Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Едно е јасно, ВМРО ова година е решен да ви ја поклони титулата. ;)
Затоа за да дојдеме до првите 9 бода нашите играчи мораа да се исцедат до крај. Титула без пот и долга работа не бидува, на крај краева погледни го судењето од дуелот со Работнички и ќе ти стане јасно кој клуб е форсиран;)

Едно е јасно, ВМРО ова година е решен да ви ја поклони титулата. ;)

Точно е! Барем ќе ни ја поклонат, ќе нема потреба да ги купуваме гостинските натпревари како вие што правевте минатата година...

Кој друг го спонзорира Вардар ? освен град Скопје...
и честито за свекој успех до сеа..

кога се игра натпреварот со Лисиче?

Заборавив да прашам одма после вардар-работнички,како се викаше тој црнецот во средина што игра ептен солидно изигра ??

Заборавив да прашам одма после вардар-работнички,како се викаше тој црнецот во средина што игра ептен солидно изигра ??

Оса,играше и во Ѓорче порано... ;)

За во среда домаќините ќе барале по 200 денари за карта :D
Брацо е решен да не соголи, али ќе навиваме од надвор ако треба :D

За во среда домаќините ќе барале по 200 денари за карта :D
Брацо е решен да не соголи, али ќе навиваме од надвор ако треба :D

Абе 500 да не сака хаха,како и дае ние идеме до пред стадион па ако сакаат проблеми ок:D

200 денари карта? ма 200 мајке ке им ебем,не влагам јас на Џузепе Меаца :pos:

:pos:
Не ме зезај?
Не е официјално, Сребренов и Брацо денес беа кај мене во маало, па така рекле дека ќе барале по 200 денари (бар за нас :)). Под 100-ка нема да биде пошто знаат дека ќе има народ.

Tokmu taka, ako gledame taka na rabotite, za onie sto drobat deka sme bile partiski vojnici na vlasta, informacija do niv deka najprvo opozicijata dade takov predlog uste pred izborite, no ne bese togas prifaten. Ima video na youtube kako funkcioneri na opozicijata predlagaat takvo nesto za Vardar, znaci uste pred izborite, za vreme na kampanjata. Taka da ako sakaa ovie od segasnata vlast da napravat od nas pioni i preku nas da pravat glasovi ke go zemea klubot uste pred izborite !

No dobro e sto i dvete partii svatija deka postoi samo eden klub koj sto e SRCETO NA SKOPJE... eve ubavo objasni deckovo

Znaci neka ima izbori vo sekoe vreme neka se smeni gradonacalnik nie nemame nisto so toa. Finansiranje vo Vardar ke bide obvrska na sekoj iden gradonacalnik, premier itn bez razlika od koja partija doaga. Taka da uzivajte si, nema sto da mu ja mislime okolu toa :)

Inace na tie od Gjorce imeto navistina imeto na klubot oficjalno im e Treska Sisevo, toa moze da se proveri vo centralen registar i vo FFM, iskontaktirajte so lugeto preki mail ako seuste ne vi e jasno, i isto taka site dusegriznici uspat koga ke trknat ili iskontaktiraat vo FFM i CENTRALEN REGISTAR mozat da proverat i da se uverat deka na FC Vardar nema nitu dodavka, nitu pridavka, nitu zagubena istorija, nitu crna damka, itn.

Sepak neka nema navredi prema Gjorce kako naselba zatoa sto od tamu imalo, ima i ke ima nasi clenovi.

Toa e toa, sekoj si ima svoja zadaca, primer zadaca na finansierite e da obezbedat stabilno sponzortstvo, na strucniot stab so tie finansii da obezbedat kvalitetni igraci, na igracite da dadat maksimum na teren a nasa zadaca e na tribina da bideme po brojni i da im pomogneme na pogore spomenatite da dojdeme do zaednickata cel !!!
Другар,ние се однесуваме како да живееме во Шведска,Норвешка или Данска.Кај нас владите,градоначалниците имаат обврски да нема гладни и сиромашни,па пак има еден куп.Кој закон или обврска се почитува кај нас?Ниеден !!Зар ти веруваш на нашите политичари?Милиони и милиони пати не излажале и прелажале.Народот го излажааа и ги амнестираа хашките случаи,а ти очекуваш дека нема да те прелажат за Вардар;)
--- надополнето: Aug 15, 2011 8:40 PM ---
Јадеш трици без врска. Клубот е под капа на Градот, а не на ВМРО, како што душманите сакаат да прикажат. Утре може и некој од СДС или ЛДП (нагаѓам) ќе биде градоначалник на Скопје и тој ќе биде обврзан да го финансира Вардар, зар и тогаш ќе го мислиш истото? Остај те ги нека си верглаат тие што не им е во прилог да има силен Вардар.
А,кој владее моментално сега со градот?Вмро преку управа и спонзори се инфлтрира во Вардар тоа е многу јасно.Сите спонзори што влегоа во Вардар се блиски до Вмро,а кога ќе падне Вмро од власт мислиш дека така лесно ќе се откажат од Вардар?;)И,нормално тогаш ќе почнат сопки,кочења од новата власт со цел да ја избркаат старата управа вмровска.Градот намерно тогаш нема да дава пари затоа што управата и клубот се вмровски.Видовме Орце Камчев со какви не нечисти работи се служеше само да влезе во Вардар,а сега не се правите сите на “Тошо“;).Видовме мал милион примери на фирми и клубови како завршуваа само затоа што не се блиску до власта.Така да зборот “обврска“ употребувај го во некоја нормална држава,а не кај нас.

Не е официјално, Сребренов и Брацо денес беа кај мене во маало, па така рекле дека ќе барале по 200 денари (бар за нас :)). Под 100-ка нема да биде пошто знаат дека ќе има народ.

А јас вака како неупатен да прашам..стадионот има трибини,столчиња,вециња?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom