- Член од
- 13 октомври 2009
- Мислења
- 2.641
- Поени од реакции
- 1.240
Утре ќе тепате секако :baeh:
Ја за секој случај си стаив 30 евра на Вардар на 4.5 коефициент па ако излезе добро дошле
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Утре ќе тепате секако :baeh:
Изгледа е 100 % точна!Информацијава не е 100% ама најверојатно Стратев добил отказ и утре тренер ќе биде Чита бразилецот
Брацо најубаво да си оди у пакет со нив. Гнида скапана. Не може ни опстанок да обезбеди во нашава мизерна лига.Му текна....
Иначе иам некој денар присоберено и ја патики треа да купуем, у мисла сум дали да ги лупнам за утакмицата утре. Добро би ми дошла некоја пара плус.
Али ако ме поебат ќе треба бос да идам на матура
И не само тоа, нез као би поднел Вардар да ме поебе за толку пари....
--- надополнето ---
И сеа ми текна, као бе овој Чита од кондиционен тренер, ќе ги спрема и тактички "фудбалериве" наши ?!
Не мисли брацо ваљда овој да остане....
Му текна....
Иначе иам некој денар присоберено и ја патики треа да купуем, у мисла сум дали да ги лупнам за утакмицата утре. Добро би ми дошла некоја пара плус.
Али ако ме поебат ќе треба бос да идам на матура
И не само тоа, нез као би поднел Вардар да ме поебе за толку пари....
--- надополнето ---
И сеа ми текна, као бе овој Чита од кондиционен тренер, ќе ги спрема и тактички "фудбалериве" наши ?!
Не мисли брацо ваљда овој да остане....
Хихи затоа падна коефициентов од 4.5 на 2.7
Ја стаив онака , ако излезе добро добро ако не јбг , нема информации дека е 100% пуштена ко претходната што се играше на градски
Едно е сигурно, нерешено нема да заврши сигурноМене пак ми кажа дека нема да ја пуштат.
ќе видиме....
Едно е сигурно, нерешено нема да заврши сигурно
Ќе видиме како ќе си ја наместат, дали Брацо и дефинивно се откажа од спасување па ќе ја дадат на Тетекс пошто им треба на нив, или сепак нема да се предаде па ќе си заврши како што планиравме сите и пред мечот со Скопје...
Разликата е 5 бода, ако загубат и од двете а ние тепаме све ќе имаме еден повеќе од нив.A добро ај и да освои ВАрдар 9 бода, Скопје има сигурни 3 со Пелистер едино ако не се повампират Чкембарите или па судии умешаат прсти. Па Скопје треба да изгуби у Кичево и Со Турново Дома.
Ако има исто бодови со Скопје останува ВАрдар или????