Фан Клуб: Вардар

/gone/87

+++FOR CLEAN SKOPJE+++
Член од
30 март 2009
Мислења
1.769
Поени од реакции
119
и после во МФЛ се играло ФУДБАЛ............

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.762
Поени од реакции
6.551
ТЕТЕКС - Скопје 2 - 1 КРАЈ !!!! Сега све е во наши раце,нема откажување идеме до крај!!!!!!!!!

Член од
5 јануари 2009
Мислења
2.654
Поени од реакции
81
kraj
fk teteks 2-1 fk skopje
strelci:
44min Hristijan Kirovski
66min Goran Naumovski
73min Daniel Jovanovski

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.524
Поени од реакции
29.026
Апла местење задниве 6 кола за кладилници.. Али ајде нека ни е честито уште ние да ги тепаме само !!

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.958
Поени од реакции
73.837
Po tezok pesimist od tebe i ostanative neam videno c c c, teski rezili ste

--- надополнето ---

Neka puknat seljacite VARDAR NEMA DA ISPADNE!!!
Зашто песимист бре???:)
Реков само да не заречам :pos:
Знаеш дека јас сум сигурен вбо опстанокот :icon_mrgr

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332
Браво,ајде сеа само победа на 14 и ништо друго.Судбината е во наши раце сеа,мора да се победу на 14,мора да избориме опстанок,и од Лето да се прават планови за следната година,неколку нови играчи,пред се во средниот ред,и нов голман под хитно !

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.722
Поени од реакции
3.095
Зашто песимист бре???:)
Реков само да не заречам :pos:
Знаеш дека јас сум сигурен вбо опстанокот :icon_mrgr
Dosta celo vreme gotovo ispagjame mi zboris, ja sto ti zborev celo vreme ima razlika megju mene i tebe :) :) :)

--- надополнето ---

Браво,ајде сеа само победа на 14 и ништо друго.Судбината е во наши раце сеа,мора да се победу на 14,мора да избориме опстанок,и од Лето да се прават планови за следната година,неколку нови играчи,пред се во средниот ред,и нов голман под хитно !
Od leto majsotre nov tim kompletno, ko pachuka sto napravi cel tim na transfer lista :)

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.982
Од денеска натаму нема да се ставаат податоци на фејсбук странава, само ќе се креираат евенти и ќе има линкови до нашата официјална веб страна , каде ќе има официјални информации и известувања www.komiti.org
Сите кои ќе сакаат да дискутираат и коментираат на различни теми тоа ќе можат да го прават на нашиот форум www.komiti.org/forum
Од денеска натаму, работете сите да го вратиме нашето старо реноме и име!

Редно време беше. Доста запоставен беше форумот наш. :)

http://komiti.org/vest-80.html

Нема оправдување, нема изговори. У сабота мора во што поголем број да се собереме. Мора да се победи !

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.722
Поени од реакции
3.095
A nema da se pomesti terminot vo 1 pa i za bitola da se ide??

Член од
11 мај 2008
Мислења
3.358
Поени од реакции
7.343
A nema da se pomesti terminot vo 1 pa i za bitola da se ide??
Аман те веќе со таа Битола! Па сами себе си праиме против-услуга, ако си помести утакмицата за од 13. ФК Вардар е многу побитен од едно гостување во Битола, и затоа треба да се размислува да им се овозможи присуство на што повеќе луѓе за екстра значајната утамица со Скопје. Со играње од 13 часот, тешко дека ќе им се овозможи на сите заинтересирани да присуствуваат.

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.722
Поени од реакции
3.095
Аман те веќе со таа Битола! Па сами себе си праиме против-услуга, ако си помести утакмицата за од 13. ФК Вардар е многу побитен од едно гостување во Битола, и затоа треба да се размислува да им се овозможи присуство на што повеќе луѓе за екстра значајната утамица со Скопје. Со играње од 13 часот, тешко дека ќе им се овозможи на сите заинтересирани да присуствуваат.
Toa e ok sto go kazuvas ama i na polufinale treba da se otide dokolku ima prilika, vo sekoj slucaj mene pobitno mi e FK , a posle se drugo ama gostovanjata mi se najomileni taka da u bt da se otide treba :)

Kajgana Shop

На врв Bottom