Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Леле еј,уште еднаш вакво праење видео НЕ,дијазепами,ладни тушеви и слични глупости,и коа палам лаптопов што да видам видеото се стаило

Конечно..!

а гласот таков е кај сите ..или кај мене е проблемот?
Каков е?

Excelent job ultras.kh2o само што фали и новата песна на клипов. Ем полесно ќе ја учеа, ем грмевме тогаш. Изгледа не е снимен тој дел :confused: Или јас сум го пропуштил некаде :D

EDIT: Го најдов и тој дел, се иозвињавам за забуните. Браво за ultras.kh2o уште еднаш па нека му е со среќа на колоквиумиве неделава :D

25:27 moze 100 puti go premotav , se naeziv nek si ibe majkata, vtoriot gol neli ima snimka neso ili bolje da nema ja mislam eotivno ke popustam :D
Same here:D
Нема од вториот гол, пошто дечкото веќе се спакува и дојде до кај нас, и баш тогаш падна голот :D

Ејј вака сеа ме нервирате,нема од вториот гол дека може некој да скине конци,нека ми помине колоквиумскава недела па ке ве изненадам после тоа,ке се чудите :)

и нели многу ве потсеќа на 0.26

Same here:D
Нема од вториот гол, пошто дечкото веќе се спакува и дојде до кај нас, и баш тогаш падна голот :D

tatko mi vika masala kako vo starite dobri vreminja na Komiti , da bide uste pointeresno i bratuced mi koj e poranesen clen na Komiti, vise 40+ ima istoto go kaza , on bese od drugata strana kako novinar se potseti na minatoto :)
--- надополнето: Nov 6, 2011 11:15 PM ---
Ејј вака сеа ме нервирате,нема од вториот гол дека може некој да скине конци,нека ми помине колоквиумскава недела па ке ве изненадам после тоа,ке се чудите :)

ke me umres be :D

Кој го снимил вториот гол бе, баш видов тогаш дечкото што снимаше беше кај нас :confused:
Изгледа со многу камери било проследено нашево навивање :D
Не ставај подобро, да не не стрефи срце. Чекај бар титулава да ја освоиме :D
--- надополнето: Nov 6, 2011 11:20 PM ---
Ни фали ривал на тифо сценава...
Сега да имавме гостување во Битола сто посто ќе отидевме едно 10-тина автобуси :D
Ние во најлоши времиња минимум по 5 одевме, па камоли во еуфоријава :D

Кој го снимил вториот гол бе, баш видов тогаш дечкото што снимаше беше кај нас :confused:
Сега да имавме гостување во Битола сто посто ќе отидевме едно 10-титна автобуси :D

Група сме ние или што?Само да средам некои приватни работи ке видиш по 45 минути видео коа ке вадам
И доста :drk: веќе,ја уште вчера завршив :cool:

Група сме ние или што?Само да средам некои приватни работи ке видиш по 45 минути видео коа ке вадам

TI zavrsi nas ni e red :D

Го поминав едно 2-30 пати и сега правец во кревет :D

Сега да имавме гостување во Битола сто посто ќе отидевме едно 10-тина автобуси :D
А во Чаир да се иде...што ќе биде...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom