- Член од
- 3 ноември 2009
- Мислења
- 7.226
- Поени од реакции
- 43.494
Да да по грешка пишав Никанчевски, а мислев на Ристов
Ете поправив![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да да по грешка пишав Никанчевски, а мислев на Ристов
Ете поправив![]()
Во среда е, 17-ти Август, куп на Македонија.
Мислам дека почнуваат од 16 часот мечевите...
Се ми иде на тоа дека ФФМ намерно ни го смени противникот. Знаеа дека Вардар лесно ќе ја мине Цементара и ни го тутнаа Лисиче после тоа...
Дуелот со Лисиче ќе биде многу тежок за нас, особено затоа што ќе имаат многу играчи кои ќе сакаат да го победат вардар и кои до годинава го носеа дресот на Вардар (Трифуновски, Ристов и Спасески). Имаме многу појака екипа нормално, но ќе треба добро да се испотат за да тепаат. Нзнам како ќе не собере на трибинчето со оглед на тоа што ќе биде полна од Лисичани кои се фанатици за фудбал![]()
Позади едниот гол има место да се поредиме на ѕидот
А за дека ќе ве собере, тешко, мислам нема шанси. Неам стапнато таму година дена, али мислам дека ништо не е сменето... Јбг, на ѕидовите ќе се наредите![]()
Трет братучед ми еКој е тој Дарко Ѓурчиновски што влегол во Кичево?
Трет братучед ми е
Дете на вардар,напаѓач од генерацијата 1994. Како помал го сметаа за огромен талент, сега малце стагнирал во форма. Ќе видиме како ќе напредува во иднинаБеше стандарден во помладиве категории, и можам да гарантирам дека нема врски
--- надополнето: Aug 14, 2011 1:47 PM ---
Инаку работата со Стјепановиќ сеуште не е готова. Иако нашите рекоа дека се чекало на сертификат, вистината е дека ОСтоја сеуште бара клуб во странство и ако не најде, ќе стане наш играч. Сепак шансата да стане вардарец е огромна, 99%![]()
Го украдов од тебеOd kaj be toa info a ?![]()
Го украдов од тебе![]()
И за Филип Деспотовски се големи шансите да се врати во ВардарТрет братучед ми е
Дете на вардар,напаѓач од генерацијата 1994. Како помал го сметаа за огромен талент, сега малце стагнирал во форма. Ќе видиме како ќе напредува во иднинаБеше стандарден во помладиве категории, и можам да гарантирам дека нема врски
--- надополнето: Aug 14, 2011 1:47 PM ---
Инаку работата со Стјепановиќ сеуште не е готова. Иако нашите рекоа дека се чекало на сертификат, вистината е дека ОСтоја сеуште бара клуб во странство и ако не најде, ќе стане наш играч. Сепак шансата да стане вардарец е огромна, 99%![]()
Наредна дома со кого е ? т.е. ако може некој цел распоред да го стави тука или да ме упати на некое место каде што ќе можам да го начекам распоредот на Вардат, по можност и со точните термини за натпреварите.