Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
800 денари се..мислам дека сеуште има во Импакт шоп на Ленинова..најпаметно најди ги на фб и прашај си

Ај та чифшата....
Добро нивно дете е, очекував да се врати таму...
Комита Ултрас има ли нешто ново околу Иве?:D
Дај израдувај не да му ебам мамата...:D

Брат 3 дена се неам видено со него, коа ќе се видам ќе го прашам. Мада не верувам да отиде во друг клуб у Македонија коа сеа со Вардар ќе има подобри услови игра за БРЕНД кој ќе настапува во Европа, едино од управа ако не ги исполнуваат неговите барања. Ќе ве информирам утре т.е. сабајле :)

Настески ќе преговара со Работнички од кога овие ќе се вратат од Сан Марино, а Гроздановски има силен притисок да се врати во Вардар посебно од град Скопје..

CYGA0.jpg

0Xx6Y.jpg

bcYxQ.jpg

JvU1C.jpg

Еден од билбордите во Аеродром уште одма пробал некој да го искине. Вистина или само шпекулација?:)

Брат 3 дена се неам видено со него, коа ќе се видам ќе го прашам. Мада не верувам да отиде во друг клуб у Македонија коа сеа со Вардар ќе има подобри услови игра за БРЕНД кој ќе настапува во Европа, едино од управа ако не ги исполнуваат неговите барања. Ќе ве информирам утре т.е. сабајле :)

Да не пропуштив ја нешто!:confused:
Или тоа “ќе“ е за во годините шо доагаат?

Да не пропуштив ја нешто!:confused:
Или тоа “ќе“ е за во годините шо доагаат?
За годините што доаѓаат :D
--- надополнето: Jul 14, 2011 7:14 AM ---
Еден од билбордите во Аеродром уште одма пробал некој да го искине. Вистина или само шпекулација?:)
Вистина одкинати се мали делови од долниот дел но сменети се од Акцент Медиа. ;)

Нашиве му понудиле смешна сума на Настевски во однос на тоа што му го нуди Металург! :confused:

Нема договор за ангажман на Бајевски
ECDE0F226B9E0D4B98B4E0217465D956.JPG
Поранешниот капитен на Вардар, Александар Бајевски сепак нема да реализира свој кам-бек во најтрофејниот македонски клуб
Поради неусогласување на финансиските услови, и покрај меѓусебните преговори, сосема извесно 31-годишниот напаѓач нема да биде ангажиран за престојната сезона.
"Навистина имав желба да му помогнам на Вардар низ наредниот период, меѓутоа едноставно не може да се усогласат финансиските услови. Бев еднаш на преговори со раководството на клубот пред три недели, а потоа реализиравме само уште еден телефонски разговор меѓутоа сега е јасно дека не може да најдеме заеднички договор под тие нереални финансиски услови кои ми се нудат", изјави вчера Бајевски.
--- надополнето: Jul 14, 2011 8:31 AM ---
Нема да го критукувам толку овој потег на управата бидејки Бајевски има 31 година,нормално е да бара повеќе пари али може да се искористат за помлади играчи! Додека за Васоски се разбира дека нема да ми пречат неговите години,тој е далеку по комплетен за Вардар!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom