Пеце
Пелистер-Битола
- Член од
- 16 септември 2009
- Мислења
- 4.453
- Поени од реакции
- 5.699
ЦАР !!!
![]()
И после ние имаме комплекси ???
Абе оди отепај се беблак еден !!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ЦАР !!!
![]()
Се прашувам како ли на Влатче комплекси сте му набилеИ после ние имаме комплекси ???
А мене не ми е јасно како може Вардар да го реметат со Сериа Б фори навивачи на екипи кои престојувале во разни Серии Б и Ц... скоро цело свое постоење.И после ние имаме комплекси ???
Аха мамицата нивна ако ги одложат, отидоа таму веќе 50тина души сеа трга втора тура меѓу која и јас, ќе ги брцам тие што ќе одложат...Можно е да го одложат цело коло во прва и втора лига поради топлотниот бран денес одлучуваат во 12 часот или пак ако не го одложат ке ги поместат натпреварите во 17 часот да почнат
Форсирале нивни млади играчи?- Ние имаме своја политика во клубот и инвестираме во млади фудбалери од нашиот погон. Со Јани Урдинов ниту сме преговарале а камо ли постигнале договор за негов ангажман во Дебар Маало – ги демантираше гласините директорот на „романтичарите" Игор Ангеловски.
Сабајле во 8 саат тргаме 15 души со комбе,првин ке тераме летна авантура на плажа,а потоа идеме на стадион да го бодриме Вардар! Охрид ке биде обоен во црвено црна боја,идеме на победа ајде ајде ајде ВАРДАРЕЕЕ
!
Abe lepi vo koj film zivejs! so 500 dusi ohrid kje go obojs vo crveno crno? Ohrid utre kje bide oboen vo belo plavo! Posle 15 god idate na biljanini izvori! 10 000 ribari a ti mi prajs muabet za crveno kombinacija ! Dal da se smeam ili da placam! Dali znajs sto znaci to ??? E sega rezultatski moze kje tepate, no ako vodite jas praam prekin i po smetka da bidam krivicno gonet!![]()
10 000 рибари?Abe lepi vo koj film zivejs! so 500 dusi ohrid kje go obojs vo crveno crno? Ohrid utre kje bide oboen vo belo plavo! Posle 15 god idate na biljanini izvori! 10 000 ribari a ti mi prajs muabet za crveno kombinacija ! Dal da se smeam ili da placam! Dali znajs sto znaci to ??? E sega rezultatski moze kje tepate, no ako vodite jas praam prekin i po smetka da bidam krivicno gonet!![]()
повеке од очигледно е дека ти живееш во филм, а не Кире...Abe lepi vo koj film zivejs! so 500 dusi ohrid kje go obojs vo crveno crno? Ohrid utre kje bide oboen vo belo plavo! Posle 15 god idate na biljanini izvori! 10 000 ribari a ti mi prajs muabet za crveno kombinacija ! Dal da se smeam ili da placam! Dali znajs sto znaci to ??? E sega rezultatski moze kje tepate, no ako vodite jas praam prekin i po smetka da bidam krivicno gonet!![]()