Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
и после во МФЛ се играло ФУДБАЛ............

ТЕТЕКС - Скопје 2 - 1 КРАЈ !!!! Сега све е во наши раце,нема откажување идеме до крај!!!!!!!!!

kraj
fk teteks 2-1 fk skopje
strelci:
44min Hristijan Kirovski
66min Goran Naumovski
73min Daniel Jovanovski

Апла местење задниве 6 кола за кладилници.. Али ајде нека ни е честито уште ние да ги тепаме само !!

Po tezok pesimist od tebe i ostanative neam videno c c c, teski rezili ste

--- надополнето ---

Neka puknat seljacite VARDAR NEMA DA ISPADNE!!!
Зашто песимист бре???:)
Реков само да не заречам :pos:
Знаеш дека јас сум сигурен вбо опстанокот :icon_mrgr

Браво,ајде сеа само победа на 14 и ништо друго.Судбината е во наши раце сеа,мора да се победу на 14,мора да избориме опстанок,и од Лето да се прават планови за следната година,неколку нови играчи,пред се во средниот ред,и нов голман под хитно !

Зашто песимист бре???:)
Реков само да не заречам :pos:
Знаеш дека јас сум сигурен вбо опстанокот :icon_mrgr

Dosta celo vreme gotovo ispagjame mi zboris, ja sto ti zborev celo vreme ima razlika megju mene i tebe :) :) :)

--- надополнето ---

Браво,ајде сеа само победа на 14 и ништо друго.Судбината е во наши раце сеа,мора да се победу на 14,мора да избориме опстанок,и од Лето да се прават планови за следната година,неколку нови играчи,пред се во средниот ред,и нов голман под хитно !

Od leto majsotre nov tim kompletno, ko pachuka sto napravi cel tim na transfer lista :)

Од денеска натаму нема да се ставаат податоци на фејсбук странава, само ќе се креираат евенти и ќе има линкови до нашата официјална веб страна , каде ќе има официјални информации и известувања www.komiti.org
Сите кои ќе сакаат да дискутираат и коментираат на различни теми тоа ќе можат да го прават на нашиот форум www.komiti.org/forum
Од денеска натаму, работете сите да го вратиме нашето старо реноме и име!

Редно време беше. Доста запоставен беше форумот наш. :)

http://komiti.org/vest-80.html
skopje.jpg

Нема оправдување, нема изговори. У сабота мора во што поголем број да се собереме. Мора да се победи !

A nema da se pomesti terminot vo 1 pa i za bitola da se ide??

A nema da se pomesti terminot vo 1 pa i za bitola da se ide??
Аман те веќе со таа Битола! Па сами себе си праиме против-услуга, ако си помести утакмицата за од 13. ФК Вардар е многу побитен од едно гостување во Битола, и затоа треба да се размислува да им се овозможи присуство на што повеќе луѓе за екстра значајната утамица со Скопје. Со играње од 13 часот, тешко дека ќе им се овозможи на сите заинтересирани да присуствуваат.

Аман те веќе со таа Битола! Па сами себе си праиме против-услуга, ако си помести утакмицата за од 13. ФК Вардар е многу побитен од едно гостување во Битола, и затоа треба да се размислува да им се овозможи присуство на што повеќе луѓе за екстра значајната утамица со Скопје. Со играње од 13 часот, тешко дека ќе им се овозможи на сите заинтересирани да присуствуваат.

Toa e ok sto go kazuvas ama i na polufinale treba da se otide dokolku ima prilika, vo sekoj slucaj mene pobitno mi e FK , a posle se drugo ama gostovanjata mi se najomileni taka da u bt da se otide treba :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom