Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
јани урдинов игра лев бек играше во рода заедно со александар и антонио станков

Grozdanovski e dogovoren so Vardar sega ostanuva samo klubovite d se dogovorat za transferot, ova e negova izjava dadena za eden novinar sto mi e komsija i samo sto mi kaza dka pravel telefonski razgovor so Vlatce

Грозданоски денеска со потпис за Вардар!
281A78CA70F1F24C9E9C355BB5E48581.JPG
"Јас веќе имам договор со Вардар, но останува денеска кога е последен ден од преодниот рок да дојде до договор и меѓу Вардар и Работнички за се тоа да се официјализира", ни изјави вчера Грозданоски
Најтрофејниот македонски клуб денеска се очекува и официјално да го промовира едно од најголемите свои засилувања за новата натпреварувачка сезона.

Јани Урдинов можно засилување за Вардар!?
Македонскиот младински репрезентативец Јани Урдинов е можно ново засилување на Вардар за новата натпреварувачка сезона.
Раководството на "црвено-црните" веќе ги реализираше првите контакти за ангажман на 20-годишниот Урдинов, меѓутоа според нашите информации викендов во Скопје треба да следат финалните меѓусебни разговори пред да следи евентуален официјален договор.

извор:Македонски Спорт

јани урдинов игра лев бек играше во рода заедно со александар и антонио станков
Каков лев бек остај ги во Мак Спорт што пишуваат, Урдинов игра Последен играч за Врска !!! Инаку ако од Рода дојде да игра во нашава лига ...:oops::)

Каков лев бек остај ги во Мак Спорт што пишуваат, Урдинов игра Последен играч за Врска !!! Инаку ако од Рода дојде да игра во нашава лига ...:oops::)
Овој Урдинов немаше брат што игра исто за Македонија?? Едниот Урдинов знаем игра сигурно последен играч за врска, како што рече ти. Е сега ако не сум побркал нешто мислим дека беа двајца браќа, па можно е другиот да игра лев бек.

Овој Урдинов немаше брат што игра исто за Македонија?? Едниот Урдинов знаем игра сигурно последен играч за врска, како што рече ти. Е сега ако не сум побркал нешто мислим дека беа двајца браќа, па можно е другиот да игра лев бек.
Изгледа си ги помешал со браќата близнаци Станкови Антонио и Александар мислам беа ... Изгледаат ко да имат 36 години башка со бела коса :D

^ Значи ја сум се побркал нешто :) Епа Урдинов за У-21 играше последен играч за врска, тоа сигурен сум. На Википедија пишуе дека е лев бек, ама не играше лев бек за У-21.

Урдинов беше Македонија сега брзо, поточно во Битола.. Иначе потекнува од Гевгелија.. Колку што знам, не добива многу шанса да игра за Рода, поточно воопшто не добива шанса, можеби затоа би дошол да игра во Македонија. И ако му е понудена добра плата, зошто да не..

Vo-makedonskiot-fudbal-otse.jpg

Најдов интересна слика од дуелот Вардар-Победа само незнам која сезона е искрено а се мислам дека е пријателски натпревар бидејќи бандерата позади се кажува :), позади го гледам Игорче Стојанов (Вардар), позади 3-кава на Вардар е Николче Здравевски и Раде Каранфиловски а 27 цава ќе да е Жилсон ...

Мичка (Милан Илиевски) по десно. Туневски е средњак ако не се лажам.

А тебе што те занима толку Вардар. Оди гледај си го ФК Куманово што го нема нигде веќе со години.
Да го заборавив Мичка, иначе не бев сигурен за Тунески (и уште не сум :D) па прогуглав и има едно интервју каде што е претставен како десен бек,па затоа така пишав :)

Да го заборавив Мичка, иначе не бев сигурен за Тунески (и уште не сум :D) па прогуглав и има едно интервју каде што е претставен како десен бек,па затоа така пишав :)
Туневски принудно играше десен бек во Работнички иначе е среден играч ...

Прегледај го приврзокот 32459

Најдов интересна слика од дуелот Вардар-Победа само незнам која сезона е искрено а се мислам дека е пријателски натпревар бидејќи бандерата позади се кажува :), позади го гледам Игорче Стојанов (Вардар), позади 3-кава на Вардар е Николче Здравевски и Раде Каранфиловски а 27 цава ќе да е Жилсон ...

Мислам дека ова е првенствен натпревар меѓу Вардар-Победа одигран во Виница. Вардар имаше забрана за играње на домашен терен од неколку натпревари кои ги играше во Виница. На натпреваров гостуваја и Комити и Мајмуни!

Мислам дека ова е првенствен натпревар меѓу Вардар-Победа одигран во Виница. Вардар имаше забрана за играње на домашен терен од неколку натпревари кои ги играше во Виница. На натпреваров гостуваја и Комити и Мајмуни!
Хмм прват слушам за ова... во Виница :D !!! Изгледа кога се шамарале со Силекс на Градски е казната или грешам ??? :)

Хмм прват слушам за ова... во Виница :D !!! Изгледа кога се шамарале со Силекс на Градски е казната или грешам ??? :)
Хмм мислам дека не е толку далечна сликава. Ако не се лажам ова е во сезоната 99/2000 ама не сум сигурен зошто беше казнет Вардар, ваљда после некој дуел со Шљога :)
--- надополнето: Jul 15, 2011 1:56 PM ---
http://twitter.com/#!/grozdanoski_com/status/91797798239993857
--- надополнето: Jul 15, 2011 3:08 PM ---
--- надополнето: Jul 15, 2011 3:12 PM ---
Има уште две видеа ама неможам да ги ставам пошто во еден пост не смее да има повеќе од 5 видеа. Како тоа не сум забележал дека целиот меч го имало на јутјуб а толку години го барав:D
Ауф се ежам на самата помисла кога ќе се потсетам на мечов. Правиот момент е крајот на четвртото видео и прославата на седмото видео:D
МНОГУ СМЕ ЈАКИ!!!

Хмм мислам дека не е толку далечна сликава. Ако не се лажам ова е во сезоната 99/2000 ама не сум сигурен зошто беше казнет Вардар, ваљда после некој дуел со Шљога :)
--- надополнето: Jul 15, 2011 1:56 PM ---
http://twitter.com/#!/grozdanoski_com/status/91797798239993857
--- надополнето: Jul 15, 2011 3:08 PM ---
--- надополнето: Jul 15, 2011 3:12 PM ---
Има уште две видеа ама неможам да ги ставам пошто во еден пост не смее да има повеќе од 5 видеа. Како тоа не сум забележал дека целиот меч го имало на јутјуб а толку години го барав:D
Ауф се ежам на самата помисла кога ќе се потсетам на мечов. Правиот момент е крајот на четвртото видео и прославата на седмото видео:D
МНОГУ СМЕ ЈАКИ!!!
Ај ако сакаш стави ги и преостанатите 2 видеа

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom