Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Mrtva igra bez mn sansi , sutevi na gol recisi i da nemavme, mn tapa utakmica , osven vo vtoro poluvreme neso prkna malce no... niso poseriozno. Definitivno Stojakovic e glavnata alka vo timot bez nego nema nikakva igra Vardar. Osa povtorno najbolje , za Ali so da se kaze takov tip na napagjac e sto mora da pozadi nego igrac kako Stojakovic za da mu ubacuva topki. Ednostavno najrealno bese nereseno, gledam Metalurg nereseno isto taka pa donekade ne e loso mada sekogas mora poise!!! Navivanjeto solidno vo tekot na celiot natprevar imase koreografija i 10 baklji. ocekuvav poise publika na juzna no edvaj imase 2000 gledaci.

Меси да е покрај Али тој нема да даде гол. Какво дрво беше човече, ни со Лисиче не изигра ништо, али тоа селска екипа беше па му се погоди една топка со глава, на оваа утакмица како да беше 12 играч на Ренова.
Не знам што мисли тренерот, дека со еден напаѓач што поима нема ќе даде гол на солидна екипа што се брани со 10 играчи. Мораше да уфрли уште еден класичен шпиц, само не знам дали го имаше таков на клупата.
Вардар немаше ниедна 100% шанса, но 24ката што влезе во второ имаше убава позиција за шут а он ја подава. Исто на крај и по еден центаршут мислам имаше некој од дефанзивците шанса со глава и тоа беше се.
Тапа игра, особено поради тоа што Ренова се бранеше а Вардар исто како да играше без напаѓач.

ни треба напаѓач под итно..џабе притискаа нашиве коа нема некој што знае сам да дае гол.Тоа дрвото нека иде нека цепе дрва негде не е фудбал за него..Имаше добар волеј го усра,исто и неколку други акции..Тоа е се надевам Филип Ивановски ке се врати побрзо.

0-0 Момци тоа е тоа,тоа е кога оној шиптарон неможе топка да погоди,му бега меѓу нозе дрво дрвосано,нека се враќа што побрзо Ивановски.Добро навивање,за со Ренова многу добра бројка,штета што не не израдуваа момците и во резултат,здравје ајде во Охрид идеме на победа.

Како може тој Али да игра во Вардар бе,кој кур го викал коа јас ке изиграм подобро од него!Уште 90 минути да игравме немаше да дадеме гол со таков кретен,одма нека пакува куфери и нека си иде!Комити бројка бевме околу 700+,одлично навивање али момците не не израдуваа:(!Башка ја чекав последна за пари за добра добивка али тоа е,следен меч играме со Охрид во гости и се надевам ке се врати Стојакович во игра бидејки без него сме многу послаби!

Многу слаба утакмица, Ренова се бранеа ко пичиња и чекаа шанса од контра. Нашиве некако безидејно играа само кружеа околу шеснастерецот. Прво полувеме мислам немавме шанса, затоа у второ имаше неколку. Уште не можам да сватам како не успеа шипото да го погоди волејот пред крај.... кога ја закачи топката со надворешна. Да ја пукнеше таа ко шо требаше ќе ја дупнеше мрежата. На неколку пати имаа добри позиции за шут, али не ги искористија. Ко да сакаа со се топка да влезат у гол. На тоа ќе треба доста да се поработи, а и да се земе уште 1 напаѓач, пошо Али дефинитивно не може да се вклопи во играта што ја форсира Илчо. Комити бевме одлични,околу 700 души по моја проценка, моќе и повеќе не сум сигурен. Одлично навивање, на крај и покрај тоа што не победија ги поздравивме играчите. Јужна имаше околу 2000 гледачи, сосем пристојно иако искрено очекував повеќе. Али лека полека, мислам како што ќе иде времето се повеќе и повеќе ќе се полни. Следна дестинација ни е Охрид. Таму освен победа не размислувам на ништо друго. :)

Комити нешто над 700 бројка.Најјако навивање може да се каже во последно време.За играта нема да коментирам сеуште сум нервозен:mad::mad:

Ми го расипаа денот мене, ама ајде и Метелург не победи па пак сме први, сепак ние сме најголеми фаворити за титулата, ако дојде Деспотовски и Грозданоски кога ќе ни се приклучи тоа ќе биде лудило:D.....само се надевам дека Ивановски ќе ни се врати што побрзо зошто овој Али за ништо не го бива :mad: идеме во Охрид на 3 бода :)

Комити нешто над 700 бројка.Најјако навивање може да се каже во последно време.За играта нема да коментирам сеуште сум нервозен:mad::mad:
Можам да потврдам дека навивањето беше на ниво, се слушаше на патеката на кеј дур трчав... :)

Ееее драги мои комити.. пак дојде по мое дека картата удира доста по џебот на симпатизерите на Вардар..... Едвај 2000 на стадион... комити солидно 500 + и 6-7 запалени бакли.....
Единствена позитивна работа се сезонските карти за домашни натпревари по 500 денари(кои како што знам уште не се искочени,чекаат да пројде полу сезона да бидат у ќар).... И цврсто останувам на моето мислење дека картата за натпреварите (цитај освен дерби) треба да биде 50 ден..... Поздрав(y)

Ееее драги мои комити.. пак дојде по мое дека картата удира доста по џебот на симпатизерите на Вардар..... Едвај 2000 на стадион... комити солидно 500 + и 6-7 запалени бакли.....
Единствена позитивна работа се сезонските карти за домашни натпревари по 500 денари(кои како што знам уште не се искочени,чекаат да пројде полу сезона да бидат у ќар).... И цврсто останувам на моето мислење дека картата за натпреварите (цитај освен дерби) треба да биде 50 ден..... Поздрав(y)
Излезени се, заборавив да кажам, имаше денеска на билетарата.

Kako sto znam zborevme za derbi 100 da e a za obicni 50 denari ako gresam popravi me

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom