Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Тимов доста стабилен ми изгледа,во секој случај ќе има густа битка за титулата.Ни престојува возбудлива сезона...

За првенството искрено е многу тешко да го освој Вардар !!!
Работнички и Металург се подобри од вас, за Шкендија незнам не ги пратам нив...
За во првенството типувам оваа сезона за титула на Работнички, 2 место Металург и 3 или 4 Вардар
Едноставно шо ви останува е да бркате во купот доколку играте. Работнички ќе за задржи подолго во Европа и после ќе си брка во првенството исто како и лани шо напрај 1 коло испаднаа од Миравци, за Металург не вервам да ја одбранат титулата и еве ви ја можноста во купот, типувам на вас за во купот....

Не се знае ништо, да не збориме предвреме. Мене бар најбитно ми е да се стабилизира клубот конечно, да застане на здрави нозе. Титула може и превише ќе биде да очекуваме, али зашто да не, добредојдена ќе биде сигурно :D
Иначе кога се враќаат од Златибор играчиве ?

Не се знае ништо, да не збориме предвреме. Мене бар најбитно ми е да се стабилизира клубот конечно, да застане на здрави нозе. Титула може и превише ќе биде да очекуваме, али зашто да не, добредојдена ќе биде сигурно :D
Иначе кога се враќаат од Златибор играчиве ?
Сабајле.

За во првенството типувам оваа сезона за титула на Работнички, 2 место Металург и 3 или 4 Вардар
Едноставно шо ви останува е да бркате во купот доколку играте. Работнички ќе за задржи подолго во Европа и после ќе си брка во првенството исто како и лани шо напрај 1 коло испаднаа од Миравци, за Металург не вервам да ја одбранат титулата и еве ви ја можноста во купот, типувам на вас за во купот....

Iskreno, omrazata ponastrana od tipuvanje ako moze ;) i toa potpisot tvoj se kazuva ;)

Не дека мислам навивачки али реално Вардар со ваков тим го ставам на првите две позиции,ти изгледа не рачунаш дека на секоја утакмица ние ке одиме со Вардар со што му даваме огромна подршка на клубот а тоа ги мотивира нашите играчи! Публиката ке се врати за ваков силен Вардар,на домашен терен гарантирам дека најмногу може да кикснеме до 2-3 утакмици,друго све ке газиме!

281861_221396217905330_100001048613362_687733_2493382_n.jpg

281398_222469944464624_100001048613362_690771_8211965_n.jpg

Браво за Комити Ченто,два графити за една недела..дефинитивно подгрупа која прави најголема мобилизација..уште еднаш браво момци :)

281861_221396217905330_100001048613362_687733_2493382_n.jpg

281398_222469944464624_100001048613362_690771_8211965_n.jpg

Браво за Комити Ченто,два графити за една недела..дефинитивно подгрупа која прави најголема мобилизација..уште еднаш браво момци :)
Браво за Комити Ченто.Низ Скопјево има уште 10000000 локации совршени за некој јак графит.Треба малце да го украсиме градот.Сите групи во своите градови имаат десетици јаки графити.Кај нас знам за овие и за тој во Драчево што е.Другото се се некои глупи шарања комити или 1987.И на тоа поле малце треба да се поработи,да се знае чив град е ова !!!

Грозданоски го води новиот Вардар
5A2900F02C3529449B0223A9FD0AFF6E.JPG
Влатко Грозданоски од денеска официјално се сели меѓу "црвено-црните", без можност за настап за Работнички на дуелите од 3. квалификациско коло во Лигата на Европа
Влатко Грозданоски и официјално следната сезона ќе го носи вардаровиот дрес откако изминатиов викенд двата клуба дефинитивно се договорија за трансфер на македонскиот репрезентативец од Работнички во Вардар...
Откако веќе уште на крајот од минатата недела 28-годишниот Грозданоски ги договори комплетните лични услови за преселба во црвено-црните редови, договорот меѓу двата клуба остана како финален, иако главно формален, чекор за официјалниот кам-бек на фудбалерот од средниот ред во својот матичен клуб.

Истото му го кажав и јас,ама ете вика мое право си е,така да што сака нека прави.Секако дека изгубивме бомба играч,ама нема да се кука сеа,и убаво кажа горе еден,времето ке покаже што како...

Летна Комитска Журка !

Базен Расадник, Кисела Вода..
четврток во 20:00 - 22 Јули во 00:00

Како паралела на зимските журки кои ги организиравме, оваа година за првпат ќе организираме летна журка на базенот Расадник во Кисела Вода, се со цел да се зголеми дружбата меѓу членовите на Комити, и да се опуштиме пред почетокот на сезоната.
Поканети се сите членови на навивачката група, кои секако може да донесат и другар или девојка со нив.
Журката ќе биде од 20.00-24.00, влез ќе биде 100денари, а ќе има и поставено кутија за донации, која ќе биде дел од голема хуманитарна акција, што групата планира да ја почне наскоро.
Па ве очекуваме сите да се докаже она познатото... САКАМ ПИВО, САКАМ ДА ПИЈАМ ЈАС, САКАМ И ДРОГА НЕ МИ ЗАМЕРУВАЈ...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom