- Член од
- 5 јануари 2009
- Мислења
- 2.654
- Поени од реакции
- 81
јани урдинов игра лев бек играше во рода заедно со александар и антонио станков
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Каков лев бек остај ги во Мак Спорт што пишуваат, Урдинов игра Последен играч за Врска !!! Инаку ако од Рода дојде да игра во нашава лига ...јани урдинов игра лев бек играше во рода заедно со александар и антонио станков
Овој Урдинов немаше брат што игра исто за Македонија?? Едниот Урдинов знаем игра сигурно последен играч за врска, како што рече ти. Е сега ако не сум побркал нешто мислим дека беа двајца браќа, па можно е другиот да игра лев бек.Каков лев бек остај ги во Мак Спорт што пишуваат, Урдинов игра Последен играч за Врска !!! Инаку ако од Рода дојде да игра во нашава лига ...![]()
Изгледа си ги помешал со браќата близнаци Станкови Антонио и Александар мислам беа ... Изгледаат ко да имат 36 години башка со бела косаОвој Урдинов немаше брат што игра исто за Македонија?? Едниот Урдинов знаем игра сигурно последен играч за врска, како што рече ти. Е сега ако не сум побркал нешто мислим дека беа двајца браќа, па можно е другиот да игра лев бек.
Да го заборавив Мичка, иначе не бев сигурен за Тунески (и уште не сумМичка (Милан Илиевски) по десно. Туневски е средњак ако не се лажам.
А тебе што те занима толку Вардар. Оди гледај си го ФК Куманово што го нема нигде веќе со години.
Туневски принудно играше десен бек во Работнички иначе е среден играч ...Да го заборавив Мичка, иначе не бев сигурен за Тунески (и уште не сум) па прогуглав и има едно интервју каде што е претставен како десен бек,па затоа така пишав
![]()
Прегледај го приврзокот 32459
Најдов интересна слика од дуелот Вардар-Победа само незнам која сезона е искрено а се мислам дека е пријателски натпревар бидејќи бандерата позади се кажува, позади го гледам Игорче Стојанов (Вардар), позади 3-кава на Вардар е Николче Здравевски и Раде Каранфиловски а 27 цава ќе да е Жилсон ...
Хмм прват слушам за ова... во ВиницаМислам дека ова е првенствен натпревар меѓу Вардар-Победа одигран во Виница. Вардар имаше забрана за играње на домашен терен од неколку натпревари кои ги играше во Виница. На натпреваров гостуваја и Комити и Мајмуни!
Хмм мислам дека не е толку далечна сликава. Ако не се лажам ова е во сезоната 99/2000 ама не сум сигурен зошто беше казнет Вардар, ваљда после некој дуел со ШљогаХмм прват слушам за ова... во Виница!!! Изгледа кога се шамарале со Силекс на Градски е казната или грешам ???
![]()
Ај ако сакаш стави ги и преостанатите 2 видеаХмм мислам дека не е толку далечна сликава. Ако не се лажам ова е во сезоната 99/2000 ама не сум сигурен зошто беше казнет Вардар, ваљда после некој дуел со Шљога
--- надополнето: Jul 15, 2011 1:56 PM ---
http://twitter.com/#!/grozdanoski_com/status/91797798239993857
--- надополнето: Jul 15, 2011 3:08 PM ---
--- надополнето: Jul 15, 2011 3:12 PM ---
Има уште две видеа ама неможам да ги ставам пошто во еден пост не смее да има повеќе од 5 видеа. Како тоа не сум забележал дека целиот меч го имало на јутјуб а толку години го барав
Ауф се ежам на самата помисла кога ќе се потсетам на мечов. Правиот момент е крајот на четвртото видео и прославата на седмото видео
МНОГУ СМЕ ЈАКИ!!!