Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Па не направиле инцидент а се замаглуваат, тоа прашувам :) Не викам да се објават ама сликите се језиви брате ко од хорор филм се :)
Немора да се направи за да се заматат, во полиција секој што стапнал на запад макар и дете имаат слика од него и при инцидент одма знаат кој е и што е. Башка има и други причини но не толку битни....

Иначе Ивче ќе игра со нас не е повреден пред малце се видов со него не ни знаев дека е се повредилл него го гледав натпреварот. Ми рече дека е океј само незгодно стапнал но ништо страшно не е... Иначе некој слики на многоо.мк што се ставени од славењето нивни се хорор. Сите со пивата у рака, јаки спортисти нема што....
--- надополнето: Aug 5, 2011 12:32 AM ---
Топикот на фејсбук на Јорде по победата на работнички..
EEEEEEEEEjjjjjjjj......ke puknat "Vardarcive" sto ne e Vardar na mestoto na RABOTNICKI sega, neka patat.Citam del od komentarite i se cudam.Navivajte za kogo sakate i ponatamu,ama fer i korektno e da im se cestita na cel klub na RABOTNICKI!!!

:tapp:

Да го испушат и Јорде и таквите како него. Ме заболе десното јајце за победата на Работнички. Тој што е фан нивни, нека се радува, ја немам зошто... Да имало гостински навивачи, ондак би се заинтересирал околу "пречекот" нивни сигурно, овака ич не ме занима....

Со душа го чекам вторник, и првото наше стапнување на Запад по целосното реновирање. Се надевам со победа ќе го прославиме. :)
А има шанси за такво нешто, гледајќи ја играта на нашите против 11ти, доста голем оптимист сум за натпреваров.

Кој го ебе бе....:D
Ќе пукне една петарда во нивната мрежа во вторник:D
Реално не се ништо посебно. Илчо за Чунга Лунга е Мурињо, па искрено очекувам победа дури повеќе отколку во дуелот со 11 Октомври. Не ме импресионираа воопшто се играта денеска, а и од авион се гледа дека немаат сила да изиграат толку мечеви во краток временски интервал, па во неделата ќе загубеа и од Брегалница...
Но сепак овие мечеви имаат посебен шмек. Да не заборавиме дека се работи за најгзлчарската екипа на светот што некогаш постоела. Имало низа утамици во минатото каде што сме имале тотална доминација на теренот но на крај они не победувале со еден шут кон голот во цела утакмица. Маневски и Велковски не се некои играчи кои би требало да се шетаат лесно низ нашата одбрана, а во средина за нив сме барселона. Мора да им бапне еден гол Фичо :D
УШТЕ E ВРЕМЕ КОМИТСКО!!!!<3

Карти за во вторник на билетарата само?(онаа старата билетара, не сум бил да купувам карта откако се реновираше градски затоа прашувам)
И од 20:00 е фиксно?

Карти за во вторник на билетарата само?(онаа старата билетара, не сум бил да купувам карта откако се реновираше градски затоа прашувам)
Има таму, мада мислам дека и на самата врата ги продаваат во поново време...

20:00 е дефинитивно. Карти пред северна и јужна :)

Кој и да играше денес од нашиве тимови немаше да импресионира со играта од едноставна причина што се бранеше резултат.
Ќе бидат преморени играчите на Работнички и тешко дека ќе можат 90мин. да играат фудбал ама потценување несмее да има никоја цена зошто може да биде многу незгодно.

Со успехов што го направи Работнички против Анортозис верувам дека ке придонесе за голем број публика на градски во вторник,интересно е што сите овие вечерва што беа на градски 99 посто во вторник ке бидат за Вардар:)! Кога ке викнеме јави се север,тогаш ке се слушне за кого навива Скопје:)!

Со успехов што го направи Работнички против Анортозис верувам дека ке придонесе за голем број публика на градски во вторник,интересно е што сите овие вечерва што беа на градски 99 посто во вторник ке бидат за Вардар:)! Кога ке викнеме јави се север,тогаш ке се слушне за кого навива Скопје:)!

Тука нема дилеми, се знае! ;)

Немора да се направи за да се заматат, во полиција секој што стапнал на запад макар и дете имаат слика од него и при инцидент одма знаат кој е и што е. Башка има и други причини но не толку битни....

Иначе Ивче ќе игра со нас не е повреден пред малце се видов со него не ни знаев дека е се повредилл него го гледав натпреварот. Ми рече дека е океј само незгодно стапнал но ништо страшно не е... Иначе некој слики на многоо.мк што се ставени од славењето нивни се хорор. Сите со пивата у рака, јаки спортисти нема што....
EEEEEEEEEjjjjjjjj......ke puknat "Vardarcive" sto ne e Vardar na mestoto na RABOTNICKI sega, neka patat.Citam del od komentarite i se cudam.Navivajte za kogo sakate i ponatamu,ama fer i korektno e da im se cestita na cel klub na RABOTNICKI!!!

Абе овој Јорде многу голем мангуп, ама да не биде како пред неколку години кога се криеше како најголема пичка позади џандарите. Зад тастатура сите се јаки!

^^
Мангуп е само зад тастатура, тој колку има бегано колку камења се фрлени на него ни самиот не знае, и пак не му доаѓа памет, мамицата негова наркоманска !!

Не му се замарајте на пропаднат човек како гомнарот Јорде, од толку дрога и тој малку мозок што го имаше му испари! Може да дојде и на сите по еднаш да ни го лапне!

Тој Јорде педерчето една година ке јадеше дрво во глава,бегаше како некое пиче накај џандарите.Иначе може да ми каже некој дали ке викендов акција за членски вадење,да извадам викендов да не се замараме Вторник !

Колку што добив информација најверојатно домашните утакмици Вардар сите ќе ги игра под рефлектори. Не ми е многу сигурно информацијава но ја споделувам, има ли некој што наслушнал нешто слично? Пошто ЕВН ни се спонзори заедно со ПУИГ...
--- надополнето: Aug 5, 2011 12:22 PM ---
Ranđelović: ‚‚Lepo mi je u Vardaru‚‚

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom