Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Оса ми се чини го поткачи Бојовиќ со лактот се судрија двајцата.Пукнат нос целото лице му беше крваво.Го изнесоа со брза помош,се надевам дека е добар.

И плус не сме биле одамна
Постарите членови се сеќават многу,убаво на последното гостовање во Кочани.Дај боже таму да се игра реваншот.

Има 100 км од Прилеп до Струга?:)
Мислам дека такви се правилата...
Ако има, ондак сто посто таму ќе играат...
Слабо греографијата е,секако дека има бе.

Значи сварно незнам како да ти објаснам,кореографијата и парола се правени рачно(како што викаш ти hand-made).Употребувано е маркер,ножици,скалпер и селотејп.Ништо повеќе.

Најверојатно и ти знаеш дека за да се вади секоја утакмица печатена кореографија се потребни многу пари,а ретко(кај нас ниедна)група може тоа да си го дозволи
ne kogo mu objasnuvas ziti se,ne se zamaraj,neka si misli sto saka,hand-made,ova-ona...mnogu nesto napredno moderni termini majkata...:icon_mrgr:
--- надополнето: Oct 20, 2011 1:04 AM ---
^ Се согласувам, се навиваше вистински од СРЦЕ во поголемиот дел. Иако бројката беше околу 250, сите пеевме со сета сила, машки, храбро до крај, како вистински Комити.
najubavite atmosferi se so mala brojka kao taa denes i so neatraktiven protivnik i pogotovo u den kao ovoj! nema bolje!

Стварно грмеа комити, заборавив да спомнам прееска :)

На полувреме стигна на утакмица. Додека доагав низ парк се слушаше како 500+ да сме. Утакмицата беше рутинирана. Без поголем напор стигнавме до победа од 2-0 . Во второ полувреме најмногу 2 пати ни поминаа половина. Еден другар прв пат шо доага ми вика дека ко Барса сме играле :)
Навивањето беше опуштено. Се пееше малце против Хари. Имаше и комбинации на песни :) На крај на прво и крај на второ полувреме се пееше шампионе шапмине

Искрено ги сметав 11 Октомври за сосема солидна екипа, не знам што се случува со нив ама катастрофално играат...

Искрено ги сметав 11 Октомври за сосема солидна екипа, не знам што се случува со нив ама катастрофално играат...
Ако ги нема многу ограничено спонзорот(Витаминка) со средства,сами си се криви,играт со речиси ист состав од лани па не се за изненадување нивните лоши резултати.

Стигнаа дресовите во Орка, 1500 денари се. ;)
Машала...
Нека се ебат у гз, со пристапниве цени :D

Негооо и татко ми поминал вчера, па ми вика имало маици во разни бои од Вардар. Незнам точно што гледал, ама ми вика дека покрај работите кои ги набројав од пред 3 дена, имало и маици Вардар во зелена, сина, црвена и црна боја. Немогуче, кој би купил зелена маица Вардар :pos:
Али дур не видам со свои очи не верувам, а цената им била 700 денари наводно...
Инаку има имиња на дресовите или потешко?:D

Бтв утре изгледа собирањето ќе биде на фонтана, па ќе се оди со автобуси, ама денес треба да излезе официјално...
Пошто планирам да одам со градскиве автобуси, ај ако има некој одн Ѓорче нека ми објасни на која станица треба да се симнам од 5-ка за да дојдам до таму?
Три пати сум бил на тој стадион, и пак немам три чисти како да дојдам до него :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom