Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
дада точна е заборавив да пишам , точна е

Му текна....
Иначе иам некој денар присоберено и ја патики треа да купуем, у мисла сум дали да ги лупнам за утакмицата утре. Добро би ми дошла некоја пара плус.
Али ако ме поебат ќе треба бос да идам на матура :pos:
И не само тоа, нез као би поднел Вардар да ме поебе за толку пари....

--- надополнето ---

И сеа ми текна, као бе овој Чита од кондиционен тренер, ќе ги спрема и тактички "фудбалериве" наши ?!
Не мисли брацо ваљда овој да остане....

Му текна....
Иначе иам некој денар присоберено и ја патики треа да купуем, у мисла сум дали да ги лупнам за утакмицата утре. Добро би ми дошла некоја пара плус.

--- надополнето ---

И сеа ми текна, као бе овој Чита од кондиционен тренер, ќе ги спрема и тактички "фудбалериве" наши ?!
Брацо најубаво да си оди у пакет со нив. Гнида скапана. Не може ни опстанок да обезбеди во нашава мизерна лига.

Му текна....

--- надополнето ---

Чита е ставен само за овие 3 кола , каде што реално гледано тренер не ти треба , ако е договорена со Тетекс , можат да го победат Пелистер ( кутрите не тренираат ) и последно коло или ќе им се пушти на Напредок ако немаат шанси или Наоредок ќе ја даде
Така да сеа сум уште поубеден дека денес утакмицата е договорена

Ајде нека се сити малограѓанштинава, редно време е и тие да си ги наполнат душите...

ВАРДАР ЕДНАШ СЕ ЗАЕБУВА, АМА 10 ПАТИ ПОТЕШКО НАПЛАЌА!

Сите мои другари си ставија по неколку десетици евра на утакмицава. Е сега ако заербат, ем они ќе ме колнат ем јас ќе мора да се помирам со втората лига :)

Хихи затоа падна коефициентов од 4.5 на 2.7
Ја стаив онака , ако излезе добро добро ако не јбг , нема информации дека е 100% пуштена ко претходната што се играше на градски

Хихи затоа падна коефициентов од 4.5 на 2.7
Ја стаив онака , ако излезе добро добро ако не јбг , нема информации дека е 100% пуштена ко претходната што се играше на градски

Мене пак ми кажа дека нема да ја пуштат.

ќе видиме....

Ја сеа од SportLife се враќам само нашата утакмица ја немаше у билтенот од Мак првенство.... :/

Мене пак ми кажа дека нема да ја пуштат.

ќе видиме....
Едно е сигурно, нерешено нема да заврши сигурно :)
Ќе видиме како ќе си ја наместат, дали Брацо и дефинивно се откажа од спасување па ќе ја дадат на Тетекс пошто им треба на нив, или сепак нема да се предаде па ќе си заврши како што планиравме сите и пред мечот со Скопје...

A добро ај и да освои ВАрдар 9 бода, Скопје има сигурни 3 со Пелистер едино ако не се повампират Чкембарите или па судии умешаат прсти. Па Скопје треба да изгуби у Кичево и Со Турново Дома.

Ако има исто бодови со Скопје останува ВАрдар или????

Едно е сигурно, нерешено нема да заврши сигурно :)
Ќе видиме како ќе си ја наместат, дали Брацо и дефинивно се откажа од спасување па ќе ја дадат на Тетекс пошто им треба на нив, или сепак нема да се предаде па ќе си заврши како што планиравме сите и пред мечот со Скопје...

Изгледа има фракција анти Брацо во Тетекс...којзнае мешани се работите.

Ви посакувам среќа... :)

A добро ај и да освои ВАрдар 9 бода, Скопје има сигурни 3 со Пелистер едино ако не се повампират Чкембарите или па судии умешаат прсти. Па Скопје треба да изгуби у Кичево и Со Турново Дома.

Ако има исто бодови со Скопје останува ВАрдар или????
Разликата е 5 бода, ако загубат и од двете а ние тепаме све ќе имаме еден повеќе од нив.
Мечот со пелистер сигурно го добиваат. Сите наѓши погледи треба да се насочени кон мечот Напредок-Скопје, во кој Напредок МОРА да победи ако сакаме ние да ќариме нешто.
И во последниот меч треба Турново да тепа пошто во спротивно ако имаме исто бодови ние ќе отпаднеме поради очајната гол разлика...
Једини спас гледам само ако ФФМ ги врати трите бода.
Шансите да се спасиме се 1:1000000000000000!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom