Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
да видиме овој пат кој се тие јаки спонзори пак ке носат некој луѓе од малта од исланд од америка и од каде све не ама тие луѓе само на хартија ке бидат а реалноста ке биде сурова

ако е ова точно тогаш е добра вест но највеќе би се радувал кога градот скопје би го реорганизирал вардар во акционерско друштво и го предадат на некој спонзор кој ќе искочи пред сите и ќе каже кој му се намерите а не тајно и преку ноќ да носат спонзори

Абе дечки нас ни треба силен Вардар вие тука ке кажувате за достоинство,ја сум да останеме во прва лига по секоја цел бидејки ако отидеме во втора лига ке отидеме чекор поназад! Во втора лига нема шанси да ти дојдат јаки играчи затоа со мирно срце ке си прифатам прва лига,следната сезона сакам титула и излез во Европа! Долго време веќе чекавме,неможам веќе да трпам слаб Вардар како се мучи со селски тимови,време е да идеме напред и само напред!Вардар никад нема да згасне,нека пукнат душманите!

сите клубови во 1мфл ке се трансформираат во АД според најавите

Абе дечки нас ни треба силен Вардар вие тука ке кажувате за достоинство,ја сум да останеме во прва лига по секоја цел бидејки ако отидеме во втора лига ке отидеме чекор поназад! Во втора лига нема шанси да ти дојдат јаки играчи затоа со мирно срце ке си прифатам прва лига,следната сезона сакам титула и излез во Европа! Долго време веќе чекавме,неможам веќе да трпам слаб Вардар како се мучи со селски тимови,време е да идеме напред и само напред!Вардар никад нема да згасне,нека пукнат душманите!
Епа заеби достоинство јас сакам да украдам пари и да живеам како милионер по секоја цел за да бидам моќен, ако ме фатат ќе идам у затвор(чекор наназад), е така му доаѓа ова според моја логика. Може да се закрпи повеќе од солиден тим за втора лига и преку куп да идеме во европа, на полусезона или на крај може да се донесат и појаки играчи.

Епа заеби достоинство јас сакам да украдам пари и да живеам како милионер по секоја цел за да бидам моќен, ако ме фатат ќе идам у затвор(чекор наназад), е така му доаѓа ова според моја логика. Може да се закрпи повеќе од солиден тим за втора лига и преку куп да идеме во европа, на полусезона или на крај може да се донесат и појаки играчи.
Нема шанси преку куп да бараме излез во Европа,кои добри играчи ке ти играат во втора лига ај размисли малце ? Сите бегаат нели гледаш,ако сакаме да идеме напред мора да останеме прва лига слушај ми го зборот! Бидејки лоповски се уништи Вардар,така сега и лоповски нека го вратат прва лига ете тоа е мојата логика!

Нема шанси преку куп да бараме излез во Европа,кои добри играчи ке ти играат во втора лига ај размисли малце ? Сите бегаат нели гледаш,ако сакаме да идеме напред мора да останеме прва лига случај ми го зборот! Бидејки лоповски се уништи Вардар,така сега и лоповски нека го вратат прва лига ете тоа е мојата логика!
Е ај да се водиме по твојата логика ќе видиме на крај какво ќе биде сценариото. ;)

Утре има основачко собрание во еден скопски хотел,верувајте дека добрите денови почнуваат за Вардар!Се уште не е официјално,но 99 посто Вардар ке влезе во прва лига на местото на Миравци!Ова не е од мене,туку од воџите на Комити!

А што уствари вас ве боли кур, кој што како!? На пониско дереџе неможе да сме, така да секоја опција е добродојдена. Негде прочитав дека Брацо се јавил кај водачите на групата и им кажал дека не е веќе во клубот. Ме интересира дали сте бе вие нормални што пишувате такви безвезни информации и од кај ги копате истите!? А за мешање политика во клубот ќе им биде малце потешко зашто сме ние тука.

А што уствари вас ве боли кур, кој што како!? На пониско дереџе неможе да сме, така да секоја опција е добродојдена. Негде прочитав дека Брацо се јавил кај водачите на групата и им кажал дека не е веќе во клубот. Ме интересира дали сте бе вие нормални што пишувате такви безвезни информации и од кај ги копате истите!? А за мешање политика во клубот ќе им биде малце потешко зашто сме ние тука.
Јас го напишав тоа, и таа информација ми ја дадо на фејсбук едни од поважните луѓе затоа само пренесувам. А како било и што било не е битно кога веќе ионака не е он во клубот. Да видиме што ќе биде утре...

Isti tip kako MZT sme so sponzorive, Orce Kamcev se vraka na golema vrata vo Vardar, i go dobi ona sto mu go odzemaa pred nekoe vreme

да се надеваме дека конечно ке има реформи во вардар и ќе гледаме само напред кон иднината а не назад кон минатото
--- надополнето: Jun 14, 2011 7:18 PM ---
Isti tip kako MZT sme so sponzorive, Orce Kamcev se vraka na golema vrata vo Vardar, i go dobi ona sto mu go odzemaa pred nekoe vreme

орце е цело време во вардар како технички спонзор преку ли нинг односно мода&спорт има договор со вардар до 2012година

Камчев ?!
Овие сакаат да ни доебат матер или да не извадат од гомна.....
Некако првово бар за сега поверојтно ми е.

Истиве до вчера му го копаа на Вардар гробот, а сега ќе го вадат од истиот? Ако сакаа да помогнат, тоа можеа уште минатава сезона да го направат. Кои се тие квалитетни играчи што нема да играат за Вардар во втора лига, а би играле во прва?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom