_32112600_284515738_n.jpg

За она што е добро,вреди да се чека нели?
Ајдееее веќееее, на секои 20 минути уклучувам компјутер за да проверам, и неможам да учам на раат. Ако паднам на колоквиум во вторник ти си крив :D

Абе а ја ако паднам кој ке биде крив?И тоа ја утре полагам.У наредниве 2 саати нема да биде сигурно,после тоа...

Абе а ја ако паднам кој ке биде крив?И тоа ја утре полагам.У наредниве 2 саати нема да биде сигурно,после тоа...
Сите ќе бидеме криви :D Да не влезевме на стадион, немаше сега да се мучиш да правиш клип:D

Aбе клипот е готов од вчера,проблем е интернетот,потребен е оптички интернет за да може да се стави,со мојов скапан нет ми вика да чекам 20 саати :)

Да не знае некој дали има некои од играчите на Вардар на twitter?
--- надополнето: Nov 6, 2011 6:54 PM ---
Во пресрет на големиот Вардар спонзориран од повеќе големи македонски фирми, еве некои бројки за споредба од соседството до којшто дојдов со малку читање онлајн.

Динамо Загреб, просечна годишна плата 250 - 300,000 евра. Најскапи играчи: Рукавина - 750,000, Cufre - 650,000, Sammir - 500,000.
Хајдук Сплит - просек околу 150,000 евра. Најкапи: Шарбини 300-350,000. Во поново време Хајдук има лимит за не повеќе од 100,000 евра годишно по играч за нови аквизиции.
Партизан Белград - просек околу 200,000 евра.
Црвена звезда Белград - просек околу 100,000 евра.
Војводина Нови Сад - просек околу 60,000 евра.

Бројкиве се извадени од извадоци од новинарски известувања од локални весници од соодветните земји.

Да не знае некој дали има некои од играчите на Вардар на twitter?
--- надополнето: Nov 6, 2011 6:54 PM ---
Во пресрет на големиот Вардар спонзориран од повеќе големи македонски фирми, еве некои бројки за споредба од соседството до којшто дојдов со малку читање онлајн.

Динамо Загреб, просечна годишна плата 250 - 300,000 евра. Најскапи играчи: Рукавина - 750,000, Cufre - 650,000, Sammir - 500,000.
Хајдук Сплит - просек околу 150,000 евра. Најкапи: Шарбини 300-350,000. Во поново време Хајдук има лимит за не повеќе од 100,000 евра годишно по играч за нови аквизиции.
Партизан Белград - просек околу 200,000 евра.
Црвена звезда Белград - просек околу 100,000 евра.
Војводина Нови Сад - просек околу 60,000 евра.

Бројкиве се извадени од извадоци од новинарски известувања од локални весници од соодветните земји.
Во Хајдук фиксната плата е толкава,ама затоа бонусите се огромни.Кај голем дел од играчите се поголеми и од платите.Новиот претседател тоа го воведе за да ги мотивира играчите,а во случај да не успеат да земат некој трофеј или да се пласираат во ЛЕ да не трошат безвезе пари.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom