Po tezok pesimist od tebe i ostanative neam videno c c c, teski rezili steTоа брееее, ајде да не заречам нека заврши побрзо мечот
Зашто песимист бре???Po tezok pesimist od tebe i ostanative neam videno c c c, teski rezili ste
--- надополнето ---
Neka puknat seljacite VARDAR NEMA DA ISPADNE!!!
Dosta celo vreme gotovo ispagjame mi zboris, ja sto ti zborev celo vreme ima razlika megju mene i tebeЗашто песимист бре???
Реков само да не заречам
Знаеш дека јас сум сигурен вбо опстанокот :icon_mrgr
Od leto majsotre nov tim kompletno, ko pachuka sto napravi cel tim na transfer listaБраво,ајде сеа само победа на 14 и ништо друго.Судбината е во наши раце сеа,мора да се победу на 14,мора да избориме опстанок,и од Лето да се прават планови за следната година,неколку нови играчи,пред се во средниот ред,и нов голман под хитно !
Аман те веќе со таа Битола! Па сами себе си праиме против-услуга, ако си помести утакмицата за од 13. ФК Вардар е многу побитен од едно гостување во Битола, и затоа треба да се размислува да им се овозможи присуство на што повеќе луѓе за екстра значајната утамица со Скопје. Со играње од 13 часот, тешко дека ќе им се овозможи на сите заинтересирани да присуствуваат.A nema da se pomesti terminot vo 1 pa i za bitola da se ide??
Toa e ok sto go kazuvas ama i na polufinale treba da se otide dokolku ima prilika, vo sekoj slucaj mene pobitno mi e FK , a posle se drugo ama gostovanjata mi se najomileni taka da u bt da se otide trebaАман те веќе со таа Битола! Па сами себе си праиме против-услуга, ако си помести утакмицата за од 13. ФК Вардар е многу побитен од едно гостување во Битола, и затоа треба да се размислува да им се овозможи присуство на што повеќе луѓе за екстра значајната утамица со Скопје. Со играње од 13 часот, тешко дека ќе им се овозможи на сите заинтересирани да присуствуваат.