- Член од
- 5 јануари 2009
- Мислења
- 2.654
- Поени од реакции
- 81
да видиме овој пат кој се тие јаки спонзори пак ке носат некој луѓе од малта од исланд од америка и од каде све не ама тие луѓе само на хартија ке бидат а реалноста ке биде сурова
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Епа заеби достоинство јас сакам да украдам пари и да живеам како милионер по секоја цел за да бидам моќен, ако ме фатат ќе идам у затвор(чекор наназад), е така му доаѓа ова според моја логика. Може да се закрпи повеќе од солиден тим за втора лига и преку куп да идеме во европа, на полусезона или на крај може да се донесат и појаки играчи.Абе дечки нас ни треба силен Вардар вие тука ке кажувате за достоинство,ја сум да останеме во прва лига по секоја цел бидејки ако отидеме во втора лига ке отидеме чекор поназад! Во втора лига нема шанси да ти дојдат јаки играчи затоа со мирно срце ке си прифатам прва лига,следната сезона сакам титула и излез во Европа! Долго време веќе чекавме,неможам веќе да трпам слаб Вардар како се мучи со селски тимови,време е да идеме напред и само напред!Вардар никад нема да згасне,нека пукнат душманите!
Нема шанси преку куп да бараме излез во Европа,кои добри играчи ке ти играат во втора лига ај размисли малце ? Сите бегаат нели гледаш,ако сакаме да идеме напред мора да останеме прва лига слушај ми го зборот! Бидејки лоповски се уништи Вардар,така сега и лоповски нека го вратат прва лига ете тоа е мојата логика!Епа заеби достоинство јас сакам да украдам пари и да живеам како милионер по секоја цел за да бидам моќен, ако ме фатат ќе идам у затвор(чекор наназад), е така му доаѓа ова според моја логика. Може да се закрпи повеќе од солиден тим за втора лига и преку куп да идеме во европа, на полусезона или на крај може да се донесат и појаки играчи.
Е ај да се водиме по твојата логика ќе видиме на крај какво ќе биде сценариото.Нема шанси преку куп да бараме излез во Европа,кои добри играчи ке ти играат во втора лига ај размисли малце ? Сите бегаат нели гледаш,ако сакаме да идеме напред мора да останеме прва лига случај ми го зборот! Бидејки лоповски се уништи Вардар,така сега и лоповски нека го вратат прва лига ете тоа е мојата логика!
Јас го напишав тоа, и таа информација ми ја дадо на фејсбук едни од поважните луѓе затоа само пренесувам. А како било и што било не е битно кога веќе ионака не е он во клубот. Да видиме што ќе биде утре...А што уствари вас ве боли кур, кој што како!? На пониско дереџе неможе да сме, така да секоја опција е добродојдена. Негде прочитав дека Брацо се јавил кај водачите на групата и им кажал дека не е веќе во клубот. Ме интересира дали сте бе вие нормални што пишувате такви безвезни информации и од кај ги копате истите!? А за мешање политика во клубот ќе им биде малце потешко зашто сме ние тука.
Isti tip kako MZT sme so sponzorive, Orce Kamcev se vraka na golema vrata vo Vardar, i go dobi ona sto mu go odzemaa pred nekoe vreme