Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
После играчите и цел стручен штаб моравте и кабинерот да ни го земете :pos:...Живео чичко Љубе :pos:!!!
Види колку си плиток. Ако не го „земевме“ ќе беше подобро? Тогаш човекот ќе си останеше без работа. Така подобро ќе беше? Оди кажи му на чичко Љубе у фаца дека се заебал што дошол кај нас ако имаш муда!

И, заокружи го на сликата, да видиме кој ни е новиот кабинер :)

Веќе е сигурно, утре нема да им се дозволи влез на Комити на стадион. Најверојатно нема да можам и онака да тоидам, али сигурно ќе има собирање и тоа на последна 7-ца, па што биде нека биде :)
За нас дале само 25 карти, а другите ги поделиле меѓу жителите на Г.Лисиче...

Веќе е сигурно, утре нема да им се дозволи влез на Комити на стадион. Најверојатно нема да можам и онака да тоидам, али сигурно ќе има собирање и тоа на последна 7-ца, па што биде нека биде :)
За нас дале само 25 карти, а другите ги поделиле меѓу жителите на Г.Лисиче...
Може ли да се гледа од друго место? Ти вака како поупатен во третолигашки фудбал да ни кажеш :D Не е фудбал за секого. Сум кажал ја милион пати!

Може ли да се гледа од друго место? Ти вака како поупатен во третолигашки фудбал да ни кажеш :D Не е фудбал за секого. Сум кажал ја милион пати!

Од керамидите на некоја соседна куќа... :pos: Искрено очекувам тежок натпревар, ај што го сменија противникот, но дали овој терен исполнува барем некакви стандарди за да се играат тука натпревари?

Единствен начин за да се гледа мечот е да се качиш на бетонскиот ѕид кој го опкружува целиот стадион :) Не е на пример како на стадиончињава на Локомотива или Алумина да можеш да гледаш од кај сакаш, туку е заградено од сите страни. Ѕидчињата се високи два метра и кусур (од што ме држи сеќавање:)).
Околу стадионот си има куќи:D
--- надополнето: Aug 16, 2011 9:08 PM ---
Од керамидите на некоја соседна куќа... :pos: Искрено очекувам тежок натпревар, ај што го сменија противникот, но дали овој терен исполнува барем некакви стандарди за да се играат тука натпревари?
Исполнува стандарди, има трева подобра и од многу други прволигашки мечеви а и трибинче (зацементирани блокови без столчиња), ама проблемот е што неможе да собере повеќе од 1 000 и кусур гледачи а заинтересираноста за меќот е огромна меѓу месното население :D
Плус Брацо несака да не пушти...

Па добро бе нема некое брдо да се качиме од таму да навиваме?
Нема :)
Во околината е заградено со куќи:)
Ѕидовите позади резервните фудбалери се пониски, а и тие позади едниот гол се истотака солидни. Ѕидовите крај главната трибина ќе бидат исполнети со тие што ќе влезат на трибината. Четвртата страна е заградена со кафанче :)

Ѕидовите позади резервните фудбалери се пониски, а и тие позади едниот гол се истотака солидни. Ѕидовите крај главната трибина ќе бидат исполнети со тие што ќе влезат на трибината. Четвртата страна е заградена со кафанче :)
Неам отидено година дена, али од кај резервните фудбалери има куќи и мислам дека пристап до таму нема, единствено позади едниот гол кај што имаше решетки, не знам дали уште ги има, од таму можеше да се гледа или од тие ѕидови, а позади другиот гол има исто така ѕид кај што порано немаше ништо, не знам сеа како е...

Па што не напраилe да се игра кај вас ..ебаго :D

Неам отидено година дена, али од кај резервните фудбалери има куќи и мислам дека пристап до таму нема, единствено позади едниот гол кај што имаше решетки, не знам дали уште ги има, од таму можеше да се гледа или од тие ѕидови, а позади другиот гол има исто така ѕид кај што порано немаше ништо, не знам сеа како е...
Кога бев последен пат и таму беа накачени луѓе, освен ако не биле некои од куќите. Знам дека од сите страни има куќи, освен позади едниот гол каде што е патот па ваљда тоа би бил единствен ѕид од каде што би можело да се навива. Знам под ѕидот имаше некој зафрлен камион или што ти ја знам, и пишува Shvercerat насекаде :)
Тогаш ѕидчето на главната трибина не беше ни стабилно, целото се мрдаше, ама го направија кога имаше женски шампионат во фудбал таму.
Не е толку лош стадионот, има милион полоши од него низ Mакедонијава :)

Кога бев последен пат и таму беа накачени луѓе, освен ако не биле некои од куќите. Знам дека од сите страни има куќи, освен позади едниот гол каде што е патот па ваљда тоа би бил единствен ѕид од каде што би можело да се навива. Знам под ѕидот имаше некој зафрлен камион или што ти ја знам, и пишува Shvercerat насекаде :)
Тогаш ѕидчето на главната трибина не беше ни стабилно, целото се мрдаше, ама го направија кога имаше женски шампионат во фудбал таму.
Не е толку лош стадионот, има милион полоши од него низ Mакедонијава :)
Море каков беше, целиот со дупки, трчај трчај сопни се :) После го оправија, кај дупките ставија песок :pos:
Е сега не знам каков е...
А да, кај што е патот единствено таму може да се стигне мислам, и позади другиот гол можда може некако, не знам сигурно.

:D:D

Гледам утре нема да ве пуштат таму, па ако некој не тргне натаму, добродојдени сте на Ѓорче-Тетекс :)

Епа кој живее тогаш у лисиче нека донесе скала да се качиме на ѕидовите :)) За со раце пола нема да бидеме способни за качување

Индијански ќе праиме ако треба, бар тоа сите знаеме :D
Него ваљда ќе го погодам збирното место, од работа излеа директно ќе доаѓам, сам :(
Ваљда нема да се изгубам :D

Индијански ќе праиме ако треба, бар тоа сите знаеме :D
Него ваљда ќе го погодам збирното место, од работа излеа директно ќе доаѓам, сам :(
Ваљда нема да се изгубам :D
Пази да не влезеш во некоја братска куќа :D
Шала на страна, има и од браќата во селото, а еднаш имав и не баш пријатно искуство натака, така да памет во глава на тие што ќе одат сами да не отиде некој реквизит курбан :)
И гледам во тоа евентот за мечот се напнаа Лисичани :pos:
Очекувам иста слика како и од тогаш кога бев на Лисиче-Славија, неподнослива сирена, зурли и тапани за прослава на евентуален гол, и еден куп селски фаци. Без навреда за неколку Комити што се од таму, али какви селски фаци имаше на трибина аууууууууууууууууу:D
Кога ги читам ми е криво затоа што неможам да одам утре. Дефинитивно ми се една од поомразените екипи :D
Очекувам и Јане Тица да парадира по трибина со пиштолот во рака :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom