Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Се на се, катастрофален меч. Без притисок без напаѓачи, што вика Saber Rider и да игравме уште 5 дена, немаше гол да дадеме. Прво полувреме како да се чекаше некое чудо да се случи, а второ малку се раздвижи ама не е тоа, тоа.

Што зборите толку за Али, кога не свативте дека за инает денеска не даде гол и ги изнапромаши сите топки што му ги дадоја. Што поради извикувањата од трибина, што поради тоа што Вардар е Македонски клуб, а ренова познато е... Знаел Али да изигра добро у Ренова. Ова денеска не беше случајност гарант, тој да сакаше ќе дадеше гол, а се виде и на крајот кога само он не се поздрави со Комити. Таков албанец одма треба да избркате :)
zosto ne go izbrkaat togas ? ali vo duel e konj

golem kiks napraevte so renova

renova se bori za opstanok a vie kiksirate i toa vo domashen teren !

se gledame vo gradski

Реми за заборав на "Филип Втори"
86F909BAB6415541859C4A34D65DB07A[1].jpg
Без ниту една создадена посериозна шанса за гол за 90 минути, "вардарци" не можеа да очекуваат ништо повеќе од бод против дефанзивно ориентираната Ренова
Во натпревар за брз заборав, и покрај желбите и амбициите да се дојде и до четвртата едноподруго победа на стартот од новиот шампионат, "вардарците" комплетно немоќни синоќа на "Филип Втори" не успеаја да го скршат отпорот на Ренова стигнувајќи само до реми без голови... Без ниту една посериозна шанса за гол низ целата средба и на двете страни, ако се исклучи можеби последниот обид на Мирослав Вајс во самиот финиш, присутните на нашиот најголем стадион вчера останаа со празни погледи забележувајќи единствено борбен но потпросечен прволигашки фудбал.
ВАРДАР - РЕНОВА 0:0

Aбе што го напраевте тој Али бре ??? ај не е толку заслужен да се спомнуе :cenzura: А за Комити едно големо БРАВО имам да кажем ...поздрав ВТ ...

100 денари за карта ви е многу, а можете да седите на кеј секој ден и да пиете кафе!? Ако треба нема да јадам, ке издвојам 100 денари за карта!

100 денари за карта ви е многу, а можете да седите на кеј секој ден и да пиете кафе!? Ако треба нема да јадам, ке издвојам 100 денари за карта!

Тие што седат секој ден покрај кеј не идат на натпревари ;)
И на крај краева што знаете правете,јас само предложив нешто паметно.. а ако се правите богаташи тогаш терајте си по 2000 на цел стадион.....

Што зборите толку за Али, кога не свативте дека за инает денеска не даде гол и ги изнапромаши сите топки што му ги дадоја. Што поради извикувањата од трибина, што поради тоа што Вардар е Македонски клуб, а ренова познато е... Знаел Али да изигра добро у Ренова. Ова денеска не беше случајност гарант, тој да сакаше ќе дадеше гол, а се виде и на крајот кога само он не се поздрави со Комити. Таков албанец одма треба да избркате :)

Нема врска ова што го зборуваш.

Али е во многу лоши односи со управата на Ренова,тие буквално го избркаа.Али ги пцуеше сите од тренерот Соколи(тогашниот тренер) се до сопственикот.

Сигурен сум дека најмногу што сакал да постигне гол вчера бил Али...ама толку можел.

Тие што седат секој ден покрај кеј не идат на натпревари ;)
И на крај краева што знаете правете,јас само предложив нешто паметно.. а ако се правите богаташи тогаш терајте си по 2000 на цел стадион.....
Ама чекај, проблем се 100 денари. Тој што иде на утакмици или преку недела е на кафе на ул. Македонија знаеш фаци глумат или пак по кафани дремат. Ехх коа ќе ми текне у школо коа не сме јаделе навечер не сме излагале, казни па од дома бегавме за на утакмица. Тоа беа времиња, а не сеа ако не и гратис пиво и балонче и миризливо за у кола за 50 денари сакаат... епа нисмо платиљи а ?

Јас не би рекол дека Комити бевте повеќе од 500...
Иначе утакмицата дремки,а за зелката сум 100% убеден дека намерно не играше.

До вчера незнаев дека оса се викал ајскрим:pos:(или јас лошо слушнав)
Он.Утакмицата беше малце досадна од проста причина што играчите на ренова на секој мал контакт паѓаа,и затоа што Али беше тешко дрво,Па до толку ли нема вардар напаѓач што може да го замени ивановски??
И ова за картиве 100 денари е сосем прифатлива цена,јас најверојатно деновиве и за цела сезона ќе си земам(500 денари за повеќе од 10 натпревари е многу добра цена),така да се на се се надевам дека вардар дома нема да има пораз,барем да не си идам дома избедиран.:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom