Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
0:43 ;)
голот на 2;39 со кого е ??

ahhaahahha не се секавам дома колку заврши ( знам со дедо ми гледав* :) ) ам у Рим мислам 5 ги примивме. Како паѓале големите од Вардар ?? :)
* сум имал 7/8 години :)
Да таму 5-0 изгубивме а тука 2-1, и ако не се лажам имавме шанса во последниот напад за гол али пречка погодивме само ама сепак можеше 2-2 да заврши. :D

Да таму 5-0 изгубивме а тука 2-1, и ако не се лажам имавме шанса во последниот напад за гол али пречка погодивме само ама сепак можеше 2-2 да заврши. :D
Грешка си, со Рома таму изгубивме 4-0, а дома извадивме 1-1 иако водевме со овој прекрасен гол.
Со Шалке изгубивме 5-0, а дома 2-1...

Грешка си, со Рома таму изгубивме 4-0, а дома извадивме 1-1 иако водевме со овој прекрасен гол.
Со Шалке изгубивме 5-0, а дома 2-1...
Да да така беше, убаво што ме поправи.

Иначе ако има некој други видеа нека ми ги прати да склопам и втор дел :)

До крајот на Октомври, во Орка ќе се продаваат, маици, дресови, капчиња, ранци и други работи од Вардар :)
Алелуја...
Се очекуваат и нови поволни ветришта во клубот:icon_lol:

До крајот на Октомври, во Орка ќе се продаваат, маици, дресови, капчиња, ранци и други работи од Вардар :)
Алелуја...
Се очекуваат и нови поволни ветришта во клубот:icon_lol:
Зашто во Орка?

Потребно е Вардар да има свој фан-шоп, не некој друг да го собира профитот. Најверојатно ќе биде така само додека се стабилизира. Имаше некој од управата на форумов, се надевам дека ќе потврди.

Овде најверојатно ќе може да се следи утакмицата со ЦСКА:
ГЛЕДАјТЕ НА ЖИВО ОТ 15,00 ЧАСА: ЦСКА - ВАРДАР (СКОПИЕ) - КОНТРОЛА
http://www.sportal.bg/sportal_live_tv.php?str=4

П.С. 99 % и Вардар ќе игра во Ѓорче како замена за Градски. Условот на Вардар е покрај за натпревари, да го има на користење и за тренинзи. Додека Борис Трајковски во Маџари го отсапувале само за играње на утакмици, и поради тоа најверојатно ќе се решат за Ѓорче.

ГЛЕДАЈТЕ НА ЖИВО ОТ 15,00 ЧАСА: ЦСКА - ВАРДАР (СКОПИЕ) - КОНТРОЛА

П.С. 99 % и Вардар ќе игра во Ѓорче како замена за Градски. Условот на Вардар е покрај за натпревари, да го има на користење и за тренинзи. Додека Борис Трајковски во Маџари го отсапувале само за играње на утакмици, и поради тоа најверојатно ќе се решат за Ѓорче.
Било кога, било каде, за Вардар секаде!

ПС
Пионерска лига 6 коло.
ФК Вардар 1-0 Нова колонија.
Стрелци: Ердон Даци

ГЛЕДАЈТЕ НА ЖИВО ОТ 15,00 ЧАСА: ЦСКА - ВАРДАР (СКОПИЕ) - КОНТРОЛА

Ova po bugarsko vreme taka? poso eden saat legendive se ponapred od nas.

Inace kaj saka neka se igra seisto mi e, najbitno e sto ke se ide bez razlika na se :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom