Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување

Еве ги и последните две. Ауф какво славје по завршувањеето на мечот, кога ќе ја покажат поланата јужна:vozbud:
Тогаш имав 13 години, и успеав да седам некако на скалите, одма до претседателот Борис Трајковски :D
Се беше полно, игла немаше кај да падне...

Поминаа цели 8 години за конечно сега да можеме пак да се надеваме на ваков спектакл кој ке биде уште поголем ако дојдеме до ваква ситуација,првото големо славје ке биде оваа сезона на 25 годишнината на КОМИТИ со што се прави напори да дојде ШАЛКЕ со помош на нас и ултрасите на Шалке! После дождот конечно видовме сонце,само што овој пат Градски ке биде полн со 35 000 гледачи:)

Прегледај го приврзокот 32459

Најдов интересна слика од дуелот Вардар-Победа само незнам која сезона е искрено а се мислам дека е пријателски натпревар бидејќи бандерата позади се кажува :), позади го гледам Игорче Стојанов (Вардар), позади 3-кава на Вардар е Николче Здравевски и Раде Каранфиловски а 27 цава ќе да е Жилсон ...
Се играше во Виница зашто Вардар беше казнет ради влегувањето на Комити и Лојал Фанс во терен со Сљога. 3-ката од Вардар е Есад Чолаковиќ.

Не ми е јасен потегот на Гроздановски што сега потпишува во Вардар,кога и онака неможе да игра до Декември.
Според мене логички е да изиграше до зимо во Работнички,па после да оди во Вардар.
Вака ке потпише за Вардар,а нема да игра.

Не ми е јасен потегот на Гроздановски што сега потпишува во Вардар,кога и онака неможе да игра до Декември.
Според мене логички е да изиграше до зимо во Работнички,па после да оди во Вардар.
Вака ке потпише за Вардар,а нема да игра.
Мислам дека не смее да игра два месеци, што значи негде до средината на Септември...

Ве поздравувам сите овде!Гледам има доста коментари.Вака стојат работите...уште немам потпишано договор,меѓутоа се е договорено.Се чека само да се договорат управите на двата клуба и да се потпише за да имам право на настап одма.Можеби многу луѓе ме напаѓаа кога потпишав во Работнички ама љубовта према црвено-црната боја одлучи...јас сум дете на ВАРДАР и убаво е чувството да си дома пак:)Ве чекам оваа сезона во што поголем број на стадион,многу ќе ни значи.ВАРДАР мора да се врати таму каде што припаѓа,а вие сте дел од нас играчите.ЕДЕН Е ВАРДАР

Ова го пишал Влатче на групата Crveno-Crno Semejstvo на фејсбук...

Ве поздравувам сите овде!Гледам има доста коментари.Вака стојат работите...уште немам потпишано договор,меѓутоа се е договорено.Се чека само да се договорат управите на двата клуба и да се потпише за да имам право на настап одма.Можеби многу луѓе ме напаѓаа кога потпишав во Работнички ама љубовта према црвено-црната боја одлучи...јас сум дете на ВАРДАР и убаво е чувството да си дома пак:)Ве чекам оваа сезона во што поголем број на стадион,многу ќе ни значи.ВАРДАР мора да се врати таму каде што припаѓа,а вие сте дел од нас играчите.ЕДЕН Е ВАРДАР

Ова го пишал Влатче на групата Crveno-Crno Semejstvo на фејсбук...

Pa vecer ke se potpise, t.e on e uveren deka rabotnicki ke go pusti, ova istoto go kaza i na telefonski razgovor so novinar od nova makedonija

Значи ако потпишат од Работнички овие денови тогаш Гроздановкси може уште во прво коло да игра,јас така го разбрав ова:)

Еве ги и последните две. Ауф какво славје по завршувањеето на мечот, кога ќе ја покажат поланата јужна:vozbud:
Тогаш имав 13 години, и успеав да седам некако на скалите, одма до претседателот Борис Трајковски :D
Се беше полно, игла немаше кај да падне...

Леле леле,коа ке се сетам...бев детиште 10 години,со татко ми бев на јужна,немаше место да се прдне на јужна тоа било спектакал,омилен играч во тоа време ми беше Брага,тоа е тоа беа тое времиња кога и куманвовците и прилепчаните и ред други го пунеа скопје и гледаа Вардар,ајде се надевам дека ке ни овозможат пак да го напуниме вака стадионот,да крца запад како што крцаше и тогаш.

http://www.youtube.com/watch?v=NIaSej6SAkQ&feature=related !! Најдобрата утакмица на Вардар оваа сезона кога го победивме Пелистер со 1-0 во вечерен термин!

Е од Септември па натаму не чекаат многу вакви утакмици,појак Вардар повеке народ на стадион.

П.С И оплелот да го палиш од наредни утакмици да не се замараме со бус,и никако на бензиска да застанеш аахаха ;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom