Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
А од кај знаеш ти каква му е ситуацијата дома и за што му требаат пари а ?? Ти дома си му па знаеш како му е ...? Не барај верност од Настевски, тој не е ваше дете !!!

Ало мали, не рипај како прле пред магаре... Не му ја знам ситуацијата, ни па ме интересира! Дали знае он каква е ситуацијата во државата? Луѓе рмбаат 20ч дневно за 6-7 000ден...

Ме боли курот ако не бил дете на Вардар, не мора тоа во секој пост да се нагласува, знам, дете на МЃП е, задоволен!?

Od makarska direkno u Prilep ke idam , samo da stignam na vreme :D

Ставете се сите во ситуација на Настевски,секој би сакал да игра за повеќе пари! Не само он,тоа се дешава и во Европа бидејки ке видиш голем број играчи кои одат во клубови кај што има повеќе пари! Ни го бранам ни го напаѓам Настевски,се работи за талент но доколку сака да оди во Металург тоа е негово право!

Ало мали, не рипај како прле пред магаре... Не му ја знам ситуацијата, ни па ме интересира! Дали знае он каква е ситуацијата во државата? Луѓе рмбаат 20ч дневно за 6-7 000ден...

Ме боли курот ако не бил дете на Вардар, не мора тоа во секој пост да се нагласува, знам, дете на МЃП е, задоволен!?
Како прво јас не сум мали од Наше Маало туку кажувам треба да ја согледаш и другата страна од каде знаеш еве за што му требаат пари можеме само да нагаѓаме уздуши попреку !!! Дечкото си е професионалец сака да си се обезбеди да си заработи и толку...Тебе да ти нудат 900 евра а друг 2.500 што ќе одбереш ??? Сега ти ќе речеш јас не се продавам за пари, верност према клубот ова она ... Да и мене ме боли Лиглето Илчо што со цел стручен штаб отидоа кај вас, и мене ми е криво кога Оса, Амбурет, Вашингтон се спомнуваат како засилувања кај вас, и мене ми е криво кога мојот клуб можеше да заработи милиони од Настевски, Ѓуѓевиќ, и децава од Работнички што ќе одат у Звезда до пред 3 месеци тука што играа ама реалноста е сосема друга и секој гледа да напредува. Муабетот ми беше колку и да играл добро за Вардар изминатава сезона и да оставал срце на терен и да ве почитувал он вас и вие него, искрено Иван никогаш нема да знае што значи вашиот дреси верност спрема клубот затоа што не е израснат во клубот исто е и кај нас никогаш некој од страна што ќе дојде нема да знае што им значи дресот на другите што израснале во него !!! Ама во Вардар моментално нема ниедно дете на Вардар па изгледа на нив воопшто не им е гајле за клубот каде што пораснале позади исток... Позз

Како прво јас не сум мали од Наше Маало туку кажувам треба да ја согледаш и другата страна од каде знаеш еве за што му требаат пари можеме само да нагаѓаме уздуши попреку !!! Муабетот ми беше колку и да играл добро за Вардар изминатава сезона и да оставал срце на терен и да ве почитувал он вас и вие него, искрено Иван никогаш нема да знае што значи вашиот дреси верност спрема клубот затоа што не е израснат во клубот исто е и кај нас никогаш некој од страна што ќе дојде нема да знае што им значи дресот на другите што израснале во него !!! Ама во Вардар моментално нема ниедно дете на Вардар па изгледа на нив воопшто не им е гајле за клубот каде што пораснале позади исток... Позз

Нормално е да отиде некаде каде што ќе зема повеќе пари, затоа и реков нека му е со среќа, со Металург ќе има прекрасна можност да игра по 2 натпревари во годината со некои европски екипи, тоа ќе му биде "огромно" и незаборавно искуство... Не може некое дете од 18 години да сака да си го обезбеди животот за еден ден, кога пола и повеќе од луѓето во државава не си го обезбедиле животот ни по 50 години работа. Зошто да игра во Металург, кога беше во 10 европски клуба на проба? Таму сигурно ќе земеше и повеќе од 2500 евра месечно... Ама изгледа станува збор за нешто друго, нешто што почнува на зборот К - за играње во невукојебинска лига.

Дали според твоево размислување Иван може само МЃП да ја почитува како клуб? Дај не трескајте зелени, да знаеше он што значи верност немаше во првата прилика да си отиде од кај вас, или можеби грешам? Васоски не е наше дете, па го почитува клубот повеќе и од некои вардарови навивачи... Не мора да си дете на Вардар за да го сакаш Вардар, исто како што не мора да си од околината на Градски за да навиваш за клубот!

Нормално е да отиде некаде каде што ќе зема повеќе пари, затоа и реков нека му е со среќа, со Металург ќе има прекрасна можност да игра по 2 натпревари во годината со некои европски екипи, тоа ќе му биде "огромно" и незаборавно искуство... Не може некое дете од 18 години да сака да си го обезбеди животот за еден ден, кога пола и повеќе од луѓето во државава не си го обезбедиле животот ни по 50 години работа. Зошто да игра во Металург, кога беше во 10 европски клуба на проба? Таму сигурно ќе земеше и повеќе од 2500 евра месечно... Ама изгледа станува збор за нешто друго, нешто што почнува на зборот К - за играње во невукојебинска лига.

Дали според твоево размислување Иван може само МЃП да ја почитува како клуб? Дај не трескајте зелени, да знаеше он што значи верност немаше во првата прилика да си отиде од кај вас, или можеби грешам? Васоски не е наше дете, па го почитува клубот повеќе и од некои вардарови навивачи... Не мора да си дете на Вардар за да го сакаш Вардар, исто како што не мора да си од околината на Градски за да навиваш за клубот!
За 1 Болд.Па тоа ми е муабетот гледа можност на овие години да заработи зошто гледа околу него каква е ситуацијата и неќе да биде дел од овие со стаж над 50 години :)...
За Болд 2. Неее бе друже никој не рече дека треба само матичниот клуб да го почитува тој сигурно и Вардар го почитува како клуб и ја се кладам у што сакаш, целиот талент го прикажа во Вардар нема што ама кај нас тука во Македонија не барај верност кога секој играч бара повеќе за парче леб или нешто повеќе од парче... позз :) !!!

За 1 Болд.Па тоа ми е муабетот гледа можност на овие години да заработи зошто гледа околу него каква е ситуацијата и неќе да биде дел од овие со стаж над 50 години :)...
За Болд 2. Неее бе друже никој не рече дека треба само матичниот клуб да го почитува тој сигурно и Вардар го почитува како клуб и ја се кладам у што сакаш, целиот талент го прикажа во Вардар нема што ама кај нас тука во Македонија не барај верност кога секој играч бара повеќе за парче леб или нешто повеќе од парче... позз :) !!!

Епа пак ќе дојдеме до она дека доколку е дојдено до парите, многу повеќе ќе земе вон Македонија (во било кој клуб и држава) отколку во Металург... :) Металург не е клубот каде што ќе може да просперира како играч.

http://www.novamakedonija.com.mk/NewsDetal.asp?vest=714111056264&id=19&setIzdanie=22330
Лико доаѓа на проба што автоматски значи дека не е сеуште наш играч како што се кажа...
Овој од Јавор не се ни споемнува некаде...
Пишува дека имало тројца Срби кои биле на тестирање но ниту еден од нив не задоволил...

http://www.novamakedonija.com.mk/NewsDetal.asp?vest=714111056264&id=19&setIzdanie=22330
Лико доаѓа на проба што автоматски значи дека не е сеуште наш играч како што се кажа...
Овој од Јавор не се ни споемнува некаде...
Пишува дека имало тројца Срби кои биле на тестирање но ниту еден од нив не задоволил...

Gospod znae so praat legendive :D

Апропо Игор Стојаковиќ.
Гледам дека не сте задоволни со трансферот, а јас како личност што го има гледано овој фудбалер 4-5 пати минатата сезона сакам да ве разубедам.
Стојаковиќ е еден од петте најдобри играчи на неговата позиција во српскиот шампионат. Најдобар играч на Јавор (со штоперот Рендулиќ) во минатата сезона, Јавор кој убедливо би бил првак на Македонија лани.
Има ниско тежиште, многу добро ја гради топката и секоја креативна акција на неговиот тим го вклучува него.
Против Звезда и Партизан изигра добро, да е помлад можеби и би заиграл за београдските великани.
Голем плус ако го доведете.

Криво ми е за Настевски, нема напредок во неговата кариера.

Дојдени се Бразилецот од 2ра португалска и Стојаковиќ. Што ви е. Има и изјава во Спорт дека денеска се очекува приклучување на подготовките.
--- надополнето: Jul 14, 2011 3:49 PM ---
Епа пак ќе дојдеме до она дека доколку е дојдено до парите, многу повеќе ќе земе вон Македонија (во било кој клуб и држава) отколку во Металург... :) Металург не е клубот каде што ќе може да просперира како играч.
Металург ти е нешто како Сити (иако Сити има традиција и публика) на светско ниво. Фрлаат големи пари за наши услови за да напраат какво-такво име, ама секад ќе си останат клуб што служи за потсмев. Настевски, несомнено, дека е голем потенцијал, ама трагедија е уште од сега да трча по парите бидејќи прво треба да гледа да стане играч. А како што кажа и и ти, во Металург нема никад да просперира. Единствено ме иритира нашето раководство. Сигурен сум дека може да одвои поголема сума од таа што му ја понудиле. Не колку таа што ја понудил Металург (за мене таа е нереална за нестасан играч), ама барем некоја приближна можеле. Сепак се работи за играч што може да донесе добар профит во иднина.

Со среќа момци, Гроздановски во Вардар :)
Se otkaza od evropskite natprevari, za da se vrati tamu kade shto pripagja.
Ke pauzira dva meseci, za da ja dokaze ljubovta kon Vardar.
Dami i Gospoda. da mu posakame dobredojde....
VLATCE GROZDANOSKIIIIIIIII...
DOBREDOJDE DOMA MAJSTORE!!!

И јас му простувам бидејки изигра само 2 меча за Работнички,полека ги склопуваме коцките за титула.:)Одвај чекам да почне сезоната,тек сега ке видат душманите што значи Вардар и Комити:)!

Знаев дека ќе се врати, знаев !!! Бум и за доброто на Вардар? Простено му е и од мене сепак очигледно ја одржувал само формата. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom